2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bana ne dedıgını anlmadım
Yaa Hani bütün arkadaşların yazilarini toplamış ve cevap yazmışsin ben yapamıyorum 3.ben gibi demişsin ben bir ara cok istedim 3bebis eşim çocuklar ilac felan olmadı ben vaz geçtim olmuyorsa olmasın hatta hic hesapta yokken çift çizgi gördüm hani çocuklari beklersin beklersin gelmez tam cikar giderken ardina düşer bende geliyorum derya onu kast ettim

Esin istemiyormu

Cnm tesekkur ederim cvp icin :)))

Bence de ver canım ben olsam bende dayanamazdim :) folik asit kullanıyor musun canim? Kullanmiyorsan baslaman lazım.
Cnm ya belki bugun veremem ama yarin mutlaka veririm. Valla ben 4 5 aydir istedigim icin folik asit kullaniyordum canim. Yani baya depolamisimdir :)) ama hamilelik belli olduktan sonra doktorlar muayenede biraktriyolarmis heralde. Ama yine de icerim doktor birak diyene kadar :)

hamıle degılmısım negatıf cıktı sonuc 0.1 ama adrtıme daha uc gun bar mıs sızce kan tahlılınde yanılma olurmu su an adrt gectıkten sonra yaptırsam degısır mı

Kizlar bir sey sorucam, tarihi nasil hesapliyosunuz? Mesela @gozde_87 6 haftalik dedin ya, hangi tarihten beri 6 hafta oldu. Ben bu hesaplama olayini bilmiyorum
Ben hafta hafta gebelikten hesapladim bizlerin bebek gelisimi resimlerimizin altinda hamilelek günlüğünu imzala kismini tık la ordaki linklerde sana uygun olani yaz

hamıle degılmısım negatıf cıktı sonuc 0.1 ama adrtıme daha uc gun bar mıs sızce kan tahlılınde yanılma olurmu su an adrt gectıkten sonra yaptırsam degısır mı
Canım ya çok dusununce olabilir ben gecen sene vok takmistim gunum gecti çift çizgi yi gördün 2gun sonraki test te cizgi yoktu ve 2.3gun icinde adet oldum her kadin da 10e kadar gec erken adet olabirir belli zaman ve psikolojik de olabilir

Yok canım doğru çıkıyor genelde geçen arkadasımda adetıne 4 gun kala yaptırdı değeri dusuk çıktı doktor eğer gebelık olsaydı sımdıden değerinin yüksek çıkması gerekıyodu dedı

Amin canim Rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı haberler nasip etsin

Kızlar merhabaa ben adetimden 6 gün önce beta hcg baktirdim 1.60 çıktı yani negatifti ama bugün adetimin 2. Günü halen olmadım normalde hiç bozulmazdi duzenim acaba hamile olabilirmiyim ki

Bana gecen hafta ben folibol kullanıyorum dedim devam et günde 1 haftaya görüşürüz dedi ve bugün folibol um yok dun bitti birgün aksasa bisey olmaz herhal yarin ne onerirse onunla devam ederim diye bide ben öncekilerden hatirliyorum 3ayakadar folikaside devam sonra kan tahlil lerine gore kan ilavi ve elevit die bi ilac ve sonra gördüğüm bazi arkadaslar artik 3ilaci tekinde birlesti felan deniyodu ben yarin 10da randevum yazarim hayirli haberlere inşallah

Canım merhaba , ben de aylarca senin gibi bi umut bekledim ama olmadı , problemsiz durumlarda bile her ay şansımız %25 zaten , bi de o yöntemi uygulayınca çok zor ... Ümitlenme bence eşini ikna etmeye çalış , Rabbim akıl fikir versin bu adamlara, 9 ay karnımızda taşıyan biz, onca kiloyu alan biz , bilmem kaç desibellik sancıyı çekip doğuran biz , bi de paşa Gönülleri istesin diye bekliyoruz , Allah hidayet versin

Merhaba, benim bat 12 şubat. Bugün test yaptım negatif çıktı. Çok belirtim var, henüz erken mi test için. Yumurtlamadan üç gün sonra çok acil pembe lekelenme yaşadım. Lekelenme çok az da olsa hala devam ediyor. Daha önce hiç boyle olmamıştı. Bi de çok halsizim, çok sık sıkışıyorum. Normalde çok su icmem ağzım çok kuruyor, daha çok su içmeye başladım. Ya tüm bu belirtiler psikolojik mi? Kafayı yemek üzereyim. Deneyimli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Ekim annesi olmayı çok istiyorum, Allahım nasip eder insallah .

Canım benim öyle bir sorunum olmuştu doktora gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu demişti usutmeye bağlı sonra ilaç kullandım kanamamda geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…