• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Hepinize çok teşekkürler darısı sizlerin başına inşallah :) doktorum eurofertil altınizadede alev hanımdı. Değerim 612 gibi bişey dedi ben tebrikler dedikten sonrasını hatırlamıyorum. Eğer lekelenmen olursa testi tekrar edersin dedi . 10 gün sonra da ultrasona çağırdı

Benim yaşım 24 ama ben istedim diye koydu doktorum 2 tane ayrıca benden önce akrabam aynı doktora koydurdu bebiş 2 tane ama biri tutmadı tek olan da ikiye bölünmüş yüne ikiz oldu :-) cuma doguracak inşallah :)
Ben 25 yaşındayım bizim klinikte yapmadılar :( ayy Rabbim hayırlısını nasip etsin öyle olursa da çok sevinirim :halay:

Hepinize çok teşekkürler darısı sizlerin başına inşallah :) doktorum eurofertil altınizadede alev hanımdı. Değerim 612 gibi bişey dedi ben tebrikler dedikten sonrasını hatırlamıyorum. Eğer lekelenmen olursa testi tekrar edersin dedi . 10 gün sonra da ultrasona çağırdı
Cok çok çok gözün aydın allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

Aa gerçekten mi ? açıkçası bana da değer yüksek geldi ama belki 61 li bişey mi dedi diye kendimi sorguladım. Çünkü herhangi bi açıklama yapmadı yüksek falan diye. Ama çoğul gebelik olursa bi şok yaşarım yani, çok istemiştim ama yaşım gereği yapmadılar
İkiz gebeliklerde normalden yüksek cıkıyor bilgin olsun:)

kızlar kusura bakmayın dün heyecandan bugünde misafirim vardı takip edemedim tekrar hamiş olanları tebrik ediyorum hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin:)) transfer bekleyenlere sabır diliyorum :)) transfer olup tahlil günü bekleyenlere iki kat sabır diliyorum güzel haberlerinizi alırız inş ...herkes için hayırlısını diliyorum ALLAH tan...

Ya kizlar benim çok az kanamam vardı ya o kasık agrisiyla dev ediyor komşumun ısrarları sonucu ümitsiz bu şekilde test yaptım ve silik çizgiyi gördüm koşa koşa acile gittim kan verdim 1 saat sonra sonucu alicam çok heyecanlıyım çok dua edin nolur

E ebruli3355 canım bebeğin sana sımsıkı tutunuyor inşallah :) sonucun hepimizi mutlu edicekk inanıyorum ben dualarım seninle hayırlı haberlerle dön inşallah

Back