2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Haklısın Can'ım benim de aklım hep orda, boş boş bakıyorsun diye eşim, ooo bilmiyor ki neler neler düşünüyorum...
Amiin canım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :KK68: yaa gerçekten benimkide aynı şeyi söylüyor ne düşünüyorsun yine daldın gittin diyor gelde anlat yanii:-):-)

hayırlısıyla inşallah ikimizde zamanında doğururuz canım ilk Bebeğimi kaybedince geç olsun yeterki sağlıklı olsun modundayım

süper cevap ben daha kimselere söyliyemedim ya kaybedersem korkusundan

Aynen benimde adet ağrısı gibi dr önemli değil dedi ama ben her seferinde panik oluyorum
Bundan önceki hamileligimde soyledigim gün düsük yapmistim ,bunu söylemem hemen, üç dört ay geçsin sonra söylerim : D

günaydın kızlar değerim düşmüş düşük yaptım kimyasal daha çok yenidi bugün bat gecikmemim 4. günüydü.
tahmin etmiştim dünden beri çok kanamam ve sancım vardı sancım hiç durmadı. çok ağladım ama hayırlısı böyleymiş Allahım yine nasip eder inşallah güzellikle hepinize mutluluklar dilerim Allahım sizinkilere güç ve sağlık versin <3

Sunrise82 Sunrise82 canim cok gecmis olsun. Uzulme demeyecegim uzul agla ve bir an once at icinde kalmasin. Arastirma yapilsin bir an once neden dusuyor diye. Cok gecmis olsun.

benim de oluyor Can'ım , hatta bugün ara ara sol kasıkta batmalar oldu, aklım hep oradaydı neler oluyor diye. Normal olmalı ama canım endişeye hiç yer yok, tadını çıkaralım güzelliklerimizin...
Benımde sol tarafta oluyor genelde guzel guzel hamılelık geçırelım ıns simdıden yaz gunu ne gıyeceğım diye dusunuyorum sıcakta zor isimiz:)
Bundan önceki hamileligimde soyledigim gün düsük yapmistim ,bunu söylemem hemen, üç dört ay geçsin sonra söylerim : D
Bende oyle yapcaktım abımlere mecbur kaldım soylemeye haftasonuda kayınvaldem gelcek esim soyleyelım dıyo

Benımde sol tarafta oluyor genelde guzel guzel hamılelık geçırelım ıns simdıden yaz gunu ne gıyeceğım diye dusunuyorum sıcakta zor isimiz:)

Bende oyle yapcaktım abımlere mecbur kaldım soylemeye haftasonuda kayınvaldem gelcek esim soyleyelım dıyo
Canim hayirli olsun insallah gunlerimiz ayni seninleHoppa
Soyle tabiki canim benimki farkliydi aileme soyledigim an adet olacakmisim gibi bir sanci sonra kanama basladi ,ben hastaneye gidiyorum deyince sasirdilar simdiden boyle yapma dokuz ay gecmez her agrida gitme demislerdi bende dusuk yapiyorum galiba diyememistim ne kadar aglamistim ah gunler ayni gune denk gelmesi kotu olmustu

Sunrise82 Sunrise82 Cnm gecmis olsun .

Canim hayirli olsun insallah gunlerimiz ayni seninleHoppa
Soyle tabiki canim benimki farkliydi aileme soyledigim an adet olacakmisim gibi bir sanci sonra kanama basladi ,ben hastaneye gidiyorum deyince sasirdilar simdiden boyle yapma dokuz ay gecmez her agrida gitme demislerdi bende dusuk yapiyorum galiba diyememistim ne kadar aglamistim ah gunler ayni gune denk gelmesi kotu olmustu

Sunrise82 Sunrise82 Cnm gecmis olsun .
Saol canım
İlk bebeğın mı senınde

inş olur cnm... benımde femaranın ikinci ayı inş işe yaramıştır... :KK66:
Tedavi sonrası en az 3ay dinlenin kendi olabilir ben ilk çocuğumda tedavi olmadi aşılamad dedi dr 1ay dinlenim dedim gittim hamile misim buda yazakadar dinlencem dedim 2.ay hic hesapta yoktu ki esim yoktu adetin ertesi ve 18.gun felan 2kacamagimiz var hic ihtimal vermediğim oldu darısı size

Kizlar sabahin en erken gunaydini benden olsun hic uyumadim ben oglum cok hastalandi gece acildeydik bronşit olmus minigim su saate kadarda atesi düşürmeye ugrasiyorum fitil surup banyo kar etmedi bakalim sabah ki igneyle rahatlar belki biraz daha 10 tanede igne yicez bende kotuyum migdem felaket durumda yaniyo

Kizlar sabahin en erken gunaydini benden olsun hic uyumadim ben oglum cok hastalandi gece acildeydik bronşit olmus minigim su saate kadarda atesi düşürmeye ugrasiyorum fitil surup banyo kar etmedi bakalim sabah ki igneyle rahatlar belki biraz daha 10 tanede igne yicez bende kotuyum migdem felaket durumda yaniyo
Öncelikle çok geçmiş olsun canım, kuzun inşallah iyileşir. Bu süreçte eşinin desteği de çok önemli.

Bugün sabah yine kahverengi akıntım oldu delirmek üzereyim uyuyamıyorum. Nedir bu bir bilen varmı??

Öncelikle çok geçmiş olsun canım, kuzun inşallah iyileşir. Bu süreçte eşinin desteği de çok önemli.

Bugün sabah yine kahverengi akıntım oldu delirmek üzereyim uyuyamıyorum. Nedir bu bir bilen varmı??
Akintilar kirmizi ve kan olmadigi surece sorun yok merak etme. Kahverengileri problem etmiyor doktorlar.

Tedavi sonrası en az 3ay dinlenin kendi olabilir ben ilk çocuğumda tedavi olmadi aşılamad dedi dr 1ay dinlenim dedim gittim hamile misim buda yazakadar dinlencem dedim 2.ay hic hesapta yoktu ki esim yoktu adetin ertesi ve 18.gun felan 2kacamagimiz var hic ihtimal vermediğim oldu darısı size
Ne güzel cnm, hayırlısı olsun.... bende bu ay adet olursam femaraya 2-3 ay ara verecegım, dinlenmeye alacagım kendime.... sonuçta herşey kafada bitiyor, hiç ummadığım bir anda bebeişiö gelecek inş :KK66:

X