• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar bana hiç ilaçları mutlaka saati saatine al demediler. Sadece iğneleri tam vaktinde oluyorum. Aa bende dikkat edeyim bari

Kızlar bana hiç ilaçları mutlaka saati saatine al demediler. Sadece iğneleri tam vaktinde oluyorum. Aa bende dikkat edeyim bari
Yellucum iğneler için söylüyorlar zaten. Ama diğerlerinide saati saatine al tabi. İğneleri 7-7.30 arası al dediler ben hergün aynı saatlerde yaptırmaya çalışıyorum

Kandaki değerleri dengelemek için aynı saatte alınması gerekiyor. Öğüne göre değil, saat aralığına dikkat etmek gerekiyor canım.

Aminn cnm bugün test yaptım dayanamadım :)) sonuç iyiydi ve hemen aklımdan geçen kadınlar kulubu arkadaslarımın da hepsinin yüzünün gülmesi dileği oldu .çarş günü tekrar test yapacağım ve inş sonra kalp atışlarınıda duyarım bugün uzun zamandır olmadığı kadar heyecanlı ve umut doluydum.Transfer olup bekleyen tüm arkadaşlarıma yürekten aynı duyguyu yaşamalarını diliyorum.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşaallah :dua:

ve tabi üzülmesin olumlu sonuç alamayan arkadaşlar da benim 3. denememdi .
Masallah canim rabbim çok daha güzel haberler almanı en sonunda da kucağına alıp yoğurmayi da nasip etsin ins =)
Kan mi verdin?kacinci gün yaptırdın testi?

Kızlar ben ne ilaç saatine ne de iğne saatine dikkat ediyorum dr ikisi hakkında da birşey demedi yine iğne ayni saat tam olmasa da onaraliklarda oluyor 8-9 arası

Şu hamilelik test günü geldiğinde önce evde, ardından hastanede mi baktırıyorsunuz? Bilen biri varsa yazabilir mi?

Kızlar şu hamilelik testi ile ilgili bilenler bir şey yazsa. Hangi marka alalım nasıl yapalım? Dondurulmuş embriyo ile 10 gün sonra test yapılıyor, 1 Kasım büyük gün benim için nolur dua edelim birbirimize. o_O
Merhaba doei benim de 1 kasım da büyük gün bende yapıp yapmamakta kararsızım idrar testini yani insan sabredemiyor

Anlamadığım konu şu: Önce idrarda bakıp, olumlu ise ertesi gün mü teste gideceğiz insallah? Öyle ise ben idrardan bakmam, direk kan veririm. İdrarda silik çıkar vs kafama takarım. Ah inşallah o günü görsek sağlıklı bir şekilde. Düşük yapmaktan ya da adet olmaktan korkuyorum olumlu düşünsem de aklıma geliyor arada, sanırım herkes aynı durumda değil mi?
Bu arada faydalı bir link daha kızlar:

http://www.modarehberim.net/anne-adaylarinin-dikkat-etmesi-gereken-10-nokta/

Anlamadığım konu şu: Önce idrarda bakıp, olumlu ise ertesi gün mü teste gideceğiz insallah? Öyle ise ben idrardan bakmam, direk kan veririm. İdrarda silik çıkar vs kafama takarım. Ah inşallah o günü görsek sağlıklı bir şekilde. Düşük yapmaktan ya da adet olmaktan korkuyorum olumlu düşünsem de aklıma geliyor arada, sanırım herkes aynı durumda değil mi?
Bu arada faydalı bir link daha kızlar:

http://www.modarehberim.net/anne-adaylarinin-dikkat-etmesi-gereken-10-nokta/
Aslında idrar testi yapmak zorunda değilsin onu bizler dayanamıyoruz da yapalım diyoruz direk günü geldiğinde kana gidebilirsin

Aslında idrar testi yapmak zorunda değilsin onu bizler dayanamıyoruz da yapalım diyoruz direk günü geldiğinde kana gidebilirsin
Önceki tedavimde dayanamadım evde yapmıştım ben silik çizgi cıkmıstı o bile cok mutlu etmişti beni am şimdi ypsam mı bilemiyorum kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana

Kızlar rezervem azmış. Solda yumurtalıklar daha iyiymiş sağda küçük küçük dedi.. kan aldılar atıcaklar cetrotide ye başlayıp başlamayacağımı söylicekler.. morelim alt üst oldu hiç keyfim kalmadı..

Kızlar rezervem azmış. Solda yumurtalıklar daha iyiymiş sağda küçük küçük dedi.. kan aldılar atıcaklar cetrotide ye başlayıp başlamayacağımı söylicekler.. morelim alt üst oldu hiç keyfim kalmadı..
Moralini asla bozmayacaksın! Umutsuzluğa kapılmak yok! Ben çok biliyorum 20 yumurtası toplanıp hepsi boş çıkan ya da tek yumurta ile hamile kalıp bebeğini büyüten. Tek bir sağlıklı sperm ve tek bir sağlıklı yumurta yeter. Buna odaklan, sağlığını bozma lütfen...Ya yumurta rezervin bitmiş deseydi dr? Umudun kalmasaydı? Lütfen sağduyulu ol.

Önceki tedavimde dayanamadım evde yapmıştım ben silik çizgi cıkmıstı o bile cok mutlu etmişti beni am şimdi ypsam mı bilemiyorum kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana
5. Gün. Dondurulmuşlarda test 10 gün sonra yapılıyor. O zaman idrar testi çok daha önceden yapılabilir yani. ?

İlaçları saatinde almak önemli. Ben ilaç kullanma konusunda iyi değilim ve hep unuturum. Kendime bir düzen kurdum. Bu sayede unutmuyorum da 9.00-15.00-21.00 estroferm, sabah akşam 8.30 crinone jel, 24.00 folbiolumu alıyorum.

Bugün 8.günüm. Kbrdgl nun paylaştığı bir çizelge vardı. Orda 8.günden sonra vücutta beta hcg nin yükseldiği yazıyordu. Cuma günü benim 11 günüm olacak ve de zaten dondurulmuş 5. gün embriyosu olduğundan kan testimi o gün yaptırmaya karar verdim. İnş. mubarek cuma günü yüzü suyu hürmetine iyi haberler alacağıma inanıyorum.

Dün dinlenince ağrılarım falan geçti. İşte de dizlerime örtmek için bir şal aldım ve kalın çorap giydim. Ayacıklarımız sıcacık olsun.

Güzel haberler veren arkadaşları da mutlulukla kucaklıyorum.

Bana da öle dedi sakın moralini bozma dua et bol bol benim de öleydi ama ünandım ben hiç üzülmedim hep rahattım ve süper gelişmeler oldu doktor bile şaşırdı yeterki iyi ol bak moral en iyi ilaç bu tedavide

Bende dikkat edeyim artık ilaçlara kıxlar saolun. Ne dicem bu jeli aç karnına kullanıyo musunuz? Bide transferim dün oldu solda bazen minik minik batma oluyo normal mi?

Kızlar bende tedaviye ağustosta başladım. ohss olduğum için ekim 18 de transferim yapıldı. bugün sekizinci günüm estrofem ve crinone jel kullanıyorum birde folik asit. akşam erken gebelik testlerinden yaptm negatif çıktı. ancak transferin dördüncü günü sabahından bu yana çok sık idrara çıkma bel ağrım özelliklede göğüslerde hassasiyeti geçti ağrım var. aranızda bu belirtileri yaşayan var mı? 28 ekimde kan testi istediler. ve bugün regl günüm kafamda deli sorular ne olur yardımcı olunnn.

Kızlar bende tedaviye ağustosta başladım. ohss olduğum için ekim 18 de transferim yapıldı. bugün sekizinci günüm estrofem ve crinone jel kullanıyorum birde folik asit. akşam erken gebelik testlerinden yaptm negatif çıktı. ancak transferin dördüncü günü sabahından bu yana çok sık idrara çıkma bel ağrım özelliklede göğüslerde hassasiyeti geçti ağrım var. aranızda bu belirtileri yaşayan var mı? 28 ekimde kan testi istediler. ve bugün regl günüm kafamda deli sorular ne olur yardımcı olunnn.
Heyyy sakin ol canım. Adet belirtisi zaten yaşayacaksın vücut bianda alışmıyoki. Umutlu olmalısın bak 3 gün kalmış ne mutlu ıçona odaklan sadece

doei ve sevgi 1312 çok teşekkür ederim kızlar moral bulmak için yazdım zaten morlde verdiniz sağolun.. haklısınız toparlanmam gerekiyo kendmi bırakırsam çok daha kötü olur sanırım.. ama şoku atabilmiş değilim.. gerçekten çok teşekkür ederim

Back