- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
Bekleme moduuuuuSonuç???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleme moduuuuuSonuç???
Ama bu kadarda olmaz ki ya kalpten gideceğiz şimdi =(Bekleme moduuuuu
Kesinlikle öle yapaagızBu kadar ilgi alakayı biz de görmezsek birbirimize problem çıkarırız artık. :)) Teste gidiyorum diyeni yazana kadar taciz edeceğiz hep beraber:))
Ahahah hele bana da bi böyle heyecan yapmayın var ya :)))Bu kadar ilgi alakayı biz de görmezsek birbirimize problem çıkarırız artık. :)) Teste gidiyorum diyeni yazana kadar taciz edeceğiz hep beraber:))
Şarjı bitti kesin yazamıcak ve biz çatlayacaz kalacaz pasa annesiAhahah hele bana da bi böyle heyecan yapmayın var ya :)))
Ahahah vallahi banada öyle geliyo :) canan eve gittiğinde saat kaç olursa olsun yazmazsan varyaaaa:)Şarjı bitti kesin yazamıcak ve biz çatlayacaz kalacaz pasa annesi
Kuzum yerim seni. :))) hangisi benim pekisi :))) hem pozitif olmayıp napıvaz bacım:))İlk kez profil resmi seçtim burada ve basta @Yellu olmak uzere şu an bu sayfada yazan arkadaşlara ithaf ediyorum hepinizin nickini tek tek yazmakla uğraşmayayım dedim ama ilk günden beri pozitif enerjisi ile burda olan herkesi resme koydum)) Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Amin
Ne kaa tatlıyızİlk kez profil resmi seçtim burada ve basta @Yellu olmak uzere şu an bu sayfada yazan arkadaşlara ithaf ediyorum hepinizin nickini tek tek yazmakla uğraşmayayım dedim ama ilk günden beri pozitif enerjisi ile burda olan herkesi resme koydum hayalimde)) Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Amin
Kuzum yerim seni. :))) hangisi benim pekisi :))) hem pozitif olmayıp napıvaz bacım:))
En ortadaki ben olayım hem sağdan hem soldan 4. :))) yaaa ama sizde böyle heyecanlandırmalısınız önce :))) şaka bi yana sizdende çok güzel haberler duymak istiyoruz. Rabbimin izniyle.Hangisini istersen al canim. :) Sevgi1312 senle aynı gün teste gidiyoruz. Burada bu heyecanı görmezsek sonucu yazmayalım bence:))
Ayyyy gözün aydın canım yaaaaaaKizlaaaar 54.3 ciktiiii!!!!! :) iyidir insallah sonuc yarin doktorumla konusacagimmm :) cook tesekkurler desteginiz icin!!!
Anammm kızzzz süperrr artarsada daha muhteşem olacak yuppiiiKizlaaaar 54.3 ciktiiii!!!!! :) iyidir insallah sonuc yarin doktorumla konusacagimmm :) cook tesekkurler desteginiz icin!!!
Ee et bi zahmet kız okadar çatladık vallahi :) hem hamişlerin duası kabul olurki:)Insallaaahhh hep beraber guzel haberler alacagizzzz. Rabbime dualar edeceğim hepimiz icinnnnn
Aynen özelden yazarız aynı ilgi olmazsaHangisini istersen al canim. :)bastan ikinciyi tuttum sen diye:) Sevgi1312 senle aynı gün teste gidiyoruz. Burada bu heyecanı görmezsek sonucu yazmayalım bence:))
Masallah masallah cok iyi hemde ins ayy canim çok sevindim rabbim tamamına erdirsin insKizlaaaar 54.3 ciktiiii!!!!! :) iyidir insallah sonuc yarin doktorumla konusacagimmm :) cook tesekkurler desteginiz icin!!!