Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum. Birkaç hafta önce doktora gittim, bi sorun yoktu canim.Canım benim öyle bir sorunum olmuştu doktora gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu demişti usutmeye bağlı sonra ilaç kullandım kanamamda geçmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum. Birkaç hafta önce doktora gittim, bi sorun yoktu canim.Canım benim öyle bir sorunum olmuştu doktora gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu demişti usutmeye bağlı sonra ilaç kullandım kanamamda geçmişti
Bende netten okudum biraz cnm ilk 3 ay da kullaniliyormus sanirim :)Bana gecen hafta ben folibol kullanıyorum dedim devam et günde 1 haftaya görüşürüz dedi ve bugün folibol um yok dun bitti birgün aksasa bisey olmaz herhal yarin ne onerirse onunla devam ederim diye bide ben öncekilerden hatirliyorum 3ayakadar folikaside devam sonra kan tahlil lerine gore kan ilavi ve elevit die bi ilac ve sonra gördüğüm bazi arkadaslar artik 3ilaci tekinde birlesti felan deniyodu ben yarin 10da randevum yazarim hayirli haberlere inşallah
@slimsigara Kasım ayı anne adayı olmanın şöyle kuralları var: ovulasyon testleri yapılabilir istendiği kadar, fakat gebe testlerine en erken bat günü başlanabilir ve kesinlikle devlet veya özele gidip kan testine girilmemelidir. :) ayrıca erken hamilelik belirtileri üzerine, kasım 2016 anne adayları vs benzer hamilelik forumlarına çok fazla takılmamalıdır...Ben kasim annesi olucam kizlar
Ohh iyi o zaman :) inşallah hamilesindirEnfeksiyon olduğunu sanmıyorum. Birkaç hafta önce doktora gittim, bi sorun yoktu canim.
Tesekkur ederim canım, benim gibi olup hamile kalan var mi merak ediyorum. Aslında tek çare beklemek ama bende o sabir nerdeOhh iyi o zaman :) inşallah hamilesindir
En iyisi sabir gerçekten ama sabretmek kay olmuyor istiyoruz ki biran önce anlaşılsın belli olsun :) rabbim gonlumuze göre olanı versinT
Tesekkur ederim canım, benim gibi olup hamile kalan var mi merak ediyorum. Aslında tek çare beklemek ama bende o sabir nerde
Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza :)Merhaba kızlar... ben de Ekim annesi olacagim insallah Allah nasip ederse..
Herkese hayirli gebelikler diliyorum sag salim kucagimiza almak nasip olsun saglikli bebislerimizi...
İnşallah aramıza katilirsin canım..Merhaba arkadaşlar kısmet olursa ben de ekim annesi olacağım.. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Benim reglime 10 gün varken kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı.. Daha da 4 gün var sabırsızlanıyorum...
Canım herkesin belirtileri farklı olur. Benim de ne mide bulanti var ne de farklı bir belirtim.Sıfır bulantı bende ondan korkuyorum neden belirti yok diye
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım. Hem kasımda aşk başkadır.Ben kasim annesi olucam kizlar
Canım Allah korusun. İnşallah birşey olmaz. Doktorun normal mi dedi? Gittin mi?Kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım hala devam ediyor her sabah az birşey geliyor. İnsan bekleyemiyor, inşallah birşey olmaz bebişime...
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım. Dualarımız tüm bebek isteyen annelerle..Kizlar ben dün akşam regl oldum... Sizi tekrar tebrik ederim... Zamanım gelmemiş demek ki... Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere hamilelik nasip etsin inş MarV-el @Tweeetyy @dilekkayra @miami007 ve ismini etiketliyelim tüm arkadaşlarım sizleri çok seviyorum . Rabbim gönlünüze göre versin
Canım gününü bekle bence. Acele etme ki hayal kırıklığına uğrama. İnşallah aramıza katilirsin.Yaa biri banada birşey söylesin
İnşallah canım. Gününü bekle bence acele etme. Aramıza katılman dileğiyle.Merhaba, benim bat 12 şubat. Bugün test yaptım negatif çıktı. Çok belirtim var, henüz erken mi test için. Yumurtlamadan üç gün sonra çok acil pembe lekelenme yaşadım. Lekelenme çok az da olsa hala devam ediyor. Daha önce hiç boyle olmamıştı. Bi de çok halsizim, çok sık sıkışıyorum. Normalde çok su icmem ağzım çok kuruyor, daha çok su içmeye başladım. Ya tüm bu belirtiler psikolojik mi? Kafayı yemek üzereyim. Deneyimli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Ekim annesi olmayı çok istiyorum, Allahım nasip eder insallah .
Canım bende de aynı şeyler var. Kese iyi yere yerleştiyse ve kanaman yoksa sıkıntı olmaz normal dedi doktor.Kizlar ya benim karnim agriyo sanki. Kendimi normal hissetmiyorum. Regl sancisi gibiydi 3 gundur ama regl sancilari gitti. Smdi de boyle aciyo gibi oluyo ayaga kalkinca ozellikle. Cok panik oluyorum normal mi ya
Amin, inşallah canım. Battan önce pozitifi görenlere imreniyorum vallahi İlgilendiğini için teşekkür ederimEn iyisi sabir gerçekten ama sabretmek kay olmuyor istiyoruz ki biran önce anlaşılsın belli olsun :) rabbim gonlumuze göre olanı versin
Canimmmmmm hadi hayırlısı kuzumKizlar ya benim karnim agriyo sanki. Kendimi normal hissetmiyorum. Regl sancisi gibiydi 3 gundur ama regl sancilari gitti. Smdi de boyle aciyo gibi oluyo ayaga kalkinca ozellikle. Cok panik oluyorum normal mi ya
İyi dileklerin için teşekkürler tatlım, araniza katılmayı çok istiyorumİyi pazarlar tatlı hamişler..
Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza :)
İnşallah aramıza katilirsin canım..
Canım herkesin belirtileri farklı olur. Benim de ne mide bulanti var ne de farklı bir belirtim.
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım. Hem kasımda aşk başkadır.
Canım Allah korusun. İnşallah birşey olmaz. Doktorun normal mi dedi? Gittin mi?
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım. Dualarımız tüm bebek isteyen annelerle..
Canım gününü bekle bence. Acele etme ki hayal kırıklığına uğrama. İnşallah aramıza katilirsin.
İnşallah canım. Gününü bekle bence acele etme. Aramıza katılman dileğiyle.
Canım bende de aynı şeyler var. Kese iyi yere yerleştiyse ve kanaman yoksa sıkıntı olmaz normal dedi doktor.
Cnım ben buna inanıyorum... Bol bol enerjş depola. Kuru incir ya. Geceleri dolu çoşkuku geçir:))Ben kasim annesi olucam kizlar
Merhaba Can'ım bende durumlar pek iç açıcı değil:) midem fena hemen hiçbir şey yiyemiyorum dünden beri.herşeyden tiksindim.sadece çorba ve salata midemi rahatsız etmiyor sürekli yanıyor midem.bide sürekli uyuyorum şimdi yeni uyandım.ara ara kramplar giriyor.bende durumlar bu Can'ım ama sır çoook mutluyummmmmmAyiyy bak 7. Hafta olmuşuz benim bulantı yok arada ilginç ilginç seyler yiyorum bide arada genelde gece ellerim ayaklarım yanıyor şiş mış patliycak gibi geliyor ama şiş değil sende durumlar ne ve bebis in kalbi tam göbek deliği altinda arada hissedebiliyorum eşimde hafif kafa dayiyor pıt pıt sesi duyuyorum diyor sendr furum ne
adetin geçtikten sonra yaparsan değişir canım. Geç döllenme vs olursa negatif çıkar. Ama hamilelik belirtilerinde başlamamkş olmalı zaten. Çünkü dHa vücut beta hcg salgılamamış.hamıle degılmısım negatıf cıktı sonuc 0.1 ama adrtıme daha uc gun bar mıs sızce kan tahlılınde yanılma olurmu su an adrt gectıkten sonra yaptırsam degısır mı
hamıle degılmısım negatıf cıktı sonuc 0.1 ama adrtıme daha uc gun bar mıs sızce kan tahlılınde yanılma olurmu su an adrt gectıkten sonra yaptırsam degısır mı
İyi pazarlar tatlı hamişler..
Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza :)
İnşallah aramıza katilirsin canım..
Canım herkesin belirtileri farklı olur. Benim de ne mide bulanti var ne de farklı bir belirtim.
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım. Hem kasımda aşk başkadır.
Canım Allah korusun. İnşallah birşey olmaz. Doktorun normal mi dedi? Gittin mi?
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım. Dualarımız tüm bebek isteyen annelerle..
Canım gününü bekle bence. Acele etme ki hayal kırıklığına uğrama. İnşallah aramıza katilirsin.
İnşallah canım. Gününü bekle bence acele etme. Aramıza katılman dileğiyle.
Canım bende de aynı şeyler var. Kese iyi yere yerleştiyse ve kanaman yoksa sıkıntı olmaz normal dedi doktor.
merhabalar Can'ım aramıza hoş geldimnnnn iyi ki geldinnnnMerhaba arkadaşlar kısmet olursa ben de ekim annesi olacağım.. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Benim reglime 10 gün varken kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı.. Daha da 4 gün var sabırsızlanıyorum...
Cnm sana da cok sevindim hayirli olsun :) herkesin insallah...Canimmmmmm hadi hayırlısı kuzum
Benim mide çok fena 2 gündür çok kötüyümSıfır bulantı bende ondan korkuyorum neden belirti yok diye
Sıfır bulantı bende ondan korkuyorum neden belirti yok diye