2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Daha güzel haberlerini de al inşallah gözün aydınnnnn

Kızlar bu arada uyanınca aklıma grldi hakkaten bürikiyor dimi bu jel ya ondan nasıl kurtulacağızzzz kafama takılmıştı benimde

Kızlar bu arada uyanınca aklıma grldi hakkaten bürikiyor dimi bu jel ya ondan nasıl kurtulacağızzzz kafama takılmıştı benimde
Kurtuluş yok bacım iğne iste istersen doktorundan jel yerin sonra kalçaların benim gibi kocaman şişsin:)

Sabah sabah güldüm yine o yağ gibi progesteron hormonu geldi parmaklarıma sanki yağlı bir tavayı ellemişim gibi:)))

Kurtuluş yok bacım iğne iste istersen doktorundan jel yerin sonra kalçaların benim gibi kocaman şişsin:)
Minnoşum uyandın mı? Kız akşam yatarken meditasyon müziği açtım ardından hipnoz telkin kısmına geçmiş ne rüyalar ne rüyalar :)))) Leyla gibiyim gece hipnoz mu oldum ne acep:)))

Minnoşum uyandın mı? Kız akşam yatarken meditasyon müziği açtım ardından hipnoz telkin kısmına geçmiş ne rüyalar ne rüyalar :)))) Leyla gibiyim gece hipnoz mu oldum ne acep:)))
Ohoo minnoşun kahvaltısını bile yapıyo:) bu süte alışıyom heralde ben :)) anam hipnoz muuuu doei geri dön bize dön :)))

Kafamda cok çılgın
Ohoo minnoşun kahvaltısını bile yapıyo:) bu süte alışıyom heralde ben :)) anam hipnoz muuuu doei geri dön bize dön :)))

İyiyim ya, öyle mışıl mışıl uyumuşum ki. Transferden sonra ilk kez deliksiz uyudum.
Çin tıbbını seviyorum

Kafamda cok çılgın

İyiyim ya, öyle mışıl mışıl uyumuşum ki. Transferden sonra ilk kez deliksiz uyudum.
Çin tıbbını seviyorum
Aa bak deliksiz uyumana çok sewindim. Ama ben gece mutlaka çişe kalkıyomya :)

:))) Abi halimize bak ya alttan üstten. kıçtan, ağızdan, deriden demiyoruz içiyoruz, sokuyoruz, itiyoruz ve hepsini isteyek yapıyoruz çok ilginç değil mi?
Ahahah işkencenin en güzel halini yaşıyoruz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…