- 25 Ekim 2016
- 371
- 317
- 23
- 32
Allah beeAy hepsi güzel belirtiler ne mutu bize ya :)))) benimde kasıklarımda batma bide bacağım çekilir gibi oluyo bugün arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah beeAy hepsi güzel belirtiler ne mutu bize ya :)))) benimde kasıklarımda batma bide bacağım çekilir gibi oluyo bugün arada
Doktorumuzdan kulaklarımızla duyalım da inşallah atacaz atacazYaa kızlar içim kıpır kıpır kalkıp göbek atasım var :)))) beyaz çikolata mı çarptı naptı anlayamadım :)))
Biri beni durdursunDoktorumuzdan kulaklarımızla duyalım da inşallah atacaz atacaz
Ayyy ne zaman cıkacak kiiiiiKizlar test gunum yarin sabah ben bekleyemedim kiii sonucu bekliyorum hastanedeyimm heyecandan olcemmm
Ayyy ne kadar var çıkmasına ins güzel haberler alirizzzzKizlar test gunum yarin sabah ben bekleyemedim kiii sonucu bekliyorum hastanedeyimm heyecandan olcemmm
Kızzz valla bizsenden önce ölcez ahahahah :))) ne zaman çıkcakKizlar test gunum yarin sabah ben bekleyemedim kiii sonucu bekliyorum hastanedeyimm heyecandan olcemmm
Ne oldu kız :)))Allah bee
Heyecanlanıom işte duramadımNe oldu kız :)))
Ne oldu kız :)))Allah bee
ahahah biz bu gidişle bu gazla varyaaa ohoooo bisürü güzel haber alırız :)Heyecanlanıom işte duramadım
Bitane daha alıcaz şimdi ama alamadıııııııııııkNe oldu kız :)))
ahahah biz bu gidişle bu gazla varyaaa ohoooo bisürü güzel haber alırız :)
Ayy çok heyecanlı Allah'ım inş güzel sonuç alıcak.Canan arkadaşımızpasa annesi canim ne oldu ya bisi yaz =)