- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
cnmm hayırlısı olsun inş... benımde bat'a 2 gün kaldı.... idrar testi yapsam çıkarmıKizlar gunaydin.
Sonunda bat gunum geldi.
Bugun test yapmadım. Dun yapmistim. Cizgi biraz daha belirgindi.
Herhangi bir regl belirtim yok.
Doktora gitmeme 4 gun kaldi. ^-^
cnmm hayırlısı olsun inş... benımde bat'a 2 gün kaldı.... idrar testi yapsam çıkarmı
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAHHHHBenim cikti.
2 gun kala ve 1 gun kala testlerim boyleydi.
Soldaki dunku, sararmis olan 2 gun varken yaptigim.
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAHHHH
KAN VERDİN MİInsallah :)
tesekkur ederim cnmBenim cikti.
2 gun kala ve 1 gun kala testlerim boyleydi.
Soldaki dunku, sararmis olan 2 gun varken yaptigim.
KAN VERDİN Mİ
Bata 4 gun kala vermistim. 4,1 cikmisti. Pazartesiydi.
Idrar testinde yoktu oncesinde. Carsambadan itibaren cikmaya baslayinca doktorum sali gunu gel dedi.
Merhaba ben de varımmm taze anne adayıyım ve çooooook mutluyuuuuummmmm
Teşekkür ediyorum bencillerimiz hepimize hayır ve Uğur getirir inşallahHAYIRLI OLSUN CANIM HOŞGELDİNNNN
amin inşallahhTeşekkür ediyorum bencillerimiz hepimize hayır ve Uğur getirir inşallah
Yok ya bugün biraz biraz geliyorrrr korkuyorum bulantı kötü oluyor hamilelikte bulantı olmazsa olmazlardanBenim de oğlan mi acaba)))
hayırlı olsun canım :) hoş geldinnnnnMerhaba ben de varımmm taze anne adayıyım ve çooooook mutluyuuuuummmmm
Kizlar sabahin en erken gunaydini benden olsun hic uyumadim ben oglum cok hastalandi gece acildeydik bronşit olmus minigim su saate kadarda atesi düşürmeye ugrasiyorum fitil surup banyo kar etmedi bakalim sabah ki igneyle rahatlar belki biraz daha 10 tanede igne yicez bende kotuyum migdem felaket durumda yaniyo
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Merhaba ben de varımmm taze anne adayıyım ve çooooook mutluyuuuuummmmm
Geçmiş olsunGünaydın hanımlar..
çok geçmiş olsun canım, Allah iyilik versin. biz de geçen hafta hep acildeydik. bu ara salgın var galiba. inşallah bir an önce iyileşir.
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Adet sancısı gibi sancımda var pozitif sonuçla bitmiyormuş işAkintilar kirmizi ve kan olmadigi surece sorun yok merak etme. Kahverengileri problem etmiyor doktorlar.