Bende persembe gıtcem doktora ozamana kadarda ustten keseyi göruruz ınskızlar keseyi ve kalp atışını gören var mı? kaç hafta kaç günlükken gördünüz? Vajinal mi karından ultrasonla gördünüz? pzt randevu var ama sanırım sadece kese için çağırdı. kalp atışı diğer hafta dedi. Çatlayacam meraktan stresten ya.
Allah bağıslasın ınsbence iyi canım bi de anladığım kadarıyla herkeste farklı çıkıyor bu değerler. önemli olan 2 gün sonra en az 2 katı artmış olması. Bende adet günü 484 iki gün sonra 1130 çıktı. ama dr değerden çok iki gün sonrayla ilgilendi. aşılama yapmıştık biz buay. başka bir arkadaşım aşılmanın 13. günü adetten bi gün önce oluyot sanıırm 35 çıkmış. ve şimdi 3 aylık bebeği var.
Masallah fazlaymıs sizin:) bide persembe gıtcem ozamana kadar yukselır ınsBeta HCG adetimi 5 gün geçe 7162,6 idi. Bazı insanlarda yüksek bazı insanlarda düşük çıkıyor ve saatlik olarak değişebiliyor, takılma ona dedi doktorum. Normal sınırı 20 ile 7300 arası imiş.
Keseyi gördüğümde 4+6 idi canım. Üstten gördü doktor. İlk çocuğumda bu haftada üstten görememişti. Vajinal ultrasonda görmüştük. Değişkenlik gösteriyor demek ki. Kalp atışı 6+ haftada görünüyor ama en net 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum. Sabırlı olmakta fayda var. :)
Allah korusun bebişini ben maleseef düşürdüm hatırlar beni 2 gün önce konuştuk kanamam çok fazla oldu malesef.. Allah onunkine sağlık ve güç versinkızlar cutemom bu akşam tekrar hcg baktıracak yükselsin diye habire bişiler yiyor hepinize selamı var :)
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Allah sabır versin.Allah korusun bebişini ben maleseef düşürdüm hatırlar beni 2 gün önce konuştuk kanamam çok fazla oldu malesef.. Allah onunkine sağlık ve güç versin
4,5 5 dedi net birşey söylemedi :) bende görüyüor mu diye bakıp duruyorum boyuna da 8 mm dediCanım sende görünmüyor. Haftası ve gününü çekmemiş. Sadece boyu görünüyor. Doktorun söylemedi mi kaç haftalık göründüğünü?
teşekkür ederim canım bende öyle. veren Allahyine verir hayırlısıyla..sağol tekrarÇok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Allah sabır versin.
Benim de reglimden 2 gün önce 506 çıktı iki gün sonra 950 oldu tam iki katı değil ama iyi dedi doktor. Herkeste farklı oluyo cnm geç döllenme ye de alakalı . İki gün sonra iki katı artış sağlıklı olduğunu gösteriyormuş . Hayırlı olsun cnm.Selam kızlar
Gittim kan testi yaptirdim
4 gun geçti reglımden 479 cıktı değerim sizin nasıl değerler
Canım ben bugün gittim doktora tam 5+0 ım karından baktı kese görünmedi vajinal bakmayalım haftaya karından bakarız dedi doktorkızlar keseyi ve kalp atışını gören var mı? kaç hafta kaç günlükken gördünüz? Vajinal mi karından ultrasonla gördünüz? pzt randevu var ama sanırım sadece kese için çağırdı. kalp atışı diğer hafta dedi. Çatlayacam meraktan stresten ya.
Canım bende de gözükmemişti. haftaya perşembe randevum var. 5+5 olmuş oluyorum. O zaman görürüz büyük ihtimal(allahın izniyle). Sıkıntı yapma. Benim değerim daha yüksekti. Yine de görünmedi. Normal dedi doktorEsrin mine canım geçen cuma hcg 50 çıkmıştı bugün baktırdım 1200 çıktı doktor artış iyi dedi ama kese gözükmedi sen ne yaptın ?
browniii canım ne yaptın artışa baktırdın mı ?
Bakalım bana da çarşamba gel dedi inşallah görürüz haftaya canımCanım bende de gözükmemişti. haftaya perşembe randevum var. 5+5 olmuş oluyorum. O zaman görürüz büyük ihtimal(allahın izniyle). Sıkıntı yapma. Benim değerim daha yüksekti. Yine de görünmedi. Normal dedi doktor
Nerde yaptırıyorsunuz testinizi ozel de mi devlette mi ? Bende tekrar persembe baktırayım dıyorumBenim de reglimden 2 gün önce 506 çıktı iki gün sonra 950 oldu tam iki katı değil ama iyi dedi doktor. Herkeste farklı oluyo cnm geç döllenme ye de alakalı . İki gün sonra iki katı artış sağlıklı olduğunu gösteriyormuş . Hayırlı olsun cnm.
Ben de aynı şeyi düşünüyordum.. :)Kızlar bizim niye tablomuz yok? Şu işlerden anlayan biri hayrına yapıversin. Diğer topiclerin hep var. Havaya giremiyorum tablosuz
Canım ben haftasonuna denk geldiğinden özele yaptırdım. 3,5 saatte çıktı.Nerde yaptırıyorsunuz testinizi ozel de mi devlette mi ? Bende tekrar persembe baktırayım dıyorum
HAYIRLI OLSUN CANIM TEBRİKLER RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
Sağol canim benim :)HAYIRLI OLSUN CANIM TEBRİKLER RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN