Tatlım haydi gözün aydın bebişin annesine sarılmış. Çok daha güzel haberlerini bekliyoruzYa inşallah bu nasıl bir heyecan eşimle ne yapacağımızı şaşırdık umarım kanda da çıkar bugün 8. gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım haydi gözün aydın bebişin annesine sarılmış. Çok daha güzel haberlerini bekliyoruzYa inşallah bu nasıl bir heyecan eşimle ne yapacağımızı şaşırdık umarım kanda da çıkar bugün 8. gün
Canım içime su serptin, Allah razı olsun. Selman beyde öyle söyledi konuştum telefonda. Cumartesi yükselmiş olur inşallah.Canim degerler 12 gunden sonra cok hizli yukseliyormus o yuzden 12 gunde once yapitmayin diyorlar moralini bozma insallah yükselecek
Ama kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı tadında normal mi ve wc ye gitmeden gitmeye hafif kanama ya su an ne düşüneceğimi bilmiyorum son 20 dkTatlım haydi gözün aydın bebişin annesine sarılmış. Çok daha güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar iyi akşamlar benimde cumartesi yapıldı transferim şuan wc ye gittim kahve rengi kırmızımsı başladı çok canım sıkıldı şuan ağlıcak gibiyim eşim ne oldu diyor ben de tık yokAma kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı tadında normal mi ve wc ye gitmeden gitmeye hafif kanama ya su an ne düşüneceğimi bilmiyorum son 20 dk
Canım hayırlı haberler ver iyi olacak, iğneyle falan önlüyorlar stres yapma ne olur iyi düşün bol dua et bende edicem. Ümitsiz olma lütfennAma kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı tadında normal mi ve wc ye gitmeden gitmeye hafif kanama ya su an ne düşüneceğimi bilmiyorum son 20 dk
Benimde kasıklarım çok ağrımıştı ilk gebeliğimde olabilir ama kanaman inşallah artmaz. Hadi hiçbişey kalmadı. Haberlerini bekliyoruzAma kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı tadında normal mi ve wc ye gitmeden gitmeye hafif kanama ya su an ne düşüneceğimi bilmiyorum son 20 dk
off çok heyecanlı bekliyoruz hayırlı haberlerini :)))Ya kizlar benim çok az kanamam vardı ya o kasık agrisiyla dev ediyor komşumun ısrarları sonucu ümitsiz bu şekilde test yaptım ve silik çizgiyi gördüm koşa koşa acile gittim kan verdim 1 saat sonra sonucu alicam çok heyecanlıyım çok dua edin nolur
benimde azda olsa kanamam oldu merak etme.tetst yaptırdığımda beta hcg değerim yüksek çıkmıştı kalp atışlarını bekliyorum inşAma kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı tadında normal mi ve wc ye gitmeden gitmeye hafif kanama ya su an ne düşüneceğimi bilmiyorum son 20 dk
Merhaba çıktı mı sonucun cnmYa inşallah bu nasıl bir heyecan eşimle ne yapacağımızı şaşırdık umarım kanda da çıkar bugün 8. gün
Sevinsem mi bilemedim19.8 sonuç
Kaçıncı gün embriyosuydu19.8 sonuç
Canım yükselir inşallah benim daha bile düşük. Kanaman içinne söylediler.19.8 sonuç
Yükselir cnm daha 12. Gün gelmeden verdin kan üzülme tabiki ama işte erken vermenin zararları bunlar aaa düşük cıktı diyip stres yapıo insanlar ama yükselicektir inşallah gününü bekle cnm5. gün embriyosu
Canım dur bakalım daha vakti var yükselir inşallah. Güzel şeyler olcak iyi düşün19.8 sonuç
Canim önemli olan ikiye katlamasi.. bazen gercekten degerler arasinda farklar cok olabiliyor.. ve bazi arkadaslarda yalan seyler yaziyor.. bugun farkettim.. üyelerden birisi gecmis bir tarihte 12. günüm yarin diye yazmis..kac hafta sonra ayni üye tekrar yaziyor ve bir kac sayfayada 12. gün degerimi ögrendim arkadaslar betahcg ki tek embriyo icin degerini ucuk bir rakam yazmis..bana biraz rakam ucuk gelince ekstra o üyenin profiline girip yazdiklarini kontrol ettim..yazdigi degerin yalan oldugunu anladim.. aramizda samimiyetsiz insanlar var.. onun icin cok ucuk rakamlara inanma..Tum hamile arkadaslari kutluyorum. Darisi bekleyenlerin basina ☺
Ama benim sormam gereken bisey var transfer sonrasi degerler sayfasini da takip ediyorum.. ayni gun transfer olmusuz tek embriyo mesela benim 54 onlarin 554... nasil oluyor bu iyi mi kotu mu bilemedim :/ yarin aksam 9da bi daha test yaptircam...
kaçıncı gün test yapılmış mesela benim 10.gün 57 iken 12.gün 129 çıktı gayet iyi bir değer olduğunu söyledi doktorum acep 55.4 de yanlış mı yazmışlar yada üçüz falan olmasın ay kafamda deli sorular oluştuTum hamile arkadaslari kutluyorum. Darisi bekleyenlerin basina ☺
Ama benim sormam gereken bisey var transfer sonrasi degerler sayfasini da takip ediyorum.. ayni gun transfer olmusuz tek embriyo mesela benim 54 onlarin 554... nasil oluyor bu iyi mi kotu mu bilemedim :/ yarin aksam 9da bi daha test yaptircam...