- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Canım benim oğlumda sadece anne sütü alıyor. Bizimde 3.gün kaka yapmıyor hala sen ne yaptın? Merak ettim.Cnm ben daha sadece anne sütü veriyorum ki ona rağmen bi kere zeytinyağ verdim fitil bile yaptırmadı kakasını yine 3 gün oldu
Cnm bnm o gün fitille yaptı şimdi 5 gün oldu uyardım olmadı salı doktora gitcemCanım benim oğlumda sadece anne sütü alıyor. Bizimde 3.gün kaka yapmıyor hala sen ne yaptın? Merak ettim.
Hadi ya 5 güne kadar normalmis. Ama işte insan beslenemiyormu diye korkuyor insanCnm bnm o gün fitille yaptı şimdi 5 gün oldu uyardım olmadı salı doktora gitcem
Yok ya ben ishal yapan şeyler tükettiğim için kendim ishalim bazen bebekler depolama dönemine girermiş inşallah öledir çünkü bugün uyardım uyarırkende çook ağladıHadi ya 5 güne kadar normalmis. Ama işte insan beslenemiyormu diye korkuyor insan
Sorunca banada haber verirmisin? Bizim kontrol 20 sinde
Buarada bende 3 gündür tuvalete çıkmadım. Sende demi öyle oldu? Acaba bizle alakali mi?
Canım benim ikizlerim 4 aylık ama prematüre doğdular o yüzden doktorum geç başlamamı söylediGünaydın ekim anneleri
Bebişi 4 aylık olanlardan kaşık maması takviyesine başlayan oldu mu? Şu pirinçli tahıllı falan olanlara.
Ben başlamadım ama bi dahaki ay yoğurtla başlıycam ben mama falan vermeyi düşünmüyorumGünaydın ekim anneleri
Bebişi 4 aylık olanlardan kaşık maması takviyesine başlayan oldu mu? Şu pirinçli tahıllı falan olanlara.
Bence doktorun ne söylerse ona göre hareket etmelisin. Çünkü herkesin bebegi farklıdır. Ben 6 ay olana kadar sütüm yettiği sürece bişey vermeyi düşünmüyorum.Günaydın ekim anneleri
Bence doktorun ne söylerse ona göre hareket etmelisin. Çünkü herkesin bebegi farklıdır. Ben 6 ay olana kadar sütüm yettiği sürece bişey vermeyi düşünmüyorum.
Canım benim ikizlerim 4 aylık ama prematüre doğdular o yüzden doktorum geç başlamamı söyledi
Ama oğlumda ben 6 ay olana kadar su dışında birşey vermemiştim.cok seçici oldu
Bide ek gıdaya çok zor alışırdım
Doyumluk olmasada tadımlık ver bence
Ne bileyim bende acaba diyorum geneldeAslında seçici olması 6 ayda başlamaktan değil çocuğun huyundan dolayıymış o nedenle kendimizi suçlamamak gerek :) ben su da vermiyorum mesela, mamayı zaten suyla yapıyorsun diyor dr ama işte kilo durumuna göre belki kaşık mamasına başlayacağız
Ben başlamadım ama bi dahaki ay yoğurtla başlıycam ben mama falan vermeyi düşünmüyorum
Ne bileyim bende acaba diyorum genelde
Oğlumda bide inek sütü alerjisi vardı zaten birçok şeyi yiyemedik sonradan da tadları çok ayırt etti
Ek gıda daha da zor oluyor maalesefBizdedir süt alerjisi var işte, sütüm yetmedi pregomin yiyor, bakalım ne yapacağız ek gıdada
Ek gıda daha da zor oluyor maalesef
Biz 3yasindayiz geçti gibi
Yani çikolata yedirebiliyorum artk oğluma
Ama tek iyi yanı bebeğin tamamen organik beslenecek
Ek gıdaya zaten yoğurtla başlanır ama siz veremeyeceksiniz
O yüzden püreleri deneyebilirsiniz
Ben hazırda aldım organik olanlardan hipp in
Kendim evde de yaptım
Alerji varsa zaten ek gıdaya geçince kilo alımı artmıyorGeçmiş olsun size, darısı başımıza inşallah :) bakalım dr ne diyecek kontrolde. Ona göre başlayacağız artık mecbur kalırsak.
Alerji varsa zaten ek gıdaya geçince kilo alımı artmıyor
Öncelikle zayıf diye hayıflanmayın
Alerji de geçiyor inşallah sadece biraz sabır lazım
Allah'ım kolaylık versin inşallah
Ama 5 aylık olunca tatırarakda olsa başlayın
Alerji geçince de iştahın önüne geçemiyoruz:))
İnek sütü alerjisi varsa bence keçi sütüyle yap bi arkadaşım öle yapıyoduAlerjik olduğundan yoğurda ne zaman geçebilecek Allah bilir :) meyve sebze 6 aydan sonra verildiğinden ancak pirinç bazlı kaşık maması eksilerin pirinç unu muhallebisi başlanabiliyor 4. Aydan sonra o yüzden mama dedi dr
Bizim kan testiyle anlaşıldı alerjimizOy maşallah yesinler bol bol :)
Sizin alerjiye kaka testiyle bakılmış Mıydı? Alerji olduğu be geçtiği nasıl tespit edildi?