• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bu kadar ilgi alakayı biz de görmezsek birbirimize problem çıkarırız artık. :)) Teste gidiyorum diyeni yazana kadar taciz edeceğiz hep beraber:))
Ahahah hele bana da bi böyle heyecan yapmayın var ya :)))

İlk kez profil resmi seçtim burada ve basta @Yellu olmak uzere şu an bu sayfada yazan arkadaşlara ithaf ediyorum hepinizin nickini tek tek yazmakla uğraşmayayım dedim ama ilk günden beri pozitif enerjisi ile burda olan herkesi resme koydum hayalimde:KK66:)) Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Amin

İlk kez profil resmi seçtim burada ve basta @Yellu olmak uzere şu an bu sayfada yazan arkadaşlara ithaf ediyorum hepinizin nickini tek tek yazmakla uğraşmayayım dedim ama ilk günden beri pozitif enerjisi ile burda olan herkesi resme koydum:KK66:)) Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Amin
Kuzum yerim seni. :))) hangisi benim pekisi :))) hem pozitif olmayıp napıvaz bacım:))

İlk kez profil resmi seçtim burada ve basta @Yellu olmak uzere şu an bu sayfada yazan arkadaşlara ithaf ediyorum hepinizin nickini tek tek yazmakla uğraşmayayım dedim ama ilk günden beri pozitif enerjisi ile burda olan herkesi resme koydum hayalimde:KK66:)) Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Amin
Ne kaa tatlıyız :-)

Hangisini istersen al canim. :) Sevgi1312 Sevgi1312 senle aynı gün teste gidiyoruz. Burada bu heyecanı görmezsek sonucu yazmayalım bence:))
En ortadaki ben olayım hem sağdan hem soldan 4. :))) yaaa ama sizde böyle heyecanlandırmalısınız önce :))) şaka bi yana sizdende çok güzel haberler duymak istiyoruz. Rabbimin izniyle.

Gozun aydin :)Allah tamamina erdirsin:) Alin size bir bilgi daha:

image.jpeg

Back