2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
umuttttt umuttttt ben de lise matematik ogretmeniyim. Ve bu donem 12. Siniflar agirlikli. YGS lys bakalim isim zor oturamiyoruz bile. Sürekli ayaktayiz ve tahtada tenefuslerde dahi soru çözümü oluyor, son bir ay ilk sinav için. Sonra da 9-10. Lar var, bunlar çok sorun değil bakalim.

Kizlar.. bir doktor vardi gecen aylarda muayene olmustum onunla konustum telefonda anlattim agrim.var regl gelmedi 2 gun gecti falan dedim, olabilir agri sanci normaldir dedi.
Ama icim icimi yiyo...
yarin doktora gidicem kan vermek icin devlete, ogleden sonra sonuc cikar mi dersiniz?
Bir de kesenin bakilmasi haftaya mi olur ? Siz daha iyi biliyosunuz:)
Bu arada ben dun sabah test yapmistim, sonra dun oglen yapmistim. Bide bugun sabah, bugun sabahki hafif daha silik gibiydi hcg dusmuyodur kimyasal degildir demi.. evham mi yapiyorum ?

İki kez tekrarladım Can'ım. adete üç gün vardı çıkmadı. Adete bir gün kala hayalet çizgi çıktı.
Sonra tekrarlamadin mi cnm? Direk kan testi mi yaptin..
Ben regl olmayinca battan sonraki gun yaptim. Bide 2.gun. ikisi ayni koyulukra degil gibiydi o yuzden acaba dedim dune gore hcg seviyesu azalmis falan olabilirmi? Gerci tamamen kotumserligimden oyle yaptim sanirim.. bir an once hcg artisimi ogreneyeim istiyorum : (

Sonra tekrarlamadin mi cnm? Direk kan testi mi yaptin..
Ben regl olmayinca battan sonraki gun yaptim. Bide 2.gun. ikisi ayni koyulukra degil gibiydi o yuzden acaba dedim dune gore hcg seviyesu azalmis falan olabilirmi? Gerci tamamen kotumserligimden oyle yaptim sanirim.. bir an once hcg artisimi ogreneyeim istiyorum : (
Hayalet çizginin ertesi günü doktora gittim hcg 506 çıktı sonra bir daha gittim bu kez 960 çıkmıştı. İki haftadır gitmiyorum 7. Hafta sonunda hem kese hem kalp atışı için gidiyim diye bekliyorum canım. Eğer çizgi çıktıysa kaygılanma cnm testler sabah akşam idrarının yoğunluğuna göre de değişebilir
İnş sağlıklı bir gelişme seyrediyordur içini ferah tut.

Kızlar ben de öğretmenim yarın başlıyoruz bakalım bulantılarla ne kadar verimli olacağım :/

Hayalet çizginin ertesi günü doktora gittim hcg 506 çıktı sonra bir daha gittim bu kez 960 çıkmıştı. İki haftadır gitmiyorum 7. Hafta sonunda hem kese hem kalp atışı için gidiyim diye bekliyorum canım. Eğer çizgi çıktıysa kaygılanma cnm testler sabah akşam idrarının yoğunluğuna göre de değişebilir
İnş sağlıklı bir gelişme seyrediyordur içini ferah tut.

Cok sagol canim. Amin insallah oyledir ..

Kızlar ben de öğretmenim yarın başlıyoruz bakalım bulantılarla ne kadar verimli olacağım :/
Bulantilarin erken baslamis heralde cnm. Cok heycanli yaaa :) limon iyi gelir bulantiya limonlu su icersin bulanirsa ama cok icme tansiyonun dusmesin :)

Yok hapsirinca oluyor başka yok ama mide bulantısı beni öldürüyor bi de hap kullanıyorum ona rağmen bulanıyor mahvoldum ayağa bile kalkamiyorum allahım şükürler olsun her halime
kalp atısını duydunuz mu siz benm gec döllenme oldugu için aslında 5. 6. haftadaymm 15 ınde gdicem doktora keseyi gorduk cok sukur

kalp atısını duydunuz mu siz benm gec döllenme oldugu için aslında 5. 6. haftadaymm 15 ınde gdicem doktora keseyi gorduk cok sukur
Cnm hayirlisiyla kalp atislarini duyarsin :) ben merak ediyorum da gec dollenme oldgunu nerden bildin testte gec ciktigi icin demi cnm ? Son adet tarihin neydi peki? Benim 5 ocakti.. kese icin hangi gun randevu almaliyim doktordan mesela onu merak ediyorum da :)
(Tabi ki hersey yolunda giderse hcg iyi cikarsa )

Cnm hayirlisiyla kalp atislarini duyarsin :) ben merak ediyorum da gec dollenme oldgunu nerden bildin testte gec ciktigi icin demi cnm ? Son adet tarihin neydi peki? Benim 5 ocakti.. kese icin hangi gun randevu almaliyim doktordan mesela onu merak ediyorum da :)
(Tabi ki hersey yolunda giderse hcg iyi cikarsa )
canım ben 31 gunde adet oluorum son adet 18 aralık ben 26 ocakda hamile oldugumu ögrendm kesyi de 1 subatta gorduk 15 ındede kalp atısı için gıdıcez ınss. 26 sında degerım daha 226 idi yani yeni yeni olusuomus daha miniğim inss bır hafta sonrada kalp atısını duyarız bekliorm heycanla

canım ben 31 gunde adet oluorum son adet 18 aralık ben 26 ocakda hamile oldugumu ögrendm kesyi de 1 subatta gorduk 15 ındede kalp atısı için gıdıcez ınss. 26 sında degerım daha 226 idi yani yeni yeni olusuomus daha miniğim inss bır hafta sonrada kalp atısını duyarız bekliorm heycanla
Ayy insallah duyarsin cnm. Darisi basimiza. Senin peki 09.10 oldugundan eminmisin dogum tarihini :) bence daha erken gibi son adet tarihin 18 araliksa.. tekrar bi hesaplasana kuzum...

benm sınıflarım az kişi çocuklarım uslu ama branşım yorucu canım ya senn branşın ne? bende zümrem gelecekmiş şubat sonu rahatlıcam ama 3 hafta var daha nasıl olacak blmiyorum hiç.

umuttttt umuttttt ben de lise matematik ogretmeniyim. Ve bu donem 12. Siniflar agirlikli. YGS lys bakalim isim zor oturamiyoruz bile. Sürekli ayaktayiz ve tahtada tenefuslerde dahi soru çözümü oluyor, son bir ay ilk sinav için. Sonra da 9-10. Lar var, bunlar çok sorun değil bakalim.

Kızlar ben de okulöncesi öğrt.yim bu bulantılarla Nasıl olcak bilmem:) ilk aylar bize tatil olsa iyiydi.
Bende Fen öğretmeniyim malum teog bide düşük tehlikem var birşekilde idare edicezde nasıl olacak bende bilmiyorum valla ama çok gerginim

X