Hadi bakalım canım, amin tatlım dilerim Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun canım gözün aydın selametle kucağımıza alırız inşallah. Ben henüz hcg sonucumu almadım bugün kan verdim yarın alacağım sonucumu
Haklısın Can'ım benim de aklım hep orda, boş boş bakıyorsun diye eşim, ooo bilmiyor ki neler neler düşünüyorum...Yerleşme olduğu için normaldir diyorlar ama illaki endişe ediyorum canım
Amiin canım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahHaklısın Can'ım benim de aklım hep orda, boş boş bakıyorsun diye eşim, ooo bilmiyor ki neler neler düşünüyorum...
Bundan önceki hamileligimde soyledigim gün düsük yapmistim ,bunu söylemem hemen, üç dört ay geçsin sonra söylerim : Dhayırlısıyla inşallah ikimizde zamanında doğururuz canım ilk Bebeğimi kaybedince geç olsun yeterki sağlıklı olsun modundayım
süper cevap ben daha kimselere söyliyemedim ya kaybedersem korkusundan
Aynen benimde adet ağrısı gibi dr önemli değil dedi ama ben her seferinde panik oluyorum
günaydın kızlar değerim düşmüş düşük yaptım kimyasal daha çok yenidi bugün bat gecikmemim 4. günüydü.
tahmin etmiştim dünden beri çok kanamam ve sancım vardı sancım hiç durmadı. çok ağladım ama hayırlısı böyleymiş Allahım yine nasip eder inşallah güzellikle hepinize mutluluklar dilerim Allahım sizinkilere güç ve sağlık versin <3
Benımde sol tarafta oluyor genelde guzel guzel hamılelık geçırelım ıns simdıden yaz gunu ne gıyeceğım diye dusunuyorum sıcakta zor isimiz:)benim de oluyor Can'ım , hatta bugün ara ara sol kasıkta batmalar oldu, aklım hep oradaydı neler oluyor diye. Normal olmalı ama canım endişeye hiç yer yok, tadını çıkaralım güzelliklerimizin...
Bende oyle yapcaktım abımlere mecbur kaldım soylemeye haftasonuda kayınvaldem gelcek esim soyleyelım dıyoBundan önceki hamileligimde soyledigim gün düsük yapmistim ,bunu söylemem hemen, üç dört ay geçsin sonra söylerim : D
Çok merak ediyorum bil
korkuyorum ya bişe olur diye bazi arkadaslarm ypma fln diyolar
Ayyy o günler gelir miBenımde sol tarafta oluyor genelde guzel guzel hamılelık geçırelım ıns simdıden yaz gunu ne gıyeceğım diye dusunuyorum sıcakta zor isimiz:)
Sınavımada çok az kalacağı için harıl harıl da ders çalısacak olacağımAyyy o günler gelir mihaklısın Canım son zamanlarımız biraz zor geçeceğe benzer.
Yok hani jilet al fln diyolar ama ben yaptırdım bugün allahın izniyle bişe olmaz inşallahOlur mu canim oyle sey. 8 ay killi mi geziyolar????
Canim hayirli olsun insallah gunlerimiz ayni seninleBenımde sol tarafta oluyor genelde guzel guzel hamılelık geçırelım ıns simdıden yaz gunu ne gıyeceğım diye dusunuyorum sıcakta zor isimiz:)
Bende oyle yapcaktım abımlere mecbur kaldım soylemeye haftasonuda kayınvaldem gelcek esim soyleyelım dıyo
Saol canımCanim hayirli olsun insallah gunlerimiz ayni seninle
Soyle tabiki canim benimki farkliydi aileme soyledigim an adet olacakmisim gibi bir sanci sonra kanama basladi ,ben hastaneye gidiyorum deyince sasirdilar simdiden boyle yapma dokuz ay gecmez her agrida gitme demislerdi bende dusuk yapiyorum galiba diyememistim ne kadar aglamistim ah gunler ayni gune denk gelmesi kotu olmustu
Sunrise82 Cnm gecmis olsun .
Tedavi sonrası en az 3ay dinlenin kendi olabilir ben ilk çocuğumda tedavi olmadi aşılamad dedi dr 1ay dinlenim dedim gittim hamile misim buda yazakadar dinlencem dedim 2.ay hic hesapta yoktu ki esim yoktu adetin ertesi ve 18.gun felan 2kacamagimiz var hic ihtimal vermediğim oldu darısı sizeinş olur cnm... benımde femaranın ikinci ayı inş işe yaramıştır...
Öncelikle çok geçmiş olsun canım, kuzun inşallah iyileşir. Bu süreçte eşinin desteği de çok önemli.Kizlar sabahin en erken gunaydini benden olsun hic uyumadim ben oglum cok hastalandi gece acildeydik bronşit olmus minigim su saate kadarda atesi düşürmeye ugrasiyorum fitil surup banyo kar etmedi bakalim sabah ki igneyle rahatlar belki biraz daha 10 tanede igne yicez bende kotuyum migdem felaket durumda yaniyo
Akintilar kirmizi ve kan olmadigi surece sorun yok merak etme. Kahverengileri problem etmiyor doktorlar.Öncelikle çok geçmiş olsun canım, kuzun inşallah iyileşir. Bu süreçte eşinin desteği de çok önemli.
Bugün sabah yine kahverengi akıntım oldu delirmek üzereyim uyuyamıyorum. Nedir bu bir bilen varmı??
teşekkür ederim canım sağol Rabbim sizinkileri korusun.. bu arada adaşımsın eğer ismin dilekse iyi bakın kendinizeSunrise82 canm çok geçmiş olsun Rabbim aratmasin canını skma
Ne güzel cnm, hayırlısı olsun.... bende bu ay adet olursam femaraya 2-3 ay ara verecegım, dinlenmeye alacagım kendime.... sonuçta herşey kafada bitiyor, hiç ummadığım bir anda bebeişiö gelecek inşTedavi sonrası en az 3ay dinlenin kendi olabilir ben ilk çocuğumda tedavi olmadi aşılamad dedi dr 1ay dinlenim dedim gittim hamile misim buda yazakadar dinlencem dedim 2.ay hic hesapta yoktu ki esim yoktu adetin ertesi ve 18.gun felan 2kacamagimiz var hic ihtimal vermediğim oldu darısı size