• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Acilde yaptır yarın:)))Yapmazlarsa skandal cıkar bence:)) Çok acil dersin:))
Bugün şu silik çizgiden sonra bi akşam üzeri yaptırayım yarın için labaratuardakilerle pazarlık yapıcam canımmm :) e2 den dolayı bıktılar zaten benden :)

Ya kızlar hapşırınca tedirgin oluyorum günde iki kez hapşırıyorum:KK43:(
Hiç tedirgin olma canım, ben bi akşam gece yarısı uykumda boğuluyodum nerdeyse öksür öksür o kadar zorlandım ki. Bana doktorum ne dedi biliyo musun? Ne kadar sakınırsan o kadar yaşamak istemediğin şeyleri yaşarsın dedi. O yüzden akışına bırak inan çok güzel olacak. Ben sürekli hapşırıyorum. Ve gerçekten yerimde hiç durmuyorum. Rabbim bize nasip edecekse eğer her türlü edecek. Dua et neşeli ol pozitif ol ki enerjin bebişine geçsin. :KK46:

Hiç tedirgin olma canım, ben bi akşam gece yarısı uykumda boğuluyodum nerdeyse öksür öksür o kadar zorlandım ki. Bana doktorum ne dedi biliyo musun? Ne kadar sakınırsan o kadar yaşamak istemediğin şeyleri yaşarsın dedi. O yüzden akışına bırak inan çok güzel olacak. Ben sürekli hapşırıyorum. Ve gerçekten yerimde hiç durmuyorum. Rabbim bize nasip edecekse eğer her türlü edecek. Dua et neşeli ol pozitif ol ki enerjin bebişine geçsin. :KK46:
Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza:)

Doktorum özellikle istanbul labaratuarında istiyor sonuçları canım, özel yerler açık ama fiyat hem uçuk hemde pek güvenmiyor onlara. Haber vermez olur muyumm? Labaratuardakilerini ikna edebilirsem yarın yeniden test için gelicem benim testi önce halledin diycemm :))
Haydi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım benim :)

Canım benim umarım güzel sonuçlar alırsın. Özel yerler açıktırya ama sen nasıl istersen :) haber et bize de
Kızlar kan verdim ama sonuç 4e doğru çıkarmış telefonla haber vericeklermiş bu prosedürler bu beklemeler beni mahvetti yaa sabrımızla da sınanıyoruz bu evrede
Bu merkez maalesef böyle geçen sefer beni delirtti arkadasım Allah sabır versin

Benim dondurma işlemi bide opudan sonra özel makina kiraladık ilaçlar va hepsi 11.bini buldu. Ama değer yeterki bebişlerimize kavuşalım
canım sanki önceki tedavimde de seninle aynı zamanlardaydık şimdilerde de aynı gibi tedavin nasıl gidiyor ne aşamadasın?

canım sanki önceki tedavimde de seninle aynı zamanlardaydık şimdilerde de aynı gibi tedavin nasıl gidiyor ne aşamadasın?
Tatlım benim ilk tedavim:) geçen sene mayısta normal yolla hamileydim. 2016ocak anneleri grubundaydım ordan mı anımsıyorsun galiba? Bugünden sonra 8günümüz kaldı canım 4 kasım büyük gün Allahın izniyle :)))

Tatlım benim ilk tedavim:) geçen sene mayısta normal yolla hamileydim. 2016ocak anneleri grubundaydım ordan mı anımsıyorsun galiba? Bugünden sonra 8günümüz kaldı canım 4 kasım büyük gün Allahın izniyle :)))
yok canım ben geçen sene temmuzda tedavi olmuştum. demekki rumuz benzerliğinden karıştırdım. Rabbim hayırlı güzel haberler aldırsın inş

Anam herkes uyuyo herhalde :anne::anne::anne: bebişleride mi uyuttunuz kızlar :)

Ya kızlar benim test günüm 31 i adet tarihim de o ama dün akşam pembe bi akıntı geldi çok az hatta adet oldum diye ped bile taktım jeli de sıkmadım su ana kadar bişey yok az önce beli sıktım onda da kahverengi lekeler vardı cubukta 3 gündür herşeye ağlıyorum aşırı duygusalim ne olacak bu halim benim

Ya kızlar benim test günüm 31 i adet tarihim de o ama dün akşam pembe bi akıntı geldi çok az hatta adet oldum diye ped bile taktım jeli de sıkmadım su ana kadar bişey yok az önce beli sıktım onda da kahverengi lekeler vardı cubukta 3 gündür herşeye ağlıyorum aşırı duygusalim ne olacak bu halim benim
Canım o muhtemelen yerleşme kanaması. Güzel düşün güzel olsun. Gününe de az kalmış

Jeli neden sıkmadın ki adet gibi şarıl şarıl kanaman olmadığı sürece adet oldum diyemezsin ki

Back