- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
endişelenme bence canım, çünkü benimde son iki güne kadar her tuvalette görüyordum. Çok yoğun geldi yaklaşık on gün. Şimdi yeni azaldı. Benim ki de sarı beyaz gibiydi.
hayırlısıyla inşallah ikimizde zamanında doğururuz canım ilk Bebeğimi kaybedince geç olsun yeterki sağlıklı olsun modundayımKorkacak bir şey yok. Dua et böyle gitsin. Şanslı azınlıktan olabilirsin:)
Evet günlerimiz aynı. Bakalım önce hangimiz doğuracak
süper cevap ben daha kimselere söyliyemedim ya kaybedersem korkusundanBugun 2 hafta sonra gelmek isteyen misafirime "haftaya gel benim 6. Haftada bulantilarim baslar seninle ilgilenemem" dedim.
Kiz sokta
Aynen benimde adet ağrısı gibi dr önemli değil dedi ama ben her seferinde panik oluyorumolsun Canım geç olsun ama güzel , hayırlı olsun. Benim de kasıklarım çok ağrıyor, adet olacakmışım gibi, arada da ufak bi sancı girip çıkıyo... Göğüslerim de çok şişti, geceleri ters bir harekette uyandırıyor...
hayırlısıyla inşallah ikimizde zamanında doğururuz canım ilk Bebeğimi kaybedince geç olsun yeterki sağlıklı olsun modundayım
süper cevap ben daha kimselere söyliyemedim ya kaybedersem korkusundan
Aynen benimde adet ağrısı gibi dr önemli değil dedi ama ben her seferinde panik oluyorum
Bende kpss ye hazırlandğım için erken kalkıyorum ama bu ara nasıl zorlanıyorum anlatamam sirinlerdeki uykucu gıbıyımNolucak bu aksamustu uyku bastirmalari oglum ogle uykusundan uyaniyo benim uykum geliyo felaket
Banada ara ara sancı gelıyo gıdıyo hemen panık yapıyorumolsun Canım geç olsun ama güzel , hayırlı olsun. Benim de kasıklarım çok ağrıyor, adet olacakmışım gibi, arada da ufak bi sancı girip çıkıyo... Göğüslerim de çok şişti, geceleri ters bir harekette uyandırıyor...
Benım zatan vardı gobis dahada sisti ilk gebeliğim benımde allahım sağlıcakla kucağımıza alırız ınsDaha ilk gebeliğim olmasına ragmen göbüş çıktı biraz şişkinlik mi bilmiyorum sizde de var mı?
Bende kımseye soylemedım sayılır ılkınde (1 ayonce) herkese soylemıstım babam mutluluktan ağladı dusuk yapıncada bır okadar uzulduler bende onlara keske soylemeseydım dıye kendımi bitirdimBiz herkese yaydik ya.
Gormemisligin dibini yasadik.
Merak etme. Sağlıkla vaktinde gelicek bebeğin allahın izniyle.hayırlısıyla inşallah ikimizde zamanında doğururuz canım ilk Bebeğimi kaybedince geç olsun yeterki sağlıklı olsun modundayım
süper cevap ben daha kimselere söyliyemedim ya kaybedersem korkusundan
Aynen benimde adet ağrısı gibi dr önemli değil dedi ama ben her seferinde panik oluyorum
ilkinde bende öyle yapmıştım kalbi durunca herkese dert anlatmak çok zor gelmişti yeniden yaşarsam korkusu benimkiBiz herkese yaydik ya.
Gormemisligin dibini yasadik.
Bende öyle diyordum ama düşük tehlikem var çalışıyorum bir yerde açık vercez mecburMerak etme. Sağlıkla vaktinde gelicek bebeğin allahın izniyle.
Ben de kimseye söylemedim. Mümkün olduğu kadar geç söylemeyi düşünüyorum.
Kızlar hepinize merhaba. Ben de pazartesi günü adetime 5 gün kala idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Dün de kan verdim ve değerim 1034,49 çıktı böylece ekim annesi olarak ben de aranıza katılmış oldum Allah'ın izniyle. Bat 5-6 şubattı. Yarın yeniden kan verip yükselmenin oranına bakalım dedik. İki kat mı yükselmeli iki günde?
Selam canim.
Cute soruyor kac cikti tahlilde betahcg?
Ayni gunsunuz ya merak ediyor. Ben de ediyorum tabi.
Daha ilk gebeliğim olmasına ragmen göbüş çıktı biraz şişkinlik mi bilmiyorum sizde de var mı?
Benim de oğlan mi acabaBenim ilk oglumda bulantim vardı ana şuan yok çok ilginç yaa yada daha erken
canım görmedim sorunuzu :) ben bugün kan verdim yarın sonuç çıkacak. Siz baktınız mı? Aldınız mı sonucu
Canim o banli haftaya kadar.
Bana whatsapptan yaziyor ben de buraya yaziyorum.
İki sabahtir kusuyorum akşama kadar az az bulanıyor akşam tekrar başlıyor ama şiddeti çok değil oglumda bu zamanlar su bile icemiyordum allahım lütfen bulanmadan gecireyim bu hamileligi
benim de oluyor Can'ım , hatta bugün ara ara sol kasıkta batmalar oldu, aklım hep oradaydı neler oluyor diye. Normal olmalı ama canım endişeye hiç yer yok, tadını çıkaralım güzelliklerimizin...Banada ara ara sancı gelıyo gıdıyo hemen panık yapıyorum
Aynı aynıCanım o şişkinlik bende de var. ara ara karnıma ağrıda giriyor tabi adet olacakmışım gibi sancıda devam ediyor
Aynı aynı