2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bebeginin cildinde kırmızı dokuntu ve soyulma olan var mı? Dunden beri gıdısı, gogsu ve sırtı aşırı kızardı ve kabardı. Yuzunde de sivilce gibi seyler cıktı. Noldu acaba yavruma :KK43: Bi de deri degiştiriyor gibi her yeri soyuluyor normal mi ya doktora mı gotursek. Kırmızı yerler de cok sıcak yanıyo. Ama sadece oralar sıcak genel atesi yok.

Benim bugun 9. Gunum, cok sukur iyiyim. Hatırlarsan cok agır gectiğini yazmıştım buraya cok kotuydum ilk 3 gun. Yavas yavas iyi oldum su an rahat yatıp kalkabiliyorum, bebegimi zor da olsa yatagından alıp koyabiliyorum. Annem cok yardımcı oluyor o olmasaydı ben bitmiştim. Hem bana hem bebege bakıyor. Yarın dikis aldırmaya gidicem, kesinin iki ucunda siyah birer ip parcası var.
Bende dikiş yok canım, 4.gun koruyucu bandi aldı doktor. Yatip kalkmak hala cok zor,kalktiktan sonra nefesim kesiliyo hatta. Allah yardımcımız olsun. Evlatlarımız bize muhtaç.

Bebeginin cildinde kırmızı dokuntu ve soyulma olan var mı? Dunden beri gıdısı, gogsu ve sırtı aşırı kızardı ve kabardı. Yuzunde de sivilce gibi seyler cıktı. Noldu acaba yavruma :KK43: Bi de deri degiştiriyor gibi her yeri soyuluyor normal mi ya doktora mı gotursek. Kırmızı yerler de cok sıcak yanıyo. Ama sadece oralar sıcak genel atesi yok.
deri degistiriyo zaten cnm o normal kizarikliklarda ya cok sicaklamistir cocuk yada yün falan giydiyse ondan olmustur biraz serinlet ortami cok sicaksa

Sezaryen olan anneler ne durumdasınız? 6 gun önce sezaryen oldum,sukur bebeğim sağlıklı ama ben toparlanamadim. Egilemiyorum yara acıyo,gülmek bile zor. Bebegimi egilip yatagindan alamıyorum agridan.illa biri alip veriyo kucağıma.bugun biraz güldüm diye simdi ara ara acı oluyo yarada. Artık toparlanmak ve bebegimin bakimini yapabilmek istiyorum.
Gecicek canim, ilk haftadan sonra gecior. İnsana acidan cok bebegi ile ilgilenememek koyuyor ama merak etme sancilarin cabuk gecicek ve herkes gidicek, sen bebeginle bas basa kalicaksin bool bol :)

Benim bebeğim gününden 1hafta geç doğdu canım.elleri ayaklari soyuluyodu ilk gun.sonra tamamen vucudu eklem yerlerinden deri atmaya basladi.doktorlar normal dedi. Bi de alninda minik su kabarcigi gibi seyler var,sanirim orasi da soyulacak.

Merhabalar bende 15 ekimde Doğum yaptım. Yazılanları takip ettim bugün artık bnde yazıyım dedim:)doğum yapmış olanlara geçmiş olsun..yapacak olanlarında hayırlısıyla kurtulmak nasip olsun inş..
bayan diyet bayan diyet size özelden mesaj attım whatsupp grubuna benide eklerseniz çok sevinirim..
Malum hepimizin benzer kaygıları,korkuları,Sevinç'leri oluyor birlikte bu dönemi atlatmanın daha keyifli olacağına inanıyorum:)

Merhabalar bende 15 ekimde Doğum yaptım. Yazılanları takip ettim bugün artık bnde yazıyım dedim:)doğum yapmış olanlara geçmiş olsun..yapacak olanlarında hayırlısıyla kurtulmak nasip olsun inş..
bayan diyet bayan diyet size özelden mesaj attım whatsupp grubuna benide eklerseniz çok sevinirim..
Malum hepimizin benzer kaygıları,korkuları,Sevinç'leri oluyor birlikte bu dönemi atlatmanın daha keyifli olacağına inanıyorum:)
Ekledim canim, whatsappda sabahin 4 unde bile dertlesioruz moral oluor gel sende :)

Bende dikiş yok canım, 4.gun koruyucu bandi aldı doktor. Yatip kalkmak hala cok zor,kalktiktan sonra nefesim kesiliyo hatta. Allah yardımcımız olsun. Evlatlarımız bize muhtaç.
Amin insallah.. Birkac gune iyi olursun bence, ben de son iki gundur iyiyim. Dunden beri de daha duz yatmaya basladım oncesinde arkamda 5 yastıkla yarı oturur sekilde uyuyordum. Kanaman devam ediyor mu? Benim hala var. Rahmimiz kuculdugu icin sancımız oluyormuş.

Benim bebeğim gününden 1hafta geç doğdu canım.elleri ayaklari soyuluyodu ilk gun.sonra tamamen vucudu eklem yerlerinden deri atmaya basladi.doktorlar normal dedi. Bi de alninda minik su kabarcigi gibi seyler var,sanirim orasi da soyulacak.
Tum derisi dokülüyor yavrumun kıpkırmızı kabardı. dr arkim vardı ona foto yolladım. Serin tut cok giydirme, allerjen besin yeme fındık fıstığı kes dedi. Bi de deterjana dikkat et dedi.

Sezaryen olan anneler ne durumdasınız? 6 gun önce sezaryen oldum,sukur bebeğim sağlıklı ama ben toparlanamadim. Egilemiyorum yara acıyo,gülmek bile zor. Bebegimi egilip yatagindan alamıyorum agridan.illa biri alip veriyo kucağıma.bugun biraz güldüm diye simdi ara ara acı oluyo yarada. Artık toparlanmak ve bebegimin bakimini yapabilmek istiyorum.

Canim 5. 6. Gun ben de oyleydim ama 1-2 gun sonrasi kesildi agrilar. 15 gunluk olduk bugun ben cok sukur gayet iyiyim. Gececek merak etme.

Canım soyulma normal. Vucud losyonı vs kullanarak azaltabilirsin.

İsilik mi oldu acaba.
Canım cok mu kalın giyindiriyorsun acaba

ne guzel kurtulmusunuz valla darısı bıze olur ıns sancılar anlatıldıgı kadar zormu
Ben sezeryan dogum yaptim. Gittiğimde çok açıklığım yoktu. Ona rağmen sancılar baya yoruyordu. Ama ilerisinde ne olurdu bilemiyorum.
Canım benim 1 hafta oldu. Ancak bugün iyiyim şükürler olsun.
Deri dökülmesi normal ciltleri soyuluyor. Bizimkinin de bezin olduğu yer çok kızarık bende oyüzden hep pisik kremi sürüyorum.

Kızlar selam.bizde 16 günlük olduk şükür bi sıkıntımız yok.herkes doğurdu mu doğurmayan kaldı mı?nasıl bebişlerle aranız?

Amin insallah.. Birkac gune iyi olursun bence, ben de son iki gundur iyiyim. Dunden beri de daha duz yatmaya basladım oncesinde arkamda 5 yastıkla yarı oturur sekilde uyuyordum. Kanaman devam ediyor mu? Benim hala var. Rahmimiz kuculdugu icin sancımız oluyormuş.
Kanamam devam ediyor canım.hatta kimi zaman azaldi biter diyorum kimi zaman da pijamami bile kirletiyo

X