Merhaba bende Ekim annesiyim :)
Aşılama canımmerhaba öncelikle tebrik ederim insallah kucaginiza saglikli almak nasip olur.
benimde tahmini dogum tarihi ayni egerki bu ay tutduysa. nasil ögrendiginizi merak etdim idrarda ciktimi ?
hayırlı olsun ekim annesi :)) ben de bu ay hamile kaldıysam 1 ekim doğum gösteriyor hesaplarda. ne zaman öğrendiniz hamileliğiniziMerhaba bende Ekim annesiyim :)
Cuma günühayırlı olsun ekim annesi :)) ben de bu ay hamile kaldıysam 1 ekim doğum gösteriyor hesaplarda. ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi
Ben de bugün yaptım negatif çıktı. Daha erken mi yoksa bu ay da mı yattı hamilelik bilemiyorum. Hayırlısı artık. İdrar testinde kaçıncı günde belli oldu peki?Cuma günü
tebrik ederim cnm Rabbım kucagına almayıda nasıp etsin... Haklısın cnm stres çok büyük etken, kendi adıma konusayım sadece çocuk için stres yapmıyorum, çalışıyorum ve çalıştığım yer stresli bir yer ... birçok etken de var... eşim ve ben çok ters yerlerde çalısıyoruz ve evimiz iş yerine çok uzak ... trafik,iş stresi birde çocuk stresi derken kafam allak bullak oluyor... sırf bebeğim olsun diye 1 sene de 3 kere tatile gittim kafam dağılsın diye, hiçbirsey düşünmedim tatılden baska ama yine olmadı... zamanım daha gelmedi herhalde, ne zaman gelecek o da meçhul... ellerimiz semada beklıyoruz işteMerhaba ekim anneleri sizleri ziyaret sebebim ağustos annelerinden emelarvas,twetty ve isimlerini hatırlayamadığım arkadaşlar için.
Ağustosta da olmayınca ben gebelik durumlarına küstüm. Bütün testleri ovulusyon gebelik testi bilmem ne herşeyi bırakıp kkdan uzak durup gebelikle alakalı tek birseyi düşünmeyip kızımla oyalandım. Daha henüz eylül annelerine bir kez bile yazmadım. 7 haftalık haftalık hamileyim şimdi..
6.haftasında öğrendim testle bu cuma gidicem ilk muaneme.
Şimdi sizlerde kurcaliosunuz dibine kadar yapmayın bırakın gerçekten rabbimin işine karışılmaz. Ayda bir kere rabbim bize bu şansı werio we biz onu bilioruz Neden teknoloji.
Ya stresten başka allahın işine karışmaktan başka birşey de il.
Rabbim ol deyince oluo ve buna hiçbirşey engel olmuo.
Geçen ay hiçbirşey yapmadım hamileyim diye düşük yaptım bu ay o kadar dikkat etmedim. Çok şükür rabbime kalp a tislarinida duyursam eğer daha çok mutlu olucam.
Hepiniz durumdasınız rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hiçbirimizin evladını kardeş siz bırakmasın...
Akışına bırakın sizde düşünmeyin gerçekten göreceksiniz olucak allahın izniyle..
Rabbim hepimize sağlıklı ewlatlar nasip etsin inşallah. Başınızı şişirmedim inşallah paylaşmak istedim Hepinizle..
Merhaba
2. ayım
Çalışmalar tam hız devam edecek inşallah
tebrik ederim cnm Rabbım kucagına almayıda nasıp etsin... Haklısın cnm stres çok büyük etken, kendi adıma konusayım sadece çocuk için stres yapmıyorum, çalışıyorum ve çalıştığım yer stresli bir yer ... birçok etken de var... eşim ve ben çok ters yerlerde çalısıyoruz ve evimiz iş yerine çok uzak ... trafik,iş stresi birde çocuk stresi derken kafam allak bullak oluyor... sırf bebeğim olsun diye 1 sene de 3 kere tatile gittim kafam dağılsın diye, hiçbirsey düşünmedim tatılden baska ama yine olmadı... zamanım daha gelmedi herhalde, ne zaman gelecek o da meçhul... ellerimiz semada beklıyoruz işte
10 ocakta transfer oldum 8. Gunu değeri 38.7 idi yarın 11. Günüm testi tekrarlayacagim inşallah benimledir.dua edin lütfenMerhabaa anne adaylarııı..Ben de 30 Aralık 2015 günü tüp bebek transferi oldum ilk defa. Kan testine göre transfer olur olmaz tutunmuş miniğim..Hesaplamalara göre 4 ekim'e denk geliyo.Bakalım artık hayırlısı..Benim gibi,tedaviyle hamiş olan var mı ?
amin cnm inşInşallah tez zamanda gelir canım. Sağlıklı olsun da önemli olan o, 2 a üst üste kimyasal gebelik geçirdim bir kere zor bu düşük yaşadım. 1 yıl oldu tam..
Senin de inşallah sağlıklı bi gebeligin olur bekleyen anneliği hakeden merhametli ve vicdanlı olan herkesin inşallah ..