2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
endişelenme bence canım, çünkü benimde son iki güne kadar her tuvalette görüyordum. Çok yoğun geldi yaklaşık on gün. Şimdi yeni azaldı. Benim ki de sarı beyaz gibiydi.

Hmmm iyi o zaman normal bu.
Hatta olagan bir sey olduguna gore sevineyim

Daha ilk gebeliğim olmasına ragmen göbüş çıktı biraz şişkinlik mi bilmiyorum sizde de var mı?

Korkacak bir şey yok. Dua et böyle gitsin. Şanslı azınlıktan olabilirsin:)
Evet günlerimiz aynı. Bakalım önce hangimiz doğuracak
hayırlısıyla inşallah ikimizde zamanında doğururuz canım ilk Bebeğimi kaybedince geç olsun yeterki sağlıklı olsun modundayım

Bugun 2 hafta sonra gelmek isteyen misafirime "haftaya gel benim 6. Haftada bulantilarim baslar seninle ilgilenemem" dedim.

Kiz sokta
süper cevap ben daha kimselere söyliyemedim ya kaybedersem korkusundan

Aynen benimde adet ağrısı gibi dr önemli değil dedi ama ben her seferinde panik oluyorum

Biz herkese yaydik ya.
Gormemisligin dibini yasadik.

Nolucak bu aksamustu uyku bastirmalari oglum ogle uykusundan uyaniyo benim uykum geliyo felaket
Bende kpss ye hazırlandğım için erken kalkıyorum ama bu ara nasıl zorlanıyorum anlatamam sirinlerdeki uykucu gıbıyım
Banada ara ara sancı gelıyo gıdıyo hemen panık yapıyorum
Daha ilk gebeliğim olmasına ragmen göbüş çıktı biraz şişkinlik mi bilmiyorum sizde de var mı?
Benım zatan vardı gobis dahada sisti ilk gebeliğim benımde allahım sağlıcakla kucağımıza alırız ıns

Merak etme. Sağlıkla vaktinde gelicek bebeğin allahın izniyle.
Ben de kimseye söylemedim. Mümkün olduğu kadar geç söylemeyi düşünüyorum.

Biz herkese yaydik ya.
Gormemisligin dibini yasadik.
ilkinde bende öyle yapmıştım kalbi durunca herkese dert anlatmak çok zor gelmişti yeniden yaşarsam korkusu benimki

Merak etme. Sağlıkla vaktinde gelicek bebeğin allahın izniyle.
Ben de kimseye söylemedim. Mümkün olduğu kadar geç söylemeyi düşünüyorum.
Bende öyle diyordum ama düşük tehlikem var çalışıyorum bir yerde açık vercez mecbur

Hayırlı olsun canım gözün aydın selametle kucağımıza alırız inşallah. Ben henüz hcg sonucumu almadım bugün kan verdim yarın alacağım sonucumu

Kızlar adetten 6 gün önce beta hcg olcturdum 1.20 çıktı yani negatif acaba erken mi yaptirmisim geç döllenme falan oluyormuş ya

Canım o şişkinlik bende de var. ara ara karnıma ağrıda giriyor tabi adet olacakmışım gibi sancıda devam ediyor

İki sabahtir kusuyorum akşama kadar az az bulanıyor akşam tekrar başlıyor ama şiddeti çok değil oglumda bu zamanlar su bile icemiyordum allahım lütfen bulanmadan gecireyim bu hamileligi

İki sabahtir kusuyorum akşama kadar az az bulanıyor akşam tekrar başlıyor ama şiddeti çok değil oglumda bu zamanlar su bile icemiyordum allahım lütfen bulanmadan gecireyim bu hamileligi

Bulantı çok kötü canım ya iki gündür mide yanması çekiyorum iştahım iyice kesildi bulantıyı düşünemiyorum bile

Banada ara ara sancı gelıyo gıdıyo hemen panık yapıyorum
benim de oluyor Can'ım , hatta bugün ara ara sol kasıkta batmalar oldu, aklım hep oradaydı neler oluyor diye. Normal olmalı ama canım endişeye hiç yer yok, tadını çıkaralım güzelliklerimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…