Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy evett inşallah olsunlar da belki bir buluşma ayarlarız bebişlerimizle hep görüp özeniyodum arkadaşlardanAh inşallah. Hepsinin burcu aynı olacak bu arada eğer yolunda giderse herşey Temmuz ya da Ağustos doğumlu olacaklar.
Alllaaaaaaaah hadi bugun de senin basının etini yicez almadan gelme hadi hemen haber et bize o mutlu güzel haberiiiiKızlarr günaydınn teste gidiyorum .. dün idrarda silik gördüm ama yine de çok heyecanlıyım durmadan çişim geliyo :)))) dua edin nolurr
Bu arada sabah sabah enerjinizi yerim sizin yaa :)
Ayarlarız niye ayarlamayalım :)ayy evett inşallah olsunlar da belki bir buluşma ayarlarız bebişlerimizle hep görüp özeniyodum arkadaşlardan
Günaydın arkadaşlar hadi bize güzel haberi yaz hayırlısı olsunKızlarr günaydınn teste gidiyorum .. dün idrarda silik gördüm ama yine de çok heyecanlıyım durmadan çişim geliyo :)))) dua edin nolurr
Almadan gelme şampiyonları:))) Bekliyoruz dua ileKızlarr günaydınn teste gidiyorum .. dün idrarda silik gördüm ama yine de çok heyecanlıyım durmadan çişim geliyo :)))) dua edin nolurr
Sezeryan olursa temmuz normal olursa ağustosa kayabilir:) aslan mı oluyolar kız? Eğer temmuz ortası olursa babalarıyla aynı burç olurlar yengeç:)Ah inşallah. Hepsinin burcu aynı olacak bu arada eğer yolunda giderse herşey Temmuz ya da Ağustos doğumlu olacaklar.
Aynennnnnn bebişlerde bebişlerrr:) anam delirdik:)Aynennnn bu defa olucak bebişlerrr geliyo kızlar bebişleeeeerrrrr
Fazla mutşuşuk ve heyecan kafa yapıomuş demekkiAynennnnnn bebişlerde bebişlerrr:) anam delirdik:)
Kızzz güzel haberi alda uçarak gel :)))Kızlarr günaydınn teste gidiyorum .. dün idrarda silik gördüm ama yine de çok heyecanlıyım durmadan çişim geliyo :)))) dua edin nolurr
Düşün mutluluk bile yazamadımAynennnnnn bebişlerde bebişlerrr:) anam delirdik:)
Neden olmasın :))))ayy evett inşallah olsunlar da belki bir buluşma ayarlarız bebişlerimizle hep görüp özeniyodum arkadaşlardan
Ahahaha kk nın deli karıları diye atcaklar yakında bizi :)))Düşün mutluluk bile yazamadım
Kesinlikle katılıyorum kuzum yengeç koca candır :)Benim canım kocacım da temmuz doğumlu yengeçç çok severim kendilerini inşallah bebişimiz de olur da onun gibi olur :) yengeç candırrr
Canım benim umarım güzel sonuçlar alırsın. Özel yerler açıktırya ama sen nasıl istersen :) haber et bize de mutlaka taam mı :)Kızlar günaydınn, yarın test günüm ama öğlene kadar çalışacaklarmış 29 ekim arefesinden dolayı. Bu sabah erken genelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Emin olamadım bugün akşam üzeri kan vericem. Yarın yoğunluktan dolayı testin pazartesiye kalmasından korkuyorummm. Bu arada bi arkadaşımız daha sonuç almışş darısı tüm bekleyenlerin başınaaa
Guzel haberlerini bekliyoruuuuz :)dönüşümüz muhteşem olacak inşallahh
Acilde yaptır yarın:)))Yapmazlarsa skandal cıkar bence:)) Çok acil dersin:))Kızlar günaydınn, yarın test günüm ama öğlene kadar çalışacaklarmış 29 ekim arefesinden dolayı. Bu sabah erken genelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Emin olamadım bugün akşam üzeri kan vericem. Yarın yoğunluktan dolayı testin pazartesiye kalmasından korkuyorummm. Bu arada bi arkadaşımız daha sonuç almışş darısı tüm bekleyenlerin başınaaa