Bu belirtileri yasaman çok normal canim hamile olsan da Regl döneminde bu belirtileri yasiyorsunTest tarihim 31 ekim adet tarihim de öyle ve şu an adet belirtilerinin tümü mevcut kaşık ağrısı adet olma hissi bel ağrısı tatlı krizi ....gerginim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu belirtileri yasaman çok normal canim hamile olsan da Regl döneminde bu belirtileri yasiyorsunTest tarihim 31 ekim adet tarihim de öyle ve şu an adet belirtilerinin tümü mevcut kaşık ağrısı adet olma hissi bel ağrısı tatlı krizi ....gerginim
Estrofem i bana günde 3 kere tok verdi. Corasprinde günde bitane. Bugün öğle yemeğinden sonra içtim öyle içerim bundan sonra. Sana kaçar tane verdi?Hanimlar estrofem ve aspirin kullanimi için herhangi bir saat varmi bilgisi olan varmi
İyi düşünki iyi olsjn tatlım. Ben ilk hamileliğimi öğrenmeden önceli gün adet olcskmış kadar ağrım vardı. Bende perşembe alacağım hiçbişey olmaz merak etme. Ama kendini sıcak tut mutlakaBugün kendimi farkli hissediyorum. Surekli bir faaliyetler var uregenital bölgemde.inş regl falan olmam. Birde ayakların çok üşüdü işte. Bu hiç iyi birşey değil hep ayaklarımızı bedenimizi sıcak tutmaliymisiz! Ilk kez duş alacağım çok ılık suyla. Hep erteledim aman bişey olmasın diye ama siz naptiniz bu banyo işini?
Can'ım ben 3 gün duş aldım ayakta herhangi birşey olmadı çok şükür ve şuan hamileyim ayaklarını sıcak tut benim gibi üşütürsün Allah korusunBugün kendimi farkli hissediyorum. Surekli bir faaliyetler var uregenital bölgemde.inş regl falan olmam. Birde ayakların çok üşüdü işte. Bu hiç iyi birşey değil hep ayaklarımızı bedenimizi sıcak tutmaliymisiz! Ilk kez duş alacağım çok ılık suyla. Hep erteledim aman bişey olmasın diye ama siz naptiniz bu banyo işini?
Benim bugün 5. Gün ikinci kez dusumu aldım bugünBugün kendimi farkli hissediyorum. Surekli bir faaliyetler var uregenital bölgemde.inş regl falan olmam. Birde ayakların çok üşüdü işte. Bu hiç iyi birşey değil hep ayaklarımızı bedenimizi sıcak tutmaliymisiz! Ilk kez duş alacağım çok ılık suyla. Hep erteledim aman bişey olmasın diye ama siz naptiniz bu banyo işini?
Ahaha kız güldürdün beni :))))Anladım içinizdeki en pis insan benim. Doğru banyoya. ..
Aminn cnm bugün test yaptım dayanamadım :)) sonuç iyiydi ve hemen aklımdan geçen kadınlar kulubu arkadaslarımın da hepsinin yüzünün gülmesi dileği oldu .çarş günü tekrar test yapacağım ve inş sonra kalp atışlarınıda duyarım bugün uzun zamandır olmadığı kadar heyecanlı ve umut doluydum.Transfer olup bekleyen tüm arkadaşlarıma yürekten aynı duyguyu yaşamalarını diliyorum.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşaallahEvet canim insallah ikimizde guzel haberler aliriz ve burda bu haberi paylasiriz .Emin ol seninle ayni hissi yasiyorum suan.Allah gonlumuze gore versin.
gözün aydın Allah tamamını erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşHadi gözünaydın çok sevindim ben de bugün yaptırdım değerim 2 gün önce 50 bugün ise 171 çıktı
daha önce kullanmıştım evet aynı şeyi hissetmiştim .sanki rahim daraltıyor gibi ...Hanımlar bir sorum var.. progestan fitil kullanıyorum. Bir iki gündür sanki fitili kullanırken parmağımla iç yapının değiştiğini hissediyorum.. bunu yasayan var mi??? Bugun 9. Günüm testlerim pozitif....
Allah tamamına erdirsinAminn cnm bugün test yaptım dayanamadım :)) sonuç iyiydi ve hemen aklımdan geçen kadınlar kulubu arkadaslarımın da hepsinin yüzünün gülmesi dileği oldu .çarş günü tekrar test yapacağım ve inş sonra kalp atışlarınıda duyarım bugün uzun zamandır olmadığı kadar heyecanlı ve umut doluydum.Transfer olup bekleyen tüm arkadaşlarıma yürekten aynı duyguyu yaşamalarını diliyorum.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşaallah
ve tabi üzülmesin olumlu sonuç alamayan arkadaşlar da benim 3. denememdi .
Senin adina cokkk sevindim arkadasim Allah tamamina erdirsin.Hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin.Sanirim carsamba gununu bekleyecegim ama icim pir pir.Bildigim tekbir sey var ruhlar aleminde bu cocuk yaratilmissa Allah hepimize nasip edecek insallah.insallah bende guzel haberi paylasirim sizlerle.Herkese iyi gecelerAminn cnm bugün test yaptım dayanamadım :)) sonuç iyiydi ve hemen aklımdan geçen kadınlar kulubu arkadaslarımın da hepsinin yüzünün gülmesi dileği oldu .çarş günü tekrar test yapacağım ve inş sonra kalp atışlarınıda duyarım bugün uzun zamandır olmadığı kadar heyecanlı ve umut doluydum.Transfer olup bekleyen tüm arkadaşlarıma yürekten aynı duyguyu yaşamalarını diliyorum.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşaallah
ve tabi üzülmesin olumlu sonuç alamayan arkadaşlar da benim 3. denememdi .
Merhaba ben bugün katıldım benim de transferimin 4. Günü neler hissediyorsun yat yat vakit geçmiyor gerçektenBenimde transferimin 4.günü zaman geçmiyor sanki iyi ki burası varda biraz konuşup rahatlıyoruz ve bilgi sahibi oluyoruz
Bende 21 ekimde 5.gün embriyosu transferim oldu allahın izniylr moralim çok yüksek çok rahatım bu defa kasıklarımda hafif sancı oluyor benim de bide bacaklarımda agrı oluyor onun dısında pek bir belirti hissetmedim ben dahaMerhaba kizlar benim 18 ekim sali gunu oldu transferim gunler gecmiyor hic varmi belirtileriniz