- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istanbul eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım. Tedavi süreci herkesin problemine göre değişiyo ama tüp bebek başlangıcı adetliyken iğne vurulmalarızla başlıyo bu arada yumurta toplama , embriyo transferi derken eğer hamişseniz diğer adet tarihinize yakın zamanlarda öğrenmiş oluyorsunuz sonucu :)
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun mutlu haberlerini alalımaşılama ile aynı süreç ozaman.1 kez aşılama denedik ekim ayı başında ama olmadı..bakalım inşallah tüpbebeğe gerek kalmaz 2 Aşılamada tutar...
Amin inşallah Rabbim seninde işlerini kolaylaştırsın canımbende yeni zeytinburnu süleymaniye kadın doğum hastanesine gittim tüp bebek için rapor çıkartmaya bakalım.herşeyin hayırlısı hepimiz için sonuç bekleyen herkesin gönlüne göre olsun:)))
Amin inşallah Rabbim seninde işlerini kolaylaştırsın canım
Canim benimde 9 idrar testi silik cikti kan testim de pozitif cikti insallah seninde pozitif cikarEki Görüntüle 1902973 kızlar bnm test günü yarın ama bugün sabah dayanamayıp test yaptım çizgi biraz silik ama böyle olup kan testinde pozitifi görenleri daha önce okumuştum. Sizce ümitlenmeli miyim ?
Amiin inşallah canım teşekkürler sanırım bugün heyecandan uyuyamiycamCanim benimde 9 idrar testi silik cikti kan testim de pozitif cikti insallah seninde pozitif cikar
Sen ne ameliyatı olmuştun canım ben tedavimden önce polip ameliyatı oldumAllah vicdanlı kişilere denk getirsin. Çok iyi bilinen bir merkezdeki ilk görüşmemde adam verdi b12 ile folbiol ü, adette gel dedi. Hiç elektrik alamadım kendisinden, beni muayene bile etmesini istemedim. Başka bir doktor buldum kendime uzun araştırmalar sonucu. Şimdiki doktorum ise ameliyat olmadan tüp bebek yaparsam başarısız olacağımı söyledi ve önce ameliyat etti şimdi tedavideyim. Allah iyilerle karşılaştırsın.
Bende orda yaptırdım :)Ben istanbul eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım. Tedavi süreci herkesin problemine göre değişiyo ama tüp bebek başlangıcı adetliyken iğne vurulmalarızla başlıyo bu arada yumurta toplama , embriyo transferi derken eğer hamişseniz diğer adet tarihinize yakın zamanlarda öğrenmiş oluyorsunuz sonucu :)
Anaa sen baştan ikinciyi mi tutmuştun tamam o olsun o zaman :)Hangisini istersen al canim. :)bastan ikinciyi tuttum sen diye:) Sevgi1312 senle aynı gün teste gidiyoruz. Burada bu heyecanı görmezsek sonucu yazmayalım bence:))
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş cnmKizlaaaar 54.3 ciktiiii!!!!! :) iyidir insallah sonuc yarin doktorumla konusacagimmm :) cook tesekkurler desteginiz icin!!!
Tebrikler canim allah tamamina erdirsin insallahKizlaaaar 54.3 ciktiiii!!!!! :) iyidir insallah sonuc yarin doktorumla konusacagimmm :) cook tesekkurler desteginiz icin!!!
alemsin sabah sabah koptum bigün giremedim yıkılmiş ortalık kızlar ben güzel haberi aldım dün değerim 129 olmuş (12.gün) . Ama ara ara minik kahve veya kırmızımsı minik akıntılarm oluyo yaşayan var mı ? Haftaya kalp atışlarını duyucam inş ozaman rahatlarım biraz .son olarak vagina jelleri ph bozuyo yaşadım bizzat hemşire arkadasım hiç önermemişti bilginize.diğer muhabetlere okuduktan sonra katılacağım inşDuj jelinin kuş jeli olanı:)) vajina florası için uygun p.h değeri olan yıkama jeli. Neyse bildiğimizden şaşmayalım:))
Sen ne ameliyatı olmuştun canım ben tedavimden önce polip ameliyatı oldum
alemsin sabah sabah koptum bigün giremedim yıkılmiş ortalık kızlar ben güzel haberi aldım dün değerim 129 olmuş (12.gün) . Ama ara ara minik kahve veya kırmızımsı minik akıntılarm oluyo yaşayan var mı ? Haftaya kalp atışlarını duyucam inş ozaman rahatlarım biraz .son olarak vagina jelleri ph bozuyo yaşadım bizzat hemşire arkadasım hiç önermemişti bilginize.diğer muhabetlere okuduktan sonra katılacağım inş