Yaa Hani bütün arkadaşların yazilarini toplamış ve cevap yazmışsin ben yapamıyorum 3.ben gibi demişsin ben bir ara cok istedim 3bebis eşim çocuklar ilac felan olmadı ben vaz geçtim olmuyorsa olmasın hatta hic hesapta yokken çift çizgi gördüm hani çocuklari beklersin beklersin gelmez tam cikar giderken ardina düşer bende geliyorum derya onu kast ettimbana ne dedıgını anlmadım
Esin istemiyormunasıl hıssedıosun bende hıssedıorum 13 ocak adet oldum en son ama kafamda cok soru ısaretı var hem hııssedıorum hemde ya hamıle degılsem dıe korkuyorum . cunku esım gerı cekılme yıntemını kullanıyor ıcıme bosalmadıgı ıcın o dusuk ıhtımallle hayal kuruyorum yardım edın ne olur
Cnm tesekkur ederim cvp icin :)))evet 4 hafta 2 günlüksün :) ama 5. hafta diye geciyo yani besinci haftadan gün aldin gibi birsey :) misal satdan itibaren saymis olsaydin yanlis olucakti :) 4 hafta 5 günlük olucaktin ama bu dogru olan degil iste herkezin döngüsü farkli yani uzun döngülü birisi icin cok sacma olabilir doktorlarda zaten yumurtlama gününden itibari sayiyorlar. birde sanriim bebegin büyüklügü vs. zaten kaf haftalik oldugunu belli ediyor. umarim anlatabilmisimdir az karisik kurusuk yazdim ama :))
Cnm ya belki bugun veremem ama yarin mutlaka veririm. Valla ben 4 5 aydir istedigim icin folik asit kullaniyordum canim. Yani baya depolamisimdir :)) ama hamilelik belli olduktan sonra doktorlar muayenede biraktriyolarmis heralde. Ama yine de icerim doktor birak diyene kadar :)Bence de ver canım ben olsam bende dayanamazdim :) folik asit kullanıyor musun canim? Kullanmiyorsan baslaman lazım.
hamıle degılmısım negatıf cıktı sonuc 0.1 ama adrtıme daha uc gun bar mıs sızce kan tahlılınde yanılma olurmu su an adrt gectıkten sonra yaptırsam degısır mıgünaydin kizlart benim bulantilarim 5 gündür devam ediyor. ara ara gelip gidiyo. cok sinir bozucu birsey bulantim oldugunda canim hic birsey yemek istemiyor. yumurta yiyodum her sabah artik ondanda tiksiniyorum. iyce kuru vitaminsiz seylere sardim napcam bilmiyorum. cok kötüymüs. keske hic baslamasaydi. ama kusma derecesine hic gelmedim allahtan. bugün 6. haftayi dolduruyorum bakalim
Aa neden? Testlerde çift çizgi çıkmıştı?Ben kasim annesi olucam kizlar
Ben hafta hafta gebelikten hesapladim bizlerin bebek gelisimi resimlerimizin altinda hamilelek günlüğünu imzala kismini tık la ordaki linklerde sana uygun olani yazKizlar bir sey sorucam, tarihi nasil hesapliyosunuz? Mesela @gozde_87 6 haftalik dedin ya, hangi tarihten beri 6 hafta oldu. Ben bu hesaplama olayini bilmiyorum
Aa neden? Testlerde çift çizgi çıkmıştı?
Canım ya çok dusununce olabilir ben gecen sene vok takmistim gunum gecti çift çizgi yi gördün 2gun sonraki test te cizgi yoktu ve 2.3gun icinde adet oldum her kadin da 10e kadar gec erken adet olabirir belli zaman ve psikolojik de olabilirhamıle degılmısım negatıf cıktı sonuc 0.1 ama adrtıme daha uc gun bar mıs sızce kan tahlılınde yanılma olurmu su an adrt gectıkten sonra yaptırsam degısır mı
Yok canım doğru çıkıyor genelde geçen arkadasımda adetıne 4 gun kala yaptırdı değeri dusuk çıktı doktor eğer gebelık olsaydı sımdıden değerinin yüksek çıkması gerekıyodu dedıhamıle degılmısım negatıf cıktı sonuc 0.1 ama adrtıme daha uc gun bar mıs sızce kan tahlılınde yanılma olurmu su an adrt gectıkten sonra yaptırsam degısır mı
Amin canim Rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı haberler nasip etsinKizlar ben dün akşam regl oldum... Sizi tekrar tebrik ederim... Zamanım gelmemiş demek ki... Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere hamilelik nasip etsin inşMarV-el Tweeetyy dilekkayra miami007 ve ismini etiketliyelim tüm arkadaşlarım sizleri çok seviyorum . Rabbim gönlünüze göre versin
Anladım. Hayırlısı buymuş demek. Önümüzdeki ay müjdeli haberlerini bekliyoruz.Kanamam var.
Deger de dusuktu zaten.
Kimyasalmis demek ki.
Bana gecen hafta ben folibol kullanıyorum dedim devam et günde 1 haftaya görüşürüz dedi ve bugün folibol um yok dun bitti birgün aksasa bisey olmaz herhal yarin ne onerirse onunla devam ederim diye bide ben öncekilerden hatirliyorum 3ayakadar folikaside devam sonra kan tahlil lerine gore kan ilavi ve elevit die bi ilac ve sonra gördüğüm bazi arkadaslar artik 3ilaci tekinde birlesti felan deniyodu ben yarin 10da randevum yazarim hayirli haberlere inşallahCnm ya belki bugun veremem ama yarin mutlaka veririm. Valla ben 4 5 aydir istedigim icin folik asit kullaniyordum canim. Yani baya depolamisimdir :)) ama hamilelik belli olduktan sonra doktorlar muayenede biraktriyolarmis heralde. Ama yine de icerim doktor birak diyene kadar :)
nasıl hıssedıosun bende hıssedıorum 13 ocak adet oldum en son ama kafamda cok soru ısaretı var hem hııssedıorum hemde ya hamıle degılsem dıe korkuyorum . cunku esım gerı cekılme yıntemını kullanıyor ıcıme bosalmadıgı ıcın o dusuk ıhtımallle hayal kuruyorum yardım edın ne olur
Üzüldüm tatlım ama gelecek ay güzel haberleri bekliyoruz:) Dr a git biran önce ne olur ne olmaz atlatmaKanamam var.
Deger de dusuktu zaten.
Kimyasalmis demek ki.
Canım benim öyle bir sorunum olmuştu doktora gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu demişti usutmeye bağlı sonra ilaç kullandım kanamamda geçmiştiMerhaba, benim bat 12 şubat. Bugün test yaptım negatif çıktı. Çok belirtim var, henüz erken mi test için. Yumurtlamadan üç gün sonra çok acil pembe lekelenme yaşadım. Lekelenme çok az da olsa hala devam ediyor. Daha önce hiç boyle olmamıştı. Bi de çok halsizim, çok sık sıkışıyorum. Normalde çok su icmem ağzım çok kuruyor, daha çok su içmeye başladım. Ya tüm bu belirtiler psikolojik mi? Kafayı yemek üzereyim. Deneyimli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Ekim annesi olmayı çok istiyorum, Allahım nasip eder insallah .