• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bizim çapa dan ilaç raporumuz vardı ama eşimin ameliyatınu devlet karşılamadığı için 7.000 gibi bi fiyata maloldu. İğnelerim 1 ekimde başladı yarın test günüm inşallah

Ben istanbul eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım. Tedavi süreci herkesin problemine göre değişiyo ama tüp bebek başlangıcı adetliyken iğne vurulmalarızla başlıyo bu arada yumurta toplama , embriyo transferi derken eğer hamişseniz diğer adet tarihinize yakın zamanlarda öğrenmiş oluyorsunuz sonucu :)

aşılama ile aynı süreç ozaman.1 kez aşılama denedik ekim ayı başında ama olmadı..bakalım inşallah tüpbebeğe gerek kalmaz 2 Aşılamada tutar...

bende yeni zeytinburnu süleymaniye kadın doğum hastanesine gittim tüp bebek için rapor çıkartmaya bakalım.herşeyin hayırlısı hepimiz için sonuç bekleyen herkesin gönlüne göre olsun:)))

bende yeni zeytinburnu süleymaniye kadın doğum hastanesine gittim tüp bebek için rapor çıkartmaya bakalım.herşeyin hayırlısı hepimiz için sonuç bekleyen herkesin gönlüne göre olsun:)))
Amin inşallah Rabbim seninde işlerini kolaylaştırsın canım

Allah vicdanlı kişilere denk getirsin. Çok iyi bilinen bir merkezdeki ilk görüşmemde adam verdi b12 ile folbiol ü, adette gel dedi. Hiç elektrik alamadım kendisinden, beni muayene bile etmesini istemedim. Başka bir doktor buldum kendime uzun araştırmalar sonucu. Şimdiki doktorum ise ameliyat olmadan tüp bebek yaparsam başarısız olacağımı söyledi ve önce ameliyat etti şimdi tedavideyim. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Allah vicdanlı kişilere denk getirsin. Çok iyi bilinen bir merkezdeki ilk görüşmemde adam verdi b12 ile folbiol ü, adette gel dedi. Hiç elektrik alamadım kendisinden, beni muayene bile etmesini istemedim. Başka bir doktor buldum kendime uzun araştırmalar sonucu. Şimdiki doktorum ise ameliyat olmadan tüp bebek yaparsam başarısız olacağımı söyledi ve önce ameliyat etti şimdi tedavideyim. Allah iyilerle karşılaştırsın.
Sen ne ameliyatı olmuştun canım ben tedavimden önce polip ameliyatı oldum

Ben istanbul eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım. Tedavi süreci herkesin problemine göre değişiyo ama tüp bebek başlangıcı adetliyken iğne vurulmalarızla başlıyo bu arada yumurta toplama , embriyo transferi derken eğer hamişseniz diğer adet tarihinize yakın zamanlarda öğrenmiş oluyorsunuz sonucu :)
Bende orda yaptırdım :)

Al
Duj jelinin kuş jeli olanı:)) vajina florası için uygun p.h değeri olan yıkama jeli. Neyse bildiğimizden şaşmayalım:))
alemsin sabah sabah koptum bigün giremedim yıkılmiş ortalık kızlar ben güzel haberi aldım dün değerim 129 olmuş (12.gün) . Ama ara ara minik kahve veya kırmızımsı minik akıntılarm oluyo yaşayan var mı ? Haftaya kalp atışlarını duyucam inş ozaman rahatlarım biraz .son olarak vagina jelleri ph bozuyo yaşadım bizzat hemşire arkadasım hiç önermemişti bilginize.diğer muhabetlere okuduktan sonra katılacağım inş

Sen ne ameliyatı olmuştun canım ben tedavimden önce polip ameliyatı oldum

Yumurtalık kistleri, tüp ve rahim sorunları sebebiyle 2008'den beri doktorlardayım bir sürü ameliyat oldum ama artık hiç önemi yok kötü günler geride kalacak hepimiz için a dostlar:))) Birbirimize iyi haberlerimizi vereceğiz insallah.:)

alemsin sabah sabah koptum bigün giremedim yıkılmiş ortalık kızlar ben güzel haberi aldım dün değerim 129 olmuş (12.gün) . Ama ara ara minik kahve veya kırmızımsı minik akıntılarm oluyo yaşayan var mı ? Haftaya kalp atışlarını duyucam inş ozaman rahatlarım biraz .son olarak vagina jelleri ph bozuyo yaşadım bizzat hemşire arkadasım hiç önermemişti bilginize.diğer muhabetlere okuduktan sonra katılacağım inş

Günaydın. Dün buralar pek bir şendi:)) Yine karga b..nu yemeden uyandım bir bakayım mahalleye dedim:) Çok sevindim senin adına. İnsallah bize de nasil olur o değeri yüksek görmek ve ilerisini de sağlıkla yaşamak.

Şu kuş jelleri:)) konusu dün aklıma geldi sebebi de bu fitil sebebiyle sürekli yağ tabakası gibi bir tabaka kalıyor girişte, onu gidermek istemiştim sadece su kullandım o kısım için şimdilik.

image.jpeg

Doei Doei anammm kız almaz mıyımmmmm. Günaydın milletttt bi sürüde gülücükler öpücükler :))) crn_srky crn_srky canım tebrik ederim çokca. Rabbim kalp atışlarınıda duyursun kucağına almayıda inşallah :) ama dün olmalıydın dün koptuk burada :)

Back