2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Canim degerler 12 gunden sonra cok hizli yukseliyormus o yuzden 12 gunde once yapitmayin diyorlar moralini bozma insallah yükselecek
Canım içime su serptin, Allah razı olsun. Selman beyde öyle söyledi konuştum telefonda. Cumartesi yükselmiş olur inşallah.

Tatlım haydi gözün aydın bebişin annesine sarılmış. Çok daha güzel haberlerini bekliyoruz
Ama kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı tadında normal mi ve wc ye gitmeden gitmeye hafif kanama ya su an ne düşüneceğimi bilmiyorum son 20 dk

Ama kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı tadında normal mi ve wc ye gitmeden gitmeye hafif kanama ya su an ne düşüneceğimi bilmiyorum son 20 dk
Kızlar iyi akşamlar benimde cumartesi yapıldı transferim şuan wc ye gittim kahve rengi kırmızımsı başladı çok canım sıkıldı şuan ağlıcak gibiyim eşim ne oldu diyor ben de tık yok

Canım hayırlı haberler ver iyi olacak, iğneyle falan önlüyorlar stres yapma ne olur iyi düşün bol dua et bende edicem. Ümitsiz olma lütfenn

Benimde kasıklarım çok ağrımıştı ilk gebeliğimde olabilir ama kanaman inşallah artmaz. Hadi hiçbişey kalmadı. Haberlerini bekliyoruz

off çok heyecanlı bekliyoruz hayırlı haberlerini :)))

benimde azda olsa kanamam oldu merak etme.tetst yaptırdığımda beta hcg değerim yüksek çıkmıştı kalp atışlarını bekliyorum inş

Tum hamile arkadaslari kutluyorum. Darisi bekleyenlerin basina ☺
Ama benim sormam gereken bisey var transfer sonrasi degerler sayfasini da takip ediyorum.. ayni gun transfer olmusuz tek embriyo mesela benim 54 onlarin 554... nasil oluyor bu iyi mi kotu mu bilemedim :/ yarin aksam 9da bi daha test yaptircam...

Canim önemli olan ikiye katlamasi.. bazen gercekten degerler arasinda farklar cok olabiliyor.. ve bazi arkadaslarda yalan seyler yaziyor.. bugun farkettim.. üyelerden birisi gecmis bir tarihte 12. günüm yarin diye yazmis..kac hafta sonra ayni üye tekrar yaziyor ve bir kac sayfayada 12. gün degerimi ögrendim arkadaslar betahcg ki tek embriyo icin degerini ucuk bir rakam yazmis..bana biraz rakam ucuk gelince ekstra o üyenin profiline girip yazdiklarini kontrol ettim..yazdigi degerin yalan oldugunu anladim.. aramizda samimiyetsiz insanlar var.. onun icin cok ucuk rakamlara inanma..

kaçıncı gün test yapılmış mesela benim 10.gün 57 iken 12.gün 129 çıktı gayet iyi bir değer olduğunu söyledi doktorum acep 55.4 de yanlış mı yazmışlar yada üçüz falan olmasın ay kafamda deli sorular oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…