2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum malum bebisliyiz artık:) size bir sorum olacak 40mdan sonra ki ilk reglim bitmek bilmiyor 2 hafta oldu nedeyse sizde de öyle mi oldu doğumun sezaryen doğum

kızlar herkesler whatsapp da diye girmiyordum yine de yazanlar olmuş özledim yaa konuşmayı neler yapıyorsunuz :))) whatsapp kuramıyorum diye tele kızlara da katılamıyorum :KK43: bu arada oğluşum 3 aylık oldu rota virüs aşısının ilk dozunu yaptırdık... sizin doktorunuz tavsiye etti mi bilmiyorum ama riske atamadım yaptırdım... kardeşim zehirli ishal atlattığı için bayağı korkuyordum,çok kötü olmuştu ondan riske atmadım ve yaptırdım...
emel nerelerdesin yaa bende telden nete girince telefon sapıtıyor eskisi gibi pcde açamıyorum anlarsın whatsap çok iyi oldu baya kaynaştık sevinçler hüzünler stresler korkular anlık yorumlanıyor maşallah paşana abimiz kocaman olmuş whatsapp da bebişlerimizin resimlerini videolarınıda paylaşıyoruz çok tatlı oluyor rota virüsünde ben kararsızım araştıracam biraz bu arada mezun oldun mu onu merak ediyorum ne zamandır

Sende zor zamanlar geçirmişsin canım , annem gitti şimdilik umarım hemen geliyorum demez. Esimle birşey düşüneceğiz kırmadan hemen gelmemesini sağlarız diye
Bu haftada kv özlemiş geliyor o gerçi çok kalmaz ama yinede ister istemez geriliyorum .

Canım bende yeni taşındım sağolsun komşular yalnız bırakmadı yaşıtlarım biraz da ama bende hiçbir tekliflerini geri cevirmedim, sende evde olan varsa tanışmaya bak çünkü bizimkiler kış bebekleri evden pek çıkmayacağız . Oyüzden birileriyle arkadas olmak lazım
Hele ki biz çalışanlara daha zor
ayy anneye naz geçiyorda kv öyle olmuyor o yüzden evet çok gergin oluyor insan allah yardımcın olsun komşu konusunda çok şanslısın ne güzel benim mesai saatleri yoğun olduğu için kimseyle görüşemiyordum şimdide doğum yaptığımı biliyorlar kapıda karşılaştık gelecez dediler bende herzaman tabiki iyi olur dedim ama ses seda yok ben gelin desem yanlış anlaşırım düşüncesi var sanki hediye bekliyor gibi bilemedim bazen paşayı alıp çat kapı yapmak istiyorum gerçi zaman nasıl geçiyor bilmiyorum güya sertifika sınavlrına hazırlanacaktım hayaller gerçekler modundayım

ayy anneye naz geçiyorda kv öyle olmuyor o yüzden evet çok gergin oluyor insan allah yardımcın olsun komşu konusunda çok şanslısın ne güzel benim mesai saatleri yoğun olduğu için kimseyle görüşemiyordum şimdide doğum yaptığımı biliyorlar kapıda karşılaştık gelecez dediler bende herzaman tabiki iyi olur dedim ama ses seda yok ben gelin desem yanlış anlaşırım düşüncesi var sanki hediye bekliyor gibi bilemedim bazen paşayı alıp çat kapı yapmak istiyorum gerçi zaman nasıl geçiyor bilmiyorum güya sertifika sınavlrına hazırlanacaktım hayaller gerçekler modundayım

Canim bizim.komsular da sizinkiler gibi. Zaten sabah cikip aksam.geldigimiz icin kimseyi tanimiyoruz. Asansorde bile cok az kisiyle karsilasiyoruz. Karsi komsu teyze ile annem biraz merhabalasti. teyze bir gun kapimizi calip bir yelek hediye etti kizima ve kahveye buyrun dememize ragmen iceri girmedi. Buyuk sehirlerin bireysellestirmesi insanlari. Cocuklugumun komsuluklarini ozledim. Nasil gececek zaman bilmiyorum evde. Bahar gelse de parkta bebek anneleriyle bari konusup kaynassak diye bekliyorum.

Merhaba kizlar. bebekleriniz gunde kac kere kaka yapiyor. benim benegim ishal mi acaba diye korkuyorum da. bir de biz de 66 gunlik olduk :) ama ben hala regl olmadim. (sezeryan dpgumum) sizlerde durumlar nasil.

Merhaba kizlar. bebekleriniz gunde kac kere kaka yapiyor. benim benegim ishal mi acaba diye korkuyorum da. bir de biz de 66 gunlik olduk :) ama ben hala regl olmadim. (sezeryan dpgumum) sizlerde durumlar nasil.
Merhaba canım bizde 55 günlüğüz biz günde 3 bazen 4 bazende 2 kere yapıyoruz.belli olmuyor. seninki kaç kere yapıyor bende sezeryan doğumum ve 2 haftadır regliyim.ama sanki normal doğum yapmışım gibi rahatladım yani ve cok kolay bir doğum şekli bence sezeryan :)

Emelcim bizler buradayiz hala. Vakit buldukca yazisiyoruz. Ama hamilelikteki gibi bol vakit yok malesef. Masallah senin oglusun epey buyudu. Rota asisi hakkinda bir yakinim cok kararsiz kalmisti yaptirip yaptirmamak icin. Ben de onun vasitasiyla epey okumustum. Canli asi sonucta ve henuz kismen yeni bir asi zararli bir etkisi olup olmadigiyla ilgili yeterli veri yokmus. Sonucta yaptirdilar ama. Eger calisiyorsan ve cocuk krese baslayacaksa ozellikle oneriyorlar. Ha yaptirip hala cocugu hasta olabilenler de varmis. Hayirlisi olsun bakalim. Hepimiz yaptiricaz gibi gorunuyor. Bizim doktor da yapacagiz dedi.
haklısın canım artık vakit kalmıyor :) tüm vakitlerimizi alıyolar minikler :) canım dediğim gibi kardeşim küçükken geçirince zehirli ishal hiç riske atamadım annemler için çok zor bir süreçti çocuk birden yarıya inmişti... ölümden döndü resmen o nedenle daha da istekli yaptırdım inşallah faydası dokunur...

emel nerelerdesin yaa bende telden nete girince telefon sapıtıyor eskisi gibi pcde açamıyorum anlarsın whatsap çok iyi oldu baya kaynaştık sevinçler hüzünler stresler korkular anlık yorumlanıyor maşallah paşana abimiz kocaman olmuş whatsapp da bebişlerimizin resimlerini videolarınıda paylaşıyoruz çok tatlı oluyor rota virüsünde ben kararsızım araştıracam biraz bu arada mezun oldun mu onu merak ediyorum ne zamandır
ayy canım haklısın helede ufak oldukları için whatsapp bayağı pratik olmuştur :) ayy yok canım hala olamadım ama ocakta buyuk bi ihtimal olacağım gibi son bi finaller ladı işte inşallah bi sorun çıkmadan mezun olurum artık dua edin yaa bana ne olurr :)) sıkıldım artık öğrenci olmaktan kafayı sıyırıcam artık aha da böyle olucağım :deli::KK70:

haklısın canım artık vakit kalmıyor :) tüm vakitlerimizi alıyolar minikler :) canım dediğim gibi kardeşim küçükken geçirince zehirli ishal hiç riske atamadım annemler için çok zor bir süreçti çocuk birden yarıya inmişti... ölümden döndü resmen o nedenle daha da istekli yaptırdım inşallah faydası dokunur...
Iyi yapmissin canim. Saglikli olsunlar da yavrular.

Canim mrb. Biz de 53 gunluguz. Kizim gunde 5-6 kere yapiyor kakasini. Cogunlukla altini actigimda tekrar yapiyor karni rahatlayinca ve baski olunca. Ben de henuz regli olmadim. Sezeryan benim de. Gecen hafta olacak gibiydim bekledim ama bisey olmadi.

bende hala regl olmadım benim bebeğimde çok kaka yapıyor drun dediği jölemsi kıvamda kaka yapıyorsa ishal değildir daha cıvık ise ishal olabilir bende sanırım 67 68 günlüğüm

Günde 5 6 kere kakami yapiyolar benimki 56 gunluk gunde bir kere yapiyo yeterli degil mi acaba kilomuzda iyi kabizda degil zorlanmadan yapiyoruz tereddüt e düştüm şimdi

Merhaba canım bizde 55 günlüğüz biz günde 3 bazen 4 bazende 2 kere yapıyoruz.belli olmuyor. seninki kaç kere yapıyor bende sezeryan doğumum ve 2 haftadır regliyim.ama sanki normal doğum yapmışım gibi rahatladım yani ve cok kolay bir doğum şekli bence sezeryan :)
Canim benimki de 4 veya 5 kere yapiyor. acaba sutum yaramiyor mu diye dusunuyorum. bebegim 2 kilo dogdu habire emmek istiyor acaba sutum mu yetmiyor sutum mu yaramiyor bilemedim.

Kizlar her bunye farkli. Aylik kilo alimi ve gelisimi iyi ise kaka sayisi degisiyormus. Bizimkisi 5-6 yapiyor, ilk zamanlar cok daha fazla yapiyordu. Hatta abartmiyorum ustten emip alttan yapiyordu. Simdilerde azaltti, zamanla daha da azalacakmis.

Kizlar her bunye farkli. Aylik kilo alimi ve gelisimi iyi ise kaka sayisi degisiyormus. Bizimkisi 5-6 yapiyor, ilk zamanlar cok daha fazla yapiyordu. Hatta abartmiyorum ustten emip alttan yapiyordu. Simdilerde azaltti, zamanla daha da azalacakmis.
Ewet canim benimko de oyle bazen 6 kere bile yapiyor. ama 2 gundur kakasi biraz daha katilasti.

X