- 25 Ekim 2016
- 371
- 317
- 23
- 32
Günaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım
Daha güzel haberlerini de al inşallah gözün aydınnnnnAl
alemsin sabah sabah koptum bigün giremedim yıkılmiş ortalık kızlar ben güzel haberi aldım dün değerim 129 olmuş (12.gün) . Ama ara ara minik kahve veya kırmızımsı minik akıntılarm oluyo yaşayan var mı ? Haftaya kalp atışlarını duyucam inş ozaman rahatlarım biraz .son olarak vagina jelleri ph bozuyo yaşadım bizzat hemşire arkadasım hiç önermemişti bilginize.diğer muhabetlere okuduktan sonra katılacağım inş
Kurtuluş yok bacım iğne iste istersen doktorundan jel yerin sonra kalçaların benim gibi kocaman şişsin:)Kızlar bu arada uyanınca aklıma grldi hakkaten bürikiyor dimi bu jel ya ondan nasıl kurtulacağızzzz kafama takılmıştı benimde
Sabah sabah güldüm yine o yağ gibi progesteron hormonu geldi parmaklarıma sanki yağlı bir tavayı ellemişim gibi:)))Kızlar bu arada uyanınca aklıma grldi hakkaten bürikiyor dimi bu jel ya ondan nasıl kurtulacağızzzz kafama takılmıştı benimde
Pis bişe yaaaSabah sabah güldüm yine o yağ gibi progesteron hormonu geldi parmaklarıma sanki yağlı bir tavayı ellemişim gibi:)))
Minnoşum uyandın mı? Kız akşam yatarken meditasyon müziği açtım ardından hipnoz telkin kısmına geçmiş ne rüyalar ne rüyalar :)))) Leyla gibiyim gece hipnoz mu oldum ne acep:)))Kurtuluş yok bacım iğne iste istersen doktorundan jel yerin sonra kalçaların benim gibi kocaman şişsin:)
İğne vurunamam yok böle iyi diğer iğneler bitti diye bayram etmiştimKurtuluş yok bacım iğne iste istersen doktorundan jel yerin sonra kalçaların benim gibi kocaman şişsin:)
Hipnoz vs vız gelmiş ama, ayın 10'unda bitecek paketini bile dişündüm gece kafam mı iyi anlamadım hele bir geçsin saatler bir bakayım durumumaİğne vurunamam yok böle iyi diğer iğneler bitti diye bayram etmiştim
Ohoo minnoşun kahvaltısını bile yapıyo:) bu süte alışıyom heralde ben :)) anam hipnoz muuuu doei geri dön bize dön :)))Minnoşum uyandın mı? Kız akşam yatarken meditasyon müziği açtım ardından hipnoz telkin kısmına geçmiş ne rüyalar ne rüyalar :)))) Leyla gibiyim gece hipnoz mu oldum ne acep:)))
Aaa 3 günde bir olmuo musun iğne? Arkadaş ben hem iğne oluyorum hem jel ittiriyorumya :)))İğne vurunamam yok böle iyi diğer iğneler bitti diye bayram etmiştim
Ohoo minnoşun kahvaltısını bile yapıyo:) bu süte alışıyom heralde ben :)) anam hipnoz muuuu doei geri dön bize dön :)))
:))) Abi halimize bak ya alttan üstten. kıçtan, ağızdan, deriden demiyoruz içiyoruz, sokuyoruz, itiyoruz ve hepsini isteyek yapıyoruz çok ilginç değil mi?Aaa 3 günde bir olmuo musun iğne? Arkadaş ben hem iğne oluyorum hem jel ittiriyorumya :)))
Aa bak deliksiz uyumana çok sewindim. Ama ben gece mutlaka çişe kalkıyomya :)Kafamda cok çılgın
İyiyim ya, öyle mışıl mışıl uyumuşum ki. Transferden sonra ilk kez deliksiz uyudum.
Çin tıbbını seviyorum
Ahahah işkencenin en güzel halini yaşıyoruz :)))):))) Abi halimize bak ya alttan üstten. kıçtan, ağızdan, deriden demiyoruz içiyoruz, sokuyoruz, itiyoruz ve hepsini isteyek yapıyoruz çok ilginç değil mi?
Bende bu gece cok uyandım yaaAa bak deliksiz uyumana çok sewindim. Ama ben gece mutlaka çişe kalkıyomya :)
Benim sadece sabah bir akşam bir jelim var bide hapım var sabah bir akşam birAaa 3 günde bir olmuo musun iğne? Arkadaş ben hem iğne oluyorum hem jel ittiriyorumya :)))
Sabah sabah pek bir enerjik kalktım bismillah dur şuraları da bir sileyim temiz temiz oturalım.beraber uçalım
Durun bende bi mantı açayımSabah sabah pek bir enerjik kalktım bismillah dur şuraları da bir sileyim temiz temiz oturalım.beraber uçalım