• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlarr günaydınn teste gidiyorum .. dün idrarda silik gördüm ama yine de çok heyecanlıyım durmadan çişim geliyo :)))) dua edin nolurr

Bu arada sabah sabah enerjinizi yerim sizin yaa :)

Kızlarr günaydınn teste gidiyorum .. dün idrarda silik gördüm ama yine de çok heyecanlıyım durmadan çişim geliyo :)))) dua edin nolurr

Bu arada sabah sabah enerjinizi yerim sizin yaa :)
Alllaaaaaaaah hadi bugun de senin basının etini yicez almadan gelme hadi hemen haber et bize o mutlu güzel haberiiii:KK200::anneadayı::KK200:

Ah inşallah. Hepsinin burcu aynı olacak bu arada eğer yolunda giderse herşey Temmuz ya da Ağustos doğumlu olacaklar.
Sezeryan olursa temmuz normal olursa ağustosa kayabilir:) aslan mı oluyolar kız? Eğer temmuz ortası olursa babalarıyla aynı burç olurlar yengeç:)

Benim canım kocacım da temmuz doğumlu yengeçç :KK76: çok severim kendilerini inşallah bebişimiz de olur da onun gibi olur :) yengeç candırrr

Kızlar günaydınn, yarın test günüm ama öğlene kadar çalışacaklarmış 29 ekim arefesinden dolayı. Bu sabah erken genelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Emin olamadım bugün akşam üzeri kan vericem. Yarın yoğunluktan dolayı testin pazartesiye kalmasından korkuyorummm. Bu arada bi arkadaşımız daha sonuç almışş darısı tüm bekleyenlerin başınaaa :anneadayı:

Kızlar günaydınn, yarın test günüm ama öğlene kadar çalışacaklarmış 29 ekim arefesinden dolayı. Bu sabah erken genelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Emin olamadım bugün akşam üzeri kan vericem. Yarın yoğunluktan dolayı testin pazartesiye kalmasından korkuyorummm. Bu arada bi arkadaşımız daha sonuç almışş darısı tüm bekleyenlerin başınaaa :anneadayı:
Canım benim umarım güzel sonuçlar alırsın. Özel yerler açıktırya ama sen nasıl istersen :) haber et bize de mutlaka taam mı :)

Acilde yaptır yarın:)))Yapmazlarsa skandal cıkar bence:)) Çok acil dersin:))

Back