• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar şu hamilelik testi ile ilgili bilenler bir şey yazsa. Hangi marka alalım nasıl yapalım? Dondurulmuş embriyo ile 10 gün sonra test yapılıyor, 1 Kasım büyük gün benim için nolur dua edelim birbirimize. o_O

Selam kizlar ben araniza yeni katildim benim transferimin 11 gunu bu gun idrar testi yaptirdim sonuc pozitif yarin kan testi yaptıracağım inananilmaz bir heycan var zaman durdu sanki insalah yersey yolunda gider hepimiz ici
Masallah canim çok sevindim rabbim devamına erdirsin ins darısı biz bekleyenlerin basına =)tebrik ederim idrarda çıktıysa net kanda da çok güzel bir sonuç alırsın ins

Kızlar şu hamilelik testi ile ilgili bilenler bir şey yazsa. Hangi marka alalım nasıl yapalım? Dondurulmuş embriyo ile 10 gün sonra test yapılıyor, 1 Kasım büyük gün benim için nolur dua edelim birbirimize. o_O
Heyy ne testi? Erkenden idrar testi mi yapacaksın?

Yok yahu, hangi marka alalım diye bilenlere danışalım dedim :) Denilen günden önce yapmayı düşünmüyorum:)
Heh tamam oldu ozaman. Bak benim evde 1i erken 1i normal test var ama yapmıcam Allah sabır verdiği sürece :)

Hanımlar bir sorum var.. progestan fitil kullanıyorum. Bir iki gündür sanki fitili kullanırken parmağımla iç yapının değiştiğini hissediyorum.. bunu yasayan var mi??? Bugun 9. Günüm testlerim pozitif....

Kızlarr benimde 10.günüm dayanamadım test yaptırdım kan testi . Sonuç 57.23 Doktoruma söledim iyi bi sonuç dedi . 12.gün gene yaptırıcam inş kalp atışlarını da duyarım.Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inşaallah

Kızlarr benimde 10.günüm dayanamadım test yaptırdım kan testi . Sonuç 57.23 Doktoruma söledim iyi bi sonuç dedi . 12.gün gene yaptırıcam inş kalp atışlarını da duyarım.Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inşaallah
Canim hayırlı olsun çok güzel masallah oh ne güzel bugün güzel güzel haberler alıyoruz masallah sayfamız da negatif yok ins

Ya kızlar transfer sonrası neler yapiyorsunuz ise giden varmi ben evde sürekli yatıyorum doktorum ise gidebilirsin dedi ama ben cesaret edemedim

Ya kızlar transfer sonrası neler yapiyorsunuz ise giden varmi ben evde sürekli yatıyorum doktorum ise gidebilirsin dedi ama ben cesaret edemedim
Ben bugun ilk kez ise gittim biraz yorulduğumu ifade etmeliyim masa başı çalışmama rağmen . İşinizle alakali bir durum aslında.

Ne güzel haberler var maşallah tu tu tu. Çok sevindim gercekten. Çocukları doğurana kadar da burdan yazisalim inş.!

Test tarihim 31 ekim adet tarihim de öyle ve şu an adet belirtilerinin tümü mevcut kaşık ağrısı adet olma hissi bel ağrısı tatlı krizi ....gerginim

Back