• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Hanimlar estrofem ve aspirin kullanimi için herhangi bir saat varmi bilgisi olan varmi
Estrofem i bana günde 3 kere tok verdi. Corasprinde günde bitane. Bugün öğle yemeğinden sonra içtim öyle içerim bundan sonra. Sana kaçar tane verdi?

Bugün kendimi farkli hissediyorum. Surekli bir faaliyetler var uregenital bölgemde.inş regl falan olmam. Birde ayakların çok üşüdü işte. Bu hiç iyi birşey değil hep ayaklarımızı bedenimizi sıcak tutmaliymisiz! Ilk kez duş alacağım çok ılık suyla. Hep erteledim aman bişey olmasın diye ama siz naptiniz bu banyo işini?

Bugün kendimi farkli hissediyorum. Surekli bir faaliyetler var uregenital bölgemde.inş regl falan olmam. Birde ayakların çok üşüdü işte. Bu hiç iyi birşey değil hep ayaklarımızı bedenimizi sıcak tutmaliymisiz! Ilk kez duş alacağım çok ılık suyla. Hep erteledim aman bişey olmasın diye ama siz naptiniz bu banyo işini?
İyi düşünki iyi olsjn tatlım. Ben ilk hamileliğimi öğrenmeden önceli gün adet olcskmış kadar ağrım vardı. Bende perşembe alacağım hiçbişey olmaz merak etme. Ama kendini sıcak tut mutlaka

Can'ım ben 3 gün duş aldım ayakta herhangi birşey olmadı çok şükür ve şuan hamileyim ayaklarını sıcak tut benim gibi üşütürsün Allah korusun

Benim bugün 5. Gün ikinci kez dusumu aldım bugün

Evet canim insallah ikimizde guzel haberler aliriz ve burda bu haberi paylasiriz .Emin ol seninle ayni hissi yasiyorum suan.Allah gonlumuze gore versin.
Aminn cnm bugün test yaptım dayanamadım :)) sonuç iyiydi ve hemen aklımdan geçen kadınlar kulubu arkadaslarımın da hepsinin yüzünün gülmesi dileği oldu .çarş günü tekrar test yapacağım ve inş sonra kalp atışlarınıda duyarım bugün uzun zamandır olmadığı kadar heyecanlı ve umut doluydum.Transfer olup bekleyen tüm arkadaşlarıma yürekten aynı duyguyu yaşamalarını diliyorum.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşaallah :dua:

ve tabi üzülmesin olumlu sonuç alamayan arkadaşlar da benim 3. denememdi .

Hanımlar bir sorum var.. progestan fitil kullanıyorum. Bir iki gündür sanki fitili kullanırken parmağımla iç yapının değiştiğini hissediyorum.. bunu yasayan var mi??? Bugun 9. Günüm testlerim pozitif....
daha önce kullanmıştım evet aynı şeyi hissetmiştim .sanki rahim daraltıyor gibi ...

Aminn cnm bugün test yaptım dayanamadım :)) sonuç iyiydi ve hemen aklımdan geçen kadınlar kulubu arkadaslarımın da hepsinin yüzünün gülmesi dileği oldu .çarş günü tekrar test yapacağım ve inş sonra kalp atışlarınıda duyarım bugün uzun zamandır olmadığı kadar heyecanlı ve umut doluydum.Transfer olup bekleyen tüm arkadaşlarıma yürekten aynı duyguyu yaşamalarını diliyorum.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşaallah :dua:

Allah tamamına erdirsin:anneadayı::anne:

Senin adina cokkk sevindim arkadasim Allah tamamina erdirsin.Hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin.Sanirim carsamba gununu bekleyecegim ama icim pir pir.Bildigim tekbir sey var ruhlar aleminde bu cocuk yaratilmissa Allah hepimize nasip edecek insallah.insallah bende guzel haberi paylasirim sizlerle.Herkese iyi geceler

Geçmiş sayfalarda biri sormustu ilaç saatlerini. Estrofem "8:00 16:00 ve 00:00 Folbiol: 17:00 Coraspin: 20:00 Benim için bu saatler uygun görüldü.

Bana gün iki tane verdı altingün bu şekilde kullan dedi alti gün sonra uç tane kullanacam her günayni saatlerde içmemiz gerekiyo

Merhaba kizlar benim 18 ekim sali gunu oldu transferim gunler gecmiyor hic varmi belirtileriniz
Bende 21 ekimde 5.gün embriyosu transferim oldu allahın izniylr moralim çok yüksek çok rahatım bu defa kasıklarımda hafif sancı oluyor benim de bide bacaklarımda agrı oluyor onun dısında pek bir belirti hissetmedim ben daha

Back