Aşk olsun kız beni bari dışlamayın :) hem doeicim bana kıyamaz :) DoeiAynen özelden yazarız aynı ilgi olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk olsun kız beni bari dışlamayın :) hem doeicim bana kıyamaz :) DoeiAynen özelden yazarız aynı ilgi olmazsa
Ya da sacma sapan bilgiler yazip kafalarini karistiriz mesela:)))Aynen özelden yazarız aynı ilgi olmazsa
Ilgi alaka isteriz ayni gun iki kisi teste gidecek yolumuzu bekleyenimiz olsun bari:)) Minnosum benim kiyar miyim sana? MuckAşk olsun kız beni bari dışlamayın :) hem doeicim bana kıyamaz :) Doei
Ay beklemez miyim kız aşk olsun. Minnoş mu allam niye herkes bana minnoş diyo :))) nasıl tahmin ediyonuz çok minnoş olduğumu :)))Ilgi alaka isteriz ayni gun iki kisi teste gidecek yolumuzu bekleyenimiz olsun bari:)) Minnosum benim kiyar miyim sana? Muck
Ay kıyamam ya çok zor valla bizden ayrı kalmak :) başka bi yerden giremez misin?Bu arada benim internet paketim bitmek üzere nerden girip yazacagım ayın 10 unda yenileniyor
Bilmiyorum 2.80 icin iki kez uzanmam lazim demistin bir de seni cok sevimli buluyorum yani tam bir minnossun bence:)))Ay beklemez miyim kız aşk olsun. Minnoş mu allam niye herkes bana minnoş diyo :))) nasıl tahmin ediyonuz çok minnoş olduğumu :)))
Ek paket alsan musaitsen maddi olarak? Gunluk paket yada o an yaz cik:))Ay kıyamam ya çok zor valla bizden ayrı kalmak :) başka bi yerden giremez misin?
Ahahah iyi tespitler çok sewerim :) kocişimde bana minnoş der hep telefonunda bile öyle kayıtlıyım :)Bilmiyorum 2.80 icin iki kez uzanmam lazim demistin bir de seni cok sevimli buluyorum yani tam bir minnossun bence:)))
Valla ben buraya alıştım sizlere alıştım bi yolunu bulup gireceğim inşallahEk paket alsan musaitsen maddi olarak? Gunluk paket yada o an yaz cik:))
Olsun ben anladımBana değil kız sevgiye yazmalıydın:)))
Hamişsin tabiiiiiiiii :))) bebişinle uyuyacaksın bugun onjn varlıgından emin olarak :):):):)Hemsiremle konustum cuma tekrar yapacagim testi yuzde seksen artmasi gerekirmis ama su an hamileymisimmm :)
Benimki 7000 e maal oldu kısa sürdü 17 gün sürdü toplamda hepsimerhaba..acaba tüp bebeği nerede yaptırdınız.ne kadara mal oldu..aşılama gibi kısa zamanda mı oluyo???
Ben istanbul eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım. Tedavi süreci herkesin problemine göre değişiyo ama tüp bebek başlangıcı adetliyken iğne vurulmalarızla başlıyo bu arada yumurta toplama , embriyo transferi derken eğer hamişseniz diğer adet tarihinize yakın zamanlarda öğrenmiş oluyorsunuz sonucu :)merhaba..acaba tüp bebeği nerede yaptırdınız.ne kadara mal oldu..aşılama gibi kısa zamanda mı oluyo???