Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yellucum iğneler için söylüyorlar zaten. Ama diğerlerinide saati saatine al tabi. İğneleri 7-7.30 arası al dediler ben hergün aynı saatlerde yaptırmaya çalışıyorumKızlar bana hiç ilaçları mutlaka saati saatine al demediler. Sadece iğneleri tam vaktinde oluyorum. Aa bende dikkat edeyim bari
Kandaki değerleri dengelemek için aynı saatte alınması gerekiyor. Öğüne göre değil, saat aralığına dikkat etmek gerekiyor canım.Kızlar bana hiç ilaçları mutlaka saati saatine al demediler. Sadece iğneleri tam vaktinde oluyorum. Aa bende dikkat edeyim bari
Masallah canim rabbim çok daha güzel haberler almanı en sonunda da kucağına alıp yoğurmayi da nasip etsin ins =)Aminn cnm bugün test yaptım dayanamadım :)) sonuç iyiydi ve hemen aklımdan geçen kadınlar kulubu arkadaslarımın da hepsinin yüzünün gülmesi dileği oldu .çarş günü tekrar test yapacağım ve inş sonra kalp atışlarınıda duyarım bugün uzun zamandır olmadığı kadar heyecanlı ve umut doluydum.Transfer olup bekleyen tüm arkadaşlarıma yürekten aynı duyguyu yaşamalarını diliyorum.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşaallah
ve tabi üzülmesin olumlu sonuç alamayan arkadaşlar da benim 3. denememdi .
Merhaba doei benim de 1 kasım da büyük gün bende yapıp yapmamakta kararsızım idrar testini yani insan sabredemiyorKızlar şu hamilelik testi ile ilgili bilenler bir şey yazsa. Hangi marka alalım nasıl yapalım? Dondurulmuş embriyo ile 10 gün sonra test yapılıyor, 1 Kasım büyük gün benim için nolur dua edelim birbirimize.
Aslında idrar testi yapmak zorunda değilsin onu bizler dayanamıyoruz da yapalım diyoruz direk günü geldiğinde kana gidebilirsinAnlamadığım konu şu: Önce idrarda bakıp, olumlu ise ertesi gün mü teste gideceğiz insallah? Öyle ise ben idrardan bakmam, direk kan veririm. İdrarda silik çıkar vs kafama takarım. Ah inşallah o günü görsek sağlıklı bir şekilde. Düşük yapmaktan ya da adet olmaktan korkuyorum olumlu düşünsem de aklıma geliyor arada, sanırım herkes aynı durumda değil mi?
Bu arada faydalı bir link daha kızlar:
http://www.modarehberim.net/anne-adaylarinin-dikkat-etmesi-gereken-10-nokta/
Önceki tedavimde dayanamadım evde yapmıştım ben silik çizgi cıkmıstı o bile cok mutlu etmişti beni am şimdi ypsam mı bilemiyorum kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sanaAslında idrar testi yapmak zorunda değilsin onu bizler dayanamıyoruz da yapalım diyoruz direk günü geldiğinde kana gidebilirsin
Moralini asla bozmayacaksın! Umutsuzluğa kapılmak yok! Ben çok biliyorum 20 yumurtası toplanıp hepsi boş çıkan ya da tek yumurta ile hamile kalıp bebeğini büyüten. Tek bir sağlıklı sperm ve tek bir sağlıklı yumurta yeter. Buna odaklan, sağlığını bozma lütfen...Ya yumurta rezervin bitmiş deseydi dr? Umudun kalmasaydı? Lütfen sağduyulu ol.Kızlar rezervem azmış. Solda yumurtalıklar daha iyiymiş sağda küçük küçük dedi.. kan aldılar atıcaklar cetrotide ye başlayıp başlamayacağımı söylicekler.. morelim alt üst oldu hiç keyfim kalmadı..
5. Gün. Dondurulmuşlarda test 10 gün sonra yapılıyor. O zaman idrar testi çok daha önceden yapılabilir yani. ?Önceki tedavimde dayanamadım evde yapmıştım ben silik çizgi cıkmıstı o bile cok mutlu etmişti beni am şimdi ypsam mı bilemiyorum kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana
5.gün embriyoşarında 8. Gün yapılabilir diyor evet5. Gün. Dondurulmuşlarda test 10 gün sonra yapılıyor. O zaman idrar testi çok daha önceden yapılabilir yani. ?
Bana da öle dedi sakın moralini bozma dua et bol bol benim de öleydi ama ünandım ben hiç üzülmedim hep rahattım ve süper gelişmeler oldu doktor bile şaşırdı yeterki iyi ol bak moral en iyi ilaç bu tedavideKızlar rezervem azmış. Solda yumurtalıklar daha iyiymiş sağda küçük küçük dedi.. kan aldılar atıcaklar cetrotide ye başlayıp başlamayacağımı söylicekler.. morelim alt üst oldu hiç keyfim kalmadı..
Heyyy sakin ol canım. Adet belirtisi zaten yaşayacaksın vücut bianda alışmıyoki. Umutlu olmalısın bak 3 gün kalmış ne mutlu ıçona odaklan sadeceKızlar bende tedaviye ağustosta başladım. ohss olduğum için ekim 18 de transferim yapıldı. bugün sekizinci günüm estrofem ve crinone jel kullanıyorum birde folik asit. akşam erken gebelik testlerinden yaptm negatif çıktı. ancak transferin dördüncü günü sabahından bu yana çok sık idrara çıkma bel ağrım özelliklede göğüslerde hassasiyeti geçti ağrım var. aranızda bu belirtileri yaşayan var mı? 28 ekimde kan testi istediler. ve bugün regl günüm kafamda deli sorular ne olur yardımcı olunnn.