Masallah canim çok sevindim rabbim devamına erdirsin ins darısı biz bekleyenlerin basına =)tebrik ederim idrarda çıktıysa net kanda da çok güzel bir sonuç alırsın insSelam kizlar ben araniza yeni katildim benim transferimin 11 gunu bu gun idrar testi yaptirdim sonuc pozitif yarin kan testi yaptıracağım inananilmaz bir heycan var zaman durdu sanki insalah yersey yolunda gider hepimiz ici
Tebrikler canim masallah değerin çok güzel katlanmış kaçıncı gün yaptırmıştın ilk.rabbim bizlere de nasip etsin insHadi gözünaydın çok sevindim ben de bugün yaptırdım değerim 2 gün önce 50 bugün ise 171 çıktı
Heyy ne testi? Erkenden idrar testi mi yapacaksın?Kızlar şu hamilelik testi ile ilgili bilenler bir şey yazsa. Hangi marka alalım nasıl yapalım? Dondurulmuş embriyo ile 10 gün sonra test yapılıyor, 1 Kasım büyük gün benim için nolur dua edelim birbirimize.
Yok yahu, hangi marka alalım diye bilenlere danışalım dedim :) Denilen günden önce yapmayı düşünmüyorum:)Heyy ne testi? Erkenden idrar testi mi yapacaksın?
Heh tamam oldu ozaman. Bak benim evde 1i erken 1i normal test var ama yapmıcam Allah sabır verdiği sürece :)Yok yahu, hangi marka alalım diye bilenlere danışalım dedim :) Denilen günden önce yapmayı düşünmüyorum:)
Canim hayırlı olsun çok güzel masallah oh ne güzel bugün güzel güzel haberler alıyoruz masallah sayfamız da negatif yok insKızlarr benimde 10.günüm dayanamadım test yaptırdım kan testi . Sonuç 57.23 Doktoruma söledim iyi bi sonuç dedi . 12.gün gene yaptırıcam inş kalp atışlarını da duyarım.Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inşaallah
Yapacaksan erken gebelik olanlarından yaptır canim ins sende pozitif sonuç alırsın canimBugün 9. Gun acaba yarin idrar testi yapsam mı
İnsallah yarn bi deneyeyim o zamanYapacaksan erken gebelik olanlarından yaptır canim ins sende pozitif sonuç alırsın canim
Ben bugun ilk kez ise gittim biraz yorulduğumu ifade etmeliyim masa başı çalışmama rağmen . İşinizle alakali bir durum aslında.Ya kızlar transfer sonrası neler yapiyorsunuz ise giden varmi ben evde sürekli yatıyorum doktorum ise gidebilirsin dedi ama ben cesaret edemedim
11 günüm canımKacinci gunun
Transfer günüm 13 ekim çok sağol rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsınTebrikler canim masallah değerin çok güzel katlanmış kaçıncı gün yaptırmıştın ilk.rabbim bizlere de nasip etsin ins
Aynı tarihte yapmışız hadi hayrlisi hepimiz icin11 günüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?