2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Vay nasil bukadara cevap verdin evet simdi baktim karisik olmus ewt 3. Bakalım hayırlısı biraz vaz gectim olmasın dedim tamam tamam geliyorum der gibi oldu

canımmm bana ozelden yazarmısın bırılerıle konusmam gerek annemı kaybettım bes ay once o kadsr yalnızım kı kımsem yok destekcım ne oldugunu anlayamıyorum cok uykusuzm ama uyuyamıorum ne olur yardım edın

Merhaba kızlar... ben de Ekim annesi olacagim insallah Allah nasip ederse..
Herkese hayirli gebelikler diliyorum sag salim kucagimiza almak nasip olsun saglikli bebislerimizi...

Tebrikler arkadaşlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ay darısı başıma

Benim sat 5 Ocakti.. simdi benim tahminen 12 ekim gibi mi ? Internetteki bazi sitelerde oyle hesaplatti...
Bir de, kanda baktirmadim ben daha. Kese icin ne zaman gitmek.lazim ??

Kuzum hoşgeldin. Diğer topikten tanıyorum seni hayırlı ugurlu olsun inşallah çok sevindim. Kese için daha erken canım. Ilk önce bi kan testi yaptir da bakalım degerin kac çıkıcak.

Kuzum hoşgeldin. Diğer topikten tanıyorum seni hayırlı ugurlu olsun inşallah çok sevindim. Kese için daha erken canım. Ilk önce bi kan testi yaptir da bakalım degerin kac çıkıcak.
Cnm ben de cok sevindim senin icin. Hayirli olur insallah. Sen kan testi yaptirdin mi kuzum? Ben yarin sabah kan veririm heralde, ama hcg artisini takip etmek icin bir kac kez daha mi kan veriliyo ?

İlkinde hic geçmeyen bulantim vardi ve de kusma. Bu sefer daha baslamadi . sansli hissediyorum simdilik. OOlduğundaddayanamıyorum Tek korkum, okulda beni kantine nobetçi olarak vvermişler. Surekli o yiyecek kokulari tetikleyecektir, ya süreklibulantim olacak ya da oturup hepsini yiyip kilo alacagim :)

günaydin kizlart benim bulantilarim 5 gündür devam ediyor. ara ara gelip gidiyo. cok sinir bozucu birsey bulantim oldugunda canim hic birsey yemek istemiyor. yumurta yiyodum her sabah artik ondanda tiksiniyorum. iyce kuru vitaminsiz seylere sardim napcam bilmiyorum. cok kötüymüs. keske hic baslamasaydi. ama kusma derecesine hic gelmedim allahtan. bugün 6. haftayi dolduruyorum bakalim

Kizlar bir sey sorucam, tarihi nasil hesapliyosunuz? Mesela gozde_87 6 haftalik dedin ya, hangi tarihten beri 6 hafta oldu. Ben bu hesaplama olayini bilmiyorum

Cnm ben de cok sevindim senin icin. Hayirli olur insallah. Sen kan testi yaptirdin mi kuzum? Ben yarin sabah kan veririm heralde, ama hcg artisini takip etmek icin bir kac kez daha mi kan veriliyo ?

Evet canım ben iki defa kan testi yaptirdim. Keseyi de gördük çok şükür :)

Evet canım ben iki defa kan testi yaptirdim. Keseyi de gördük çok şükür :)
Oh masalah cnm allah devamini gostersin. Darisi basimiza. Ben de bgn bi ozele gidip kan vericem yarini bekleyemiyorum. Bide haftaici tekrar gidip veririm demi ? Peki sence kese icin ne zamana randevu almam gerel

Kizlar bir sey sorucam, tarihi nasil hesapliyosunuz? Mesela gozde_87 6 haftalik dedin ya, hangi tarihten beri 6 hafta oldu. Ben bu hesaplama olayini bilmiyorum

egerki yumurtlama gününü biliyorsan o gün itibariyle sayip üstüne birde 2 hafta ekliyosun.yani yumurtladigin gün aslinda 2 haftalik olmus oluyo. böyle hesaplaniyo baska türlüsü zaten olamaz. tipta böyle. egerki yumurtlama gününü bilmiyorsan ozamanda misal döngün 30 günlükse 30+ geciken her günü tek tek sayiyorsun.

Cnm sat 5 ocak yumurtlama gunum 22ocak :) simdi 4 haftalik miyim yani (bugun 7subat)

Cnm sat 5 ocak yumurtlama gunum 22ocak :) simdi 4 haftalik miyim yani (bugun 7subat)

evet 4 hafta 2 günlüksün :) ama 5. hafta diye geciyo yani besinci haftadan gün aldin gibi birsey :) misal satdan itibaren saymis olsaydin yanlis olucakti :) 4 hafta 5 günlük olucaktin ama bu dogru olan degil iste herkezin döngüsü farkli yani uzun döngülü birisi icin cok sacma olabilir doktorlarda zaten yumurtlama gününden itibari sayiyorlar. birde sanriim bebegin büyüklügü vs. zaten kaf haftalik oldugunu belli ediyor. umarim anlatabilmisimdir az karisik kurusuk yazdim ama :))

Kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım hala devam ediyor her sabah az birşey geliyor. İnsan bekleyemiyor, inşallah birşey olmaz bebişime...

Oh masalah cnm allah devamini gostersin. Darisi basimiza. Ben de bgn bi ozele gidip kan vericem yarini bekleyemiyorum. Bide haftaici tekrar gidip veririm demi ? Peki sence kese icin ne zamana randevu almam gerel

Bence de ver canım ben olsam bende dayanamazdim :) folik asit kullanıyor musun canim? Kullanmiyorsan baslaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…