2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın hanımlar..

çok geçmiş olsun canım, Allah iyilik versin. biz de geçen hafta hep acildeydik. bu ara salgın var galiba. inşallah bir an önce iyileşir.

Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Çok teşekkür ederim. Hepimiz çok heyecNlıyızzzzz canımmmm burdan hepinizi ben de tebrik ediyorummmmm

Kizlar gunaydin bisi sorcam asilamanin 10. Gunu bu gun dun aksamdan bu yada ara ara kahverengi lekelenmem oluyo 4 gun var adete siz bole bisi yasadiniz mi yasadiysaniz kac gun surdu nasildi yerlesme kanamasi olabilir mi acaba
Canım yerleşme kanaması zaten 10-12. Günler geliyor. Olasılığı yüksek yani. Allah gönlüne göre versin

Günaydın hanımlar..

çok geçmiş olsun canım, Allah iyilik versin. biz de geçen hafta hep acildeydik. bu ara salgın var galiba. inşallah bir an önce iyileşir.

Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
evet salgin varmis buara yavrum kucagimdan inmiyo yine ateslendik bugunu atlatsa yarina az toparlar insallah

kızlar keseyi ve kalp atışını gören var mı? kaç hafta kaç günlükken gördünüz? Vajinal mi karından ultrasonla gördünüz? pzt randevu var ama sanırım sadece kese için çağırdı. kalp atışı diğer hafta dedi. Çatlayacam meraktan stresten ya.

Selam kızlar
Gittim kan testi yaptirdim
4 gun geçti reglımden 479 cıktı değerim sizin nasıl değerler

bence iyi canım bi de anladığım kadarıyla herkeste farklı çıkıyor bu değerler. önemli olan 2 gün sonra en az 2 katı artmış olması. Bende adet günü 484 iki gün sonra 1130 çıktı. ama dr değerden çok iki gün sonrayla ilgilendi. aşılama yapmıştık biz buay. başka bir arkadaşım aşılmanın 13. günü adetten bi gün önce oluyot sanıırm 35 çıkmış. ve şimdi 3 aylık bebeği var.

Selam kızlar
Gittim kan testi yaptirdim
4 gun geçti reglımden 479 cıktı değerim sizin nasıl değerler

Beta HCG adetimi 5 gün geçe 7162,6 idi. Bazı insanlarda yüksek bazı insanlarda düşük çıkıyor ve saatlik olarak değişebiliyor, takılma ona dedi doktorum. Normal sınırı 20 ile 7300 arası imiş.

kızlar keseyi ve kalp atışını gören var mı? kaç hafta kaç günlükken gördünüz? Vajinal mi karından ultrasonla gördünüz? pzt randevu var ama sanırım sadece kese için çağırdı. kalp atışı diğer hafta dedi. Çatlayacam meraktan stresten ya.
Keseyi gördüğümde 4+6 idi canım. Üstten gördü doktor. İlk çocuğumda bu haftada üstten görememişti. Vajinal ultrasonda görmüştük. Değişkenlik gösteriyor demek ki. Kalp atışı 6+ haftada görünüyor ama en net 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum. Sabırlı olmakta fayda var. :)

Evet canım, kese. Henüz kalp sesini duyamadık. 2 Hafta sonra gelmemizi söyledi doktor. Ama 6 haftalıkken duyulur diye düşünüyorum. Yani 6 hafta dolduğunda.
Hayırlı olsun. Karından mı baktı ultrasonu? 5w + 4 diye yazıyor paylaştığın fotoğrafta. Karından görünmüştür sanırım?

Hayırlı olsun. Karından mı baktı ultrasonu? 5w + 4 diye yazıyor paylaştığın fotoğrafta. Karından görünmüştür sanırım?

Sağolasın. Evet karından baktı. İlk gittiğimde 4+6 idim o zaman da karından baktı ve gördü. Dün kasılmalarım oldu o yüzden gittim, SAT'a göre 5+2 idi, ultrasonda 5+4 çıktı. Yine karından baktı.

Sağolasın. Evet karından baktı. İlk gittiğimde 4+6 idim o zaman da karından baktı ve gördü. Dün kasılmalarım oldu o yüzden gittim, SAT'a göre 5+2 idi, ultrasonda 5+4 çıktı. Yine karından baktı.
ultrason resmine yazıyor mu canım ne kadarlık olduğu ben bir türlü anlamadım

X