Ben silik ciktigi andan itibaren basladim.6 gun boyunca devam ettim iliskiye.insallah tutmustur.en azindan oyle umuyorumOvulasyon testiyle test çizgisini control çizgisini aynı koyulukta yakalayan oldumu. Benim yumurtlama pazar günüydü o gün tek çizgiydi bugün yaptım ikinci çizgi belirgenleşti ama koyu değil henüz herhalde geç yumurtlama olacak
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. Bu ay kullanmayı düşünüyordum ama ilaç kullandığım için yanılma payı olabilirmişBen silik ciktigi andan itibaren basladim.6 gun boyunca devam ettim iliskiye.insallah tutmustur.en azindan oyle umuyorum
Sana coook uzun bi hikayeyi kisaca ozetleyim.bu olayi yasayan ablam.esiyle evlendikten sonra 3 yil cocuk istemedi.cocuk yapmaya karar verdiler 6 ay denediler olmadi.bu sirada ablam hamilelere bakip agliyo cocugu olanlara imreniyo vs.eside kendiside kontrol edildi hic bi problem yok ikisinde de.ama tedaviye basladilar 2 defa asilama yapildi dunya kadar hormon aldi,her ay cocuk olmadikca psikolojik olarak ayri bi husran yasadilar.sonrasinda tup bebek tedavisi.ilk seferde tuttu.ikiz erkeklere hamile.su an erkeklerden biri engelli ve agir engelli biri normal.anne karninda sıkışmadan dendi.sonrasinda ikiz erkeklerin uzerine nasilsa olmuyo diyerek korunmadiklarindan kendiliginden bi kizi oldu.sonuc su rabbim vermiyosa da veriyosa da bi bildigi muhakkak vardir.hic biseyi zorlamamak gerek..rabbim hakkinda hayirlisini versin.oluruna birak.Sunrise82 inş cnm benim 18 ay oluyor yavaş yavaş yorulduğumu hissediyorum ... Hiçbir sebeb yokken sonuç alamamak insanı yıpratıyor.., Herşeyin en hayırlısını Rabbim bilir... Bizimde zamanımız tez vakitte gelir inş
Canim artik kuscam yapamiyoruz yapmayi beceremiyoruz.ben gulme krizine giriyorum hersey o kadar yapmacik kiBen hiç ovulasyon testi kullanmadım. Bu ay kullanmayı düşünüyordum ama ilaç kullandığım için yanılma payı olabilirmişinş olumlu netice alırsınız. Ama tavsiyem ilişkiyi bırakmayın adete son 4-5gün kala günaşırı devam edin
Kürtajdan sonra kontrole gittim. Bhcg düşmüş mü diye kan verdim.Doktor herşeyin yolunda olduğunu reglden sonra deneyebileceğimizi söyledi.B bugza teşekkür ederim güzel sözlerin için tabiiki umudu kayıp etmiyoruz daha yeni başladık :) inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıklı bir bebişin olur hepsinden önemli olan bu.
Doktor kontrolüne gittinmi hiç ben gitmedim şimdilik ovulasyon testiyle denicem yaşdan dolayı yinede bi görünmek istiyorum. Geçmiş olsun bu arada bugza ne güzel hep pozitifsin bende öyleyim aslında
Haklısın hayatım, bazen zorlamamak gerekiyor. Tüp bebeği büyük konuşmıyayım ama düşünmüyorumSana coook uzun bi hikayeyi kisaca ozetleyim.bu olayi yasayan ablam.esiyle evlendikten sonra 3 yil cocuk istemedi.cocuk yapmaya karar verdiler 6 ay denediler olmadi.bu sirada ablam hamilelere bakip agliyo cocugu olanlara imreniyo vs.eside kendiside kontrol edildi hic bi problem yok ikisinde de.ama tedaviye basladilar 2 defa asilama yapildi dunya kadar hormon aldi,her ay cocuk olmadikca psikolojik olarak ayri bi husran yasadilar.sonrasinda tup bebek tedavisi.ilk seferde tuttu.ikiz erkeklere hamile.su an erkeklerden biri engelli ve agir engelli biri normal.anne karninda sıkışmadan dendi.sonrasinda ikiz erkeklerin uzerine nasilsa olmuyo diyerek korunmadiklarindan kendiliginden bi kizi oldu.sonuc su rabbim vermiyosa da veriyosa da bi bildigi muhakkak vardir.hic biseyi zorlamamak gerek..rabbim hakkinda hayirlisini versin.oluruna birak.
Ayyy beni gülmekten öldürdün, kuzum sende adamın 6 gün boyunca iliğini kemiğini kurutmuşsunCanim artik kuscam yapamiyoruz yapmayi beceremiyoruz.ben gulme krizine giriyorum hersey o kadar yapmacik ki
Gunu kacirmayalim diye yaptim.gun asiriya bile tahhammulum kalmadi.biz cok cabuk bikmisi sanirim.Ayyy beni gülmekten öldürdün, kuzum sende adamın 6 gün boyunca iliğini kemiğini kurutmuşsungün aşırı yapsaydınızda yeterli olurdu benimkisi hergün istiyor ama aklım çocuğa odaklandığı için günaşırı deniyorum
İnş cnm tutmuştur... Gün aşırı yada hergün erkeğin sperm sayısında ve hızında bir problem yoksa çokta önemli değil... Kafanıza göre takılın... Geçen ay dört gün üst üste benimde ilişkim oldu... Yumurtlama günümr denk getirdiğim sanıyordum, daha sonra eşim mesaiye kaldığı için ilişki olmadı ve ben 6 gün geç adet oldum, ilk defa geç döllenme yaşadımGunu kacirmayalim diye yaptim.gun asiriya bile tahhammulum kalmadi.biz cok cabuk bikmisi sanirim.
Tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayıda nasip eder inşMerhaba bende Ekim annesiyim :)
Teşekkür ederim canım inşallahTebrik ederim Rabbim kucağınıza almayıda nasip eder inş
Coooookk guzel bisey.benim bi kizim var Allah bagislasin.bnm yanlislikla olmustu ve dr gec dollenme demisti.istemeden oldugu icin bi cok seyi amlayamadan gecti gitti hersey.ama simdi ask yasiyoruz resmen kizimla.Allah sana ve tum isteyenlere nasip etsin.cocuk yapma konusunda o yuzden cok acemiyim gordugun gibiİnş cnm tutmuştur... Gün aşırı yada hergün erkeğin sperm sayısında ve hızında bir problem yoksa çokta önemli değil... Kafanıza göre takılın... Geçen ay dört gün üst üste benimde ilişkim oldu... Yumurtlama günümr denk getirdiğim sanıyordum, daha sonra eşim mesaiye kaldığı için ilişki olmadı ve ben 6 gün geç adet oldum, ilk defa geç döllenme yaşadımama hersey nasip kısmet 16 ay boyunca yumurtlama günüme denk getirdimde ne oldu yine olmadı... Bu sefer hepimiz olumlu netice alırız inş çok istiyorummmm çoklkkk annne olmakkk
Tebrikler Allah tamamina erdirsin insallah.benimde test yapmaya son 5 gunum.zor tutuyorum kendimi simdiden test yapmamak icin.eger olduysa benimde bdt 7 ekim olcak insallahMerhaba bende Ekim annesiyim :)
İdrar testi yapabilirim cnm kan tahlili yapmıyorlar doktora gidemem cumaya kadar bulunduğum yerde yapmıyorlarBen olsam hemen yapardim test.iliskiden 10 gun sonra cikiyo
Gebelik testi yap iste cikar ki oİdrar testi yapabilirim cnm kan tahlili yapmıyorlar doktora gidemem cumaya kadar bulunduğum yerde yapmıyorlar