- 7 Şubat 2016
- 17
- 4
- 34
belırtılerı varmı acaba sızde hamıle oldugunuza daıeBen 27 ocakta son adeti olmak istiyorum, inşallah Rabbim gönlümdekini nasip eder, Rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin
Vay nasil bukadara cevap verdin evet simdi baktim karisik olmus ewt 3. Bakalım hayırlısı biraz vaz gectim olmasın dedim tamam tamam geliyorum der gibi olduAra ara benimde oluyor normal sanirim
Yok burayi kastederek soylemedim cevremdeki arkadaslardan bahsettim.. İstanbul trafigi malum, sizlerden fikir almak istedim sadece
Bende yanliz kalip bacaklarimi uzatip hamileligin keyfini cikarmak istiyorum. Ev hanimiyim aslinda ama son gunlerde cok yogunum sanirim bi aydir falan soyle rahat kalamadim
Hosgeldin amin cnm.ins
Aslinda daha erken bebe yagi falan kullanabilirsin... Ama vucudun catlamaya elverisli ise ne yaparsan yap catliyor malesef
Biraz karisik olmus ama anladigim kadariyla 3. Ye hamilesiniz yani bendensiniz.. Saglikla olsun ins
Herkes ayni demek ki bende de hassasiyet son noktasinda
Bence hamilesinn
Benimde planlanan bi hamilelik degildi.. Dra gittigimde sadece rahim duvarinda kalinlasma var demisti.. Kan testi dusuk cikarsa ilac veririm kanarsin demisti.. Ben ya bebek varsa dedim bebek olursa kanatmiyo ilac dedi... Ama bence sen riske atma ikinci testi iste hayirlisi olsun
Hosgeldinn amin hepimize ins
Hosgeldin cnm tebriklerr
bana ne dedıgını anlmadımVay nasil bukadara cevap verdin evet simdi baktim karisik olmus ewt 3. Bakalım hayırlısı biraz vaz gectim olmasın dedim tamam tamam geliyorum der gibi oldu
canımmm bana ozelden yazarmısın bırılerıle konusmam gerek annemı kaybettım bes ay once o kadsr yalnızım kı kımsem yok destekcım ne oldugunu anlayamıyorum cok uykusuzm ama uyuyamıorum ne olur yardım edın@muntazaman biraz beklemekte fayda var cnm ben ilk çocuğum da test te yoktu oltasonda hersey temiz aşılama tedavisi ilac verildi esimden ayriyim 21.gun adetle gel 3.gün iğneler dedi dr adet olmadım testi bi yaptım 6+6günlük ikizdi teki düştü ve 6aydir klomen kullaniyordum yani az bekle 1.2hafta zaten duzenliysen olursun ben ilk gebeliğim hiç günüm geçmexdi gecti 3gun gittim test negatif dr söktürücu verdi gene yok ama hep sanci leke aserme basladi bidaha evde testte vift çizgi ama bebek dağılmış ilaç tan aldılar sonra tedavi zor oldu az bekle
Merhaba kızlar... ben de Ekim annesi olacagim insallah Allah nasip ederse..
Herkese hayirli gebelikler diliyorum sag salim kucagimiza almak nasip olsun saglikli bebislerimizi...
Merhaba arkadaşlar kısmet olursa ben de ekim annesi olacağım.. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Benim reglime 10 gün varken kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı.. Daha da 4 gün var sabırsızlanıyorum...
Ay darısı başımaCanım zaten 1200 den sonra alttan muayenede görünüyormuş 3000 lerde de karından. Bende çok telaşlanmıştım biliyorsun çok şükür rabbimin mucizesi küçücük birşey zaten öyle güçlüler ki inşallah sorunsuz gebelikler geçiririz. Gerçi bugün ki doktorumdan allah razı olsun içimi o kadar rahatlattı ki bebeğimin kesesini gösterirken bile 'bak bebeğin burada annesi' demesi bile beni o kadar mutlu etti ki..
Benim sat 5 Ocakti.. simdi benim tahminen 12 ekim gibi mi ? Internetteki bazi sitelerde oyle hesaplatti...
Bir de, kanda baktirmadim ben daha. Kese icin ne zaman gitmek.lazim ??
Sıfır bulantı bende ondan korkuyorum neden belirti yok diyeKızlar bulantısı başlayan varmı benim yavaş yavaş başladı korkuyorum bulantı ilerleyince günler grcmiyor
Cnm ben de cok sevindim senin icin. Hayirli olur insallah. Sen kan testi yaptirdin mi kuzum? Ben yarin sabah kan veririm heralde, ama hcg artisini takip etmek icin bir kac kez daha mi kan veriliyo ?Kuzum hoşgeldin. Diğer topikten tanıyorum senihayırlı ugurlu olsun inşallah çok sevindim. Kese için daha erken canım. Ilk önce bi kan testi yaptir da bakalım degerin kac çıkıcak.
Cnm ben de cok sevindim senin icin. Hayirli olur insallah. Sen kan testi yaptirdin mi kuzum? Ben yarin sabah kan veririm heralde, ama hcg artisini takip etmek icin bir kac kez daha mi kan veriliyo ?
Oh masalah cnm allah devamini gostersin. Darisi basimiza. Ben de bgn bi ozele gidip kan vericem yarini bekleyemiyorum. Bide haftaici tekrar gidip veririm demi ? Peki sence kese icin ne zamana randevu almam gerelEvet canım ben iki defa kan testi yaptirdim. Keseyi de gördük çok şükür :)
Kizlar bir sey sorucam, tarihi nasil hesapliyosunuz? Meselagozde_87 6 haftalik dedin ya, hangi tarihten beri 6 hafta oldu. Ben bu hesaplama olayini bilmiyorum
Cnm sat 5 ocak yumurtlama gunum 22ocak :) simdi 4 haftalik miyim yani (bugun 7subat)egerki yumurtlama gününü biliyorsan o gün itibariyle sayip üstüne birde 2 hafta ekliyosun.yani yumurtladigin gün aslinda 2 haftalik olmus oluyo. böyle hesaplaniyo baska türlüsü zaten olamaz. tipta böyle. egerki yumurtlama gününü bilmiyorsan ozamanda misal döngün 30 günlükse 30+ geciken her günü tek tek sayiyorsun.
Cnm sat 5 ocak yumurtlama gunum 22ocak :) simdi 4 haftalik miyim yani (bugun 7subat)
Oh masalah cnm allah devamini gostersin. Darisi basimiza. Ben de bgn bi ozele gidip kan vericem yarini bekleyemiyorum. Bide haftaici tekrar gidip veririm demi ? Peki sence kese icin ne zamana randevu almam gerel