Ay delisin sen gözümden yaş geldi be:))) uykusuz uykusuz mantı da açarmışDurun bende bi mantı açayım
Neden kız ne olduki uyandın?Bende bu gece cok uyandım yaa
Oh valla bende koca kutu ilaç var. Benim 3 günde 1 iğne haricinde hergün 3te de koldan iğnem var yaaaaBenim sadece sabah bir akşam bir jelim var bide hapım var sabah bir akşam bir
Heeee gayseriliyim açarımAy delisin sen gözümden yaş geldi be:))) uykusuz uykusuz mantı da açarmış
Ahahah kız yardım etmek istersen banada beklerim :))) şaka bi yana otur oturduğun yerde ne dedim ayakta çok durmak yok:)Sabah sabah pek bir enerjik kalktım bismillahdur şuraları da bir sileyim temiz temiz oturalım.beraber uçalım
Bilmiyoum ki her saat başı kalktımNeden kız ne olduki uyandın?
Niye o ladar çok ki canım ?Oh valla bende koca kutu ilaç var. Benim 3 günde 1 iğne haricinde hergün 3te de koldan iğnem var yaaaa
Kız Allah seni. Bende yerim çokca :)Durun bende bi mantı açayım
Kıyamam gün içinde uyursun olmadıBilmiyoum ki her saat başı kalktım
Bizimkiler çok garantici. Daha önce bi kaybım varya herşey için önlem alıyorlar sanırım:)Niye o ladar çok ki canım ?
Düşük mü yaptınBizimkiler çok garantici. Daha önce bi kaybım varya herşey için önlem alıyorlar sanırım:)
Kalbi durmuştu canım normal yolla kalmıştım. Olsun geçti gitti şimdi bebişlerim olabilir hemide 2 tane :))Düşük mü yaptın
Ah inşallah. Hepsinin burcu aynı olacak bu arada eğer yolunda giderse herşey Temmuz ya da Ağustos doğumlu olacaklar.Kalbi durmuştu canım normal yolla kalmıştım. Olsun geçti gitti şimdi bebişlerim olabilir hemide 2 tane :))
Aynennnn bu defa olucak bebişlerrr geliyo kızlar bebişleeeeerrrrrKalbi durmuştu canım normal yolla kalmıştım. Olsun geçti gitti şimdi bebişlerim olabilir hemide 2 tane :))
Evet yengeç burcu olucaklarr oy totosunu yerim onlarınAh inşallah. Hepsinin burcu aynı olacak bu arada eğer yolunda giderse herşey Temmuz ya daAğustos doğumlu olacaklar.
Aynen yaa ben zaten ayıramam dizimin dibinden ay kimselere güvenmemEvcimen hımmm. Aferin dizimizin dibinde olsunlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?