Çok teşekkür ederim. Hepimiz çok heyecNlıyızzzzz canımmmm burdan hepinizi ben de tebrik ediyorummmmmGünaydın hanımlar..
çok geçmiş olsun canım, Allah iyilik versin. biz de geçen hafta hep acildeydik. bu ara salgın var galiba. inşallah bir an önce iyileşir.
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Evet dilek canm kayrada oğlumun adı dualarimiz seninleteşekkür ederim canım sağol Rabbim sizinkileri korusun.. bu arada adaşımsın eğer ismin dilekse iyi bakın kendinize
Merhaba hayırlı olsun. Kalp atışı duydunuz mu? Ne zaman duyuluyor? Kese mi?
Evet canım, kese. Henüz kalp sesini duyamadık. 2 Hafta sonra gelmemizi söyledi doktor. Ama 6 haftalıkken duyulur diye düşünüyorum. Yani 6 hafta dolduğunda.Merhaba hayırlı olsun. Kalp atışı duydunuz mu? Ne zaman duyuluyor? Kese mi?
Çok tuhaf gerçekten yemek yemekten korkmak )) bu arada uykumda bile oluyo mide bulantısı rüyalarım karışık karışık inş hemen atlatırız zor bi süreçYok ya bugün biraz biraz geliyorrrr korkuyorum bulantı kötü oluyor hamilelikte bulantı olmazsa olmazlardan
Canım yerleşme kanaması zaten 10-12. Günler geliyor. Olasılığı yüksek yani. Allah gönlüne göre versinKizlar gunaydin bisi sorcam asilamanin 10. Gunu bu gun dun aksamdan bu yada ara ara kahverengi lekelenmem oluyo 4 gun var adete siz bole bisi yasadiniz mi yasadiysaniz kac gun surdu nasildi yerlesme kanamasi olabilir mi acaba
evet salgin varmis buara yavrum kucagimdan inmiyo yine ateslendik bugunu atlatsa yarina az toparlar insallahGünaydın hanımlar..
çok geçmiş olsun canım, Allah iyilik versin. biz de geçen hafta hep acildeydik. bu ara salgın var galiba. inşallah bir an önce iyileşir.
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
cevabin icin cok tesekkur ederim cnm allah hepimizin gonlune gore versinCanım yerleşme kanaması zaten 10-12. Günler geliyor. Olasılığı yüksek yani. Allah gönlüne göre versin
Selam kızlar
Gittim kan testi yaptirdim
4 gun geçti reglımden 479 cıktı değerim sizin nasıl değerler
Selam kızlar
Gittim kan testi yaptirdim
4 gun geçti reglımden 479 cıktı değerim sizin nasıl değerler
Keseyi gördüğümde 4+6 idi canım. Üstten gördü doktor. İlk çocuğumda bu haftada üstten görememişti. Vajinal ultrasonda görmüştük. Değişkenlik gösteriyor demek ki. Kalp atışı 6+ haftada görünüyor ama en net 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum. Sabırlı olmakta fayda var. :)kızlar keseyi ve kalp atışını gören var mı? kaç hafta kaç günlükken gördünüz? Vajinal mi karından ultrasonla gördünüz? pzt randevu var ama sanırım sadece kese için çağırdı. kalp atışı diğer hafta dedi. Çatlayacam meraktan stresten ya.
Hayırlı olsun. Karından mı baktı ultrasonu? 5w + 4 diye yazıyor paylaştığın fotoğrafta. Karından görünmüştür sanırım?Evet canım, kese. Henüz kalp sesini duyamadık. 2 Hafta sonra gelmemizi söyledi doktor. Ama 6 haftalıkken duyulur diye düşünüyorum. Yani 6 hafta dolduğunda.
Hayırlı olsun. Karından mı baktı ultrasonu? 5w + 4 diye yazıyor paylaştığın fotoğrafta. Karından görünmüştür sanırım?
ultrason resmine yazıyor mu canım ne kadarlık olduğu ben bir türlü anlamadımSağolasın. Evet karından baktı. İlk gittiğimde 4+6 idim o zaman da karından baktı ve gördü. Dün kasılmalarım oldu o yüzden gittim, SAT'a göre 5+2 idi, ultrasonda 5+4 çıktı. Yine karından baktı.
Bakalım ben de yarın doktora gideceğim kısmetse. Bakalım bir şey görünecek mi...Sağolasın. Evet karından baktı. İlk gittiğimde 4+6 idim o zaman da karından baktı ve gördü. Dün kasılmalarım oldu o yüzden gittim, SAT'a göre 5+2 idi, ultrasonda 5+4 çıktı. Yine karından baktı.
5+4 canım. 5week 4 day yazıyor.ultrason resmine yazıyor mu canım ne kadarlık olduğu ben bir türlü anlamadım
hayırlısı olsun canım..Bakalım ben de yarın doktora gideceğim kısmetse. Bakalım bir şey görünecek mi...
fotoğrafını paylaş canım bakalım. üstte solda yazıyor bende ama her ultrasonda farklı. kese boyutu 0,807, cm altında da 5w4d yazıyor.benimkinde yazıyor mudur nereye bakıyoruz