• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Hepinize çok teşekkürler darısı sizlerin başına inşallah :) doktorum eurofertil altınizadede alev hanımdı. Değerim 612 gibi bişey dedi ben tebrikler dedikten sonrasını hatırlamıyorum. Eğer lekelenmen olursa testi tekrar edersin dedi . 10 gün sonra da ultrasona çağırdı
Canim iki embriyo mu transfer edildi?oylese ikiz ins =)

Canim degerler 12 gunden sonra cok hizli yukseliyormus o yuzden 12 gunde once yapitmayin diyorlar moralini bozma insallah yükselecek[/QUOT
Hepinize çok teşekkürler darısı sizlerin başına inşallah :) doktorum eurofertil altınizadede alev hanımdı. Değerim 612 gibi bişey dedi ben tebrikler dedikten sonrasını hatırlamıyorum. Eğer lekelenmen olursa testi tekrar edersin dedi . 10 gün sonra da ultrasona çağırdı
Gozun aydın ve darısı tüm isteyenlerin başına:))

Benimde Alev hanım hadi inş benimde tutar :)

Ya kızlar ben daha sonucu almadan cidden aşermeye başladım galiba patatesli kıymalı böreği gömdüm resmen. 5 dk boş durmuyo şimdide ağzımyaaaa :halay::halay::KK76::KK76:

Ya kızlar ben daha sonucu almadan cidden aşermeye başladım galiba patatesli kıymalı böreği gömdüm resmen. 5 dk boş durmuyo şimdide ağzımyaaaa :halay::halay::KK76::KK76:
afiyet bl şeker olsun bebişlere yarasın inşşşş canları istemiş annesi sen napıcan alcan yicen tabi :anne:

Bölünebiliyor tatlım
Aa gerçekten mi ? açıkçası bana da değer yüksek geldi ama belki 61 li bişey mi dedi diye kendimi sorguladım. Çünkü herhangi bi açıklama yapmadı yüksek falan diye. Ama çoğul gebelik olursa bi şok yaşarım yani, çok istemiştim ama yaşım gereği yapmadılar

Aa gerçekten mi ? açıkçası bana da değer yüksek geldi ama belki 61 li bişey mi dedi diye kendimi sorguladım. Çünkü herhangi bi açıklama yapmadı yüksek falan diye. Ama çoğul gebelik olursa bi şok yaşarım yani, çok istemiştim ama yaşım gereği yapmadılar
Benim yaşım 24 ama ben istedim diye koydu doktorum 2 tane ayrıca benden önce akrabam aynı doktora koydurdu bebiş 2 tane ama biri tutmadı tek olan da ikiye bölünmüş yüne ikiz oldu :-) cuma doguracak inşallah :)

Eğer 61 li olsaydı bide test ver derdi doktorun bakalım yükselecekmi derdi ama 612 li fakandır değer gayet iyi oldugu için ikinci teste gerek görmez :)

Back