2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sunrise82 inş cnm benim 18 ay oluyor yavaş yavaş yorulduğumu hissediyorum ... Hiçbir sebeb yokken sonuç alamamak insanı yıpratıyor.., Herşeyin en hayırlısını Rabbim bilir... Bizimde zamanımız tez vakitte gelir inş

Ben silik ciktigi andan itibaren basladim.6 gun boyunca devam ettim iliskiye.insallah tutmustur.en azindan oyle umuyorum

Ben silik ciktigi andan itibaren basladim.6 gun boyunca devam ettim iliskiye.insallah tutmustur.en azindan oyle umuyorum
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. Bu ay kullanmayı düşünüyordum ama ilaç kullandığım için yanılma payı olabilirmiş inş olumlu netice alırsınız. Ama tavsiyem ilişkiyi bırakmayın adete son 4-5gün kala günaşırı devam edin

Sana coook uzun bi hikayeyi kisaca ozetleyim.bu olayi yasayan ablam.esiyle evlendikten sonra 3 yil cocuk istemedi.cocuk yapmaya karar verdiler 6 ay denediler olmadi.bu sirada ablam hamilelere bakip agliyo cocugu olanlara imreniyo vs.eside kendiside kontrol edildi hic bi problem yok ikisinde de.ama tedaviye basladilar 2 defa asilama yapildi dunya kadar hormon aldi,her ay cocuk olmadikca psikolojik olarak ayri bi husran yasadilar.sonrasinda tup bebek tedavisi.ilk seferde tuttu.ikiz erkeklere hamile.su an erkeklerden biri engelli ve agir engelli biri normal.anne karninda sıkışmadan dendi.sonrasinda ikiz erkeklerin uzerine nasilsa olmuyo diyerek korunmadiklarindan kendiliginden bi kizi oldu.sonuc su rabbim vermiyosa da veriyosa da bi bildigi muhakkak vardir.hic biseyi zorlamamak gerek..rabbim hakkinda hayirlisini versin.oluruna birak.

Canim artik kuscam yapamiyoruz yapmayi beceremiyoruz.ben gulme krizine giriyorum hersey o kadar yapmacik ki

Kürtajdan sonra kontrole gittim. Bhcg düşmüş mü diye kan verdim.Doktor herşeyin yolunda olduğunu reglden sonra deneyebileceğimizi söyledi.

Haklısın hayatım, bazen zorlamamak gerekiyor. Tüp bebeği büyük konuşmıyayım ama düşünmüyorum en azından uzun bir süre... Rabbim yiğenine şifa versin ... Bizede en hayırlısını nasip etsin inş :)

Canim artik kuscam yapamiyoruz yapmayi beceremiyoruz.ben gulme krizine giriyorum hersey o kadar yapmacik ki
Ayyy beni gülmekten öldürdün, kuzum sende adamın 6 gün boyunca iliğini kemiğini kurutmuşsun gün aşırı yapsaydınızda yeterli olurdu benimkisi hergün istiyor ama aklım çocuğa odaklandığı için günaşırı deniyorum

Gunu kacirmayalim diye yaptim.gun asiriya bile tahhammulum kalmadi.biz cok cabuk bikmisi sanirim.

Gunu kacirmayalim diye yaptim.gun asiriya bile tahhammulum kalmadi.biz cok cabuk bikmisi sanirim.
İnş cnm tutmuştur... Gün aşırı yada hergün erkeğin sperm sayısında ve hızında bir problem yoksa çokta önemli değil... Kafanıza göre takılın... Geçen ay dört gün üst üste benimde ilişkim oldu... Yumurtlama günümr denk getirdiğim sanıyordum, daha sonra eşim mesaiye kaldığı için ilişki olmadı ve ben 6 gün geç adet oldum, ilk defa geç döllenme yaşadım ama hersey nasip kısmet 16 ay boyunca yumurtlama günüme denk getirdimde ne oldu yine olmadı... Bu sefer hepimiz olumlu netice alırız inş çok istiyorummmm çoklkkk annne olmakkk

Coooookk guzel bisey.benim bi kizim var Allah bagislasin.bnm yanlislikla olmustu ve dr gec dollenme demisti.istemeden oldugu icin bi cok seyi amlayamadan gecti gitti hersey.ama simdi ask yasiyoruz resmen kizimla.Allah sana ve tum isteyenlere nasip etsin.cocuk yapma konusunda o yuzden cok acemiyim gordugun gibi

E erik86 geç cevap için özür öncellikle yeni olduğum için daha anlıyamıyorum bildirimler gelse bile bulamıyorum hemen :) haklısın biliyorum Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah ablan adına hem sevindim hem üzüldüm iki tane sağlıklı evladı var Allah onada bol sabır versin imtihanı hiçde kolay değil Allah korusun. bizde bekleyeceğiz zamanımızı daha hiç doktora felan gitmedim aşılama tüp bebek bunların hepsi daha sonra düşünelecek şeyler daha çok yeniyiz hayırlısı olsun

berraksucan ovulasyon testini bende yeni kullanmaya başladım iki cizgiyi aynı koyulukta yakaladınmı sen . Yani test çizgisini benimki koyulaşmıyor herhalde period tracker diye bir app var orda takvimde yumurtlama gösterdiği halde herhalde geç olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…