2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cnm bnm o gün fitille yaptı şimdi 5 gün oldu uyardım olmadı salı doktora gitcem
Hadi ya 5 güne kadar normalmis. Ama işte insan beslenemiyormu diye korkuyor insan
Sorunca banada haber verirmisin? Bizim kontrol 20 sinde
Buarada bende 3 gündür tuvalete çıkmadım. Sende demi öyle oldu? Acaba bizle alakali mi?

Hadi ya 5 güne kadar normalmis. Ama işte insan beslenemiyormu diye korkuyor insan
Sorunca banada haber verirmisin? Bizim kontrol 20 sinde
Buarada bende 3 gündür tuvalete çıkmadım. Sende demi öyle oldu? Acaba bizle alakali mi?
Yok ya ben ishal yapan şeyler tükettiğim için kendim ishalim bazen bebekler depolama dönemine girermiş inşallah öledir çünkü bugün uyardım uyarırkende çook ağladı

Kızlar merhaba
Bende 2016 ekimde ikizlerimi doğurdum
Topiği geç farkettim
İkizleri olan varmı aranızda?
Nasıl gidiyor sizlerin

Günaydın ekim anneleri

Bebişi 4 aylık olanlardan kaşık maması takviyesine başlayan oldu mu? Şu pirinçli tahıllı falan olanlara.

Günaydın ekim anneleri

Bebişi 4 aylık olanlardan kaşık maması takviyesine başlayan oldu mu? Şu pirinçli tahıllı falan olanlara.
Canım benim ikizlerim 4 aylık ama prematüre doğdular o yüzden doktorum geç başlamamı söyledi
Ama oğlumda ben 6 ay olana kadar su dışında birşey vermemiştim.cok seçici oldu
Bide ek gıdaya çok zor alışırdım
Doyumluk olmasada tadımlık ver bence

Bence doktorun ne söylerse ona göre hareket etmelisin. Çünkü herkesin bebegi farklıdır. Ben 6 ay olana kadar sütüm yettiği sürece bişey vermeyi düşünmüyorum.

Alerji maması yediğinden pek kilo almıyor, dr 4. Ay bitince başlarız bir ihtimal dedi o yüzden aslında amacım bu tarz mama kullanan varsa hangisini kullanıyor, bebeği seviyor mu, yaramış mı onu öğrenmek. Yoksa sütüm yetse, kilo alsa vs. Zaten 6 ay öncesi ek gıdaya başlamak gereksiz bence de ama durum böyle işte.

Aslında seçici olması 6 ayda başlamaktan değil çocuğun huyundan dolayıymış o nedenle kendimizi suçlamamak gerek :) ben su da vermiyorum mesela, mamayı zaten suyla yapıyorsun diyor dr ama işte kilo durumuna göre belki kaşık mamasına başlayacağız

Ne bileyim bende acaba diyorum genelde

Oğlumda bide inek sütü alerjisi vardı zaten birçok şeyi yiyemedik sonradan da tadları çok ayırt etti

Ben başlamadım ama bi dahaki ay yoğurtla başlıycam ben mama falan vermeyi düşünmüyorum

Alerjik olduğundan yoğurda ne zaman geçebilecek Allah bilir :) meyve sebze 6 aydan sonra verildiğinden ancak pirinç bazlı kaşık maması eksilerin pirinç unu muhallebisi başlanabiliyor 4. Aydan sonra o yüzden mama dedi dr

Bizdedir süt alerjisi var işte, sütüm yetmedi pregomin yiyor, bakalım ne yapacağız ek gıdada
Ek gıda daha da zor oluyor maalesef
Biz 3yasindayiz geçti gibi
Yani çikolata yedirebiliyorum artk oğluma

Ama tek iyi yanı bebeğin tamamen organik beslenecek

Ek gıdaya zaten yoğurtla başlanır ama siz veremeyeceksiniz
O yüzden püreleri deneyebilirsiniz
Ben hazırda aldım organik olanlardan hipp in
Kendim evde de yaptım

Geçmiş olsun size, darısı başımıza inşallah :) bakalım dr ne diyecek kontrolde. Ona göre başlayacağız artık mecbur kalırsak.

Geçmiş olsun size, darısı başımıza inşallah :) bakalım dr ne diyecek kontrolde. Ona göre başlayacağız artık mecbur kalırsak.
Alerji varsa zaten ek gıdaya geçince kilo alımı artmıyor

Öncelikle zayıf diye hayıflanmayın
Alerji de geçiyor inşallah sadece biraz sabır lazım

Allah'ım kolaylık versin inşallah

Ama 5 aylık olunca tatırarakda olsa başlayın
Alerji geçince de iştahın önüne geçemiyoruz:))

Oy maşallah yesinler bol bol :)

Sizin alerjiye kaka testiyle bakılmış Mıydı? Alerji olduğu be geçtiği nasıl tespit edildi?

İnek sütü alerjisi varsa bence keçi sütüyle yap bi arkadaşım öle yapıyodu

Oy maşallah yesinler bol bol :)

Sizin alerjiye kaka testiyle bakılmış Mıydı? Alerji olduğu be geçtiği nasıl tespit edildi?
Bizim kan testiyle anlaşıldı alerjimiz
Geçtiği de ara ara süt ürünlerini demiyorsun ben kızarıklık olmadı son yediğinde oylelikle gittik doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…