- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
Ben de sebamed vs sürüyorum ama sivilcemsi seyler oldu ve cok sık degiştiriyorum altını.yıkamıyorm sudocrem sürüyorm bazen zeytinyağı sürüyorm pişik yok henüz şükür
Artık yıkamaya basladım zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sebamed vs sürüyorum ama sivilcemsi seyler oldu ve cok sık degiştiriyorum altını.yıkamıyorm sudocrem sürüyorm bazen zeytinyağı sürüyorm pişik yok henüz şükür
canım bizim doktor gunde 8 kereye kadar 1 çay kaşığı mamasına karıştırıp verebilirsin bi zararı yok dedi... daha düzenli kullan, bi de içebiliyorsan kendin de iç ben her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı alıyorum, ben de sezeryandan dolayı çok gaz sancısı ve kabızlık çektim ölecek gibi oluyordum düşün şişkinlikten dikişlerim kanadı... ama zeytinyağı çok iyi geldi çok şükür...çok sağol tavsiyelerin için zeytinyağı üç güne bi veriyodum sütümü sağıp ona karıştırıyodm ama hep mi versem ki yani her gün. Doktora tekrar gidicem ztn başka bi damla ya da şurup isticem. Masaj yapıyorm hep rahatlatıyor gerçekten. Aynı şekilde ılık duş almakta çok rahatlatıyor
canım sen urfada hangi doktora götürdün bebişi... şanmedde miyidi doktorunuz yine yoksa başka bi yerde miydi...Fitil bizde de var ama bende kullanmadım hiç. Bugün gittiğimde bitkisel bir ilaç verdi bir çay kaşığı için dedi yanında zeytin yağda ver kabızlık çekmesin mama yiyor ya dedi. Şimdilik faydası oldu gibi ya bilmiyorum yinede
Evet canım sanmedeydim orda fatih bey var ona götürdüm.canım sen urfada hangi doktora götürdün bebişi... şanmedde miyidi doktorunuz yine yoksa başka bi yerde miydi...
Yıkanıyorum unibaby ıslak mendil ile siliyorum biraz açık bırakıyorum havalandırıyorum hafif kızarıklık oldumu sudocrem sürüyorumKızlar siz her kakadan sonra bebeginizin poposunu yıkıyor musunuz?
Ben yıkamıyordum pişik oldu. Arkadasım bebegininkinin her kakadan sonra yıkıyormuş. Pişik vs olmamış.
Şekerli suyu hic duymamıştım cnm genelde sarılık icin veriliyor ama bnce el kadar bebeye verme derim.Ya kizlar karin agrisi icin bebege sekerli su veren yada bunu duyan varmi? Nasil verilir? Bebegim karin agrisindan gazdan ne uyuyo ne uyutuo, sekerli su ver dedi kayinvalidem ama korkuorum. Varmi bilen
Evet canım doktor bana gebelikte olabileceğini fakat doğumdan sonra böyle bir sorun olmayacağını söyledi.ki doktorumuz da kontrol de herhangi bişeyi olmadığını söyledi.Hamilelikte bebisinde bobrek buyumesi olan var miydi?
Bizim bir böbrek buyuk cikti,bobrekten mesaneye giden yolda da sislik var.doktor antibiyotik verelim bobrege zarar vermesin dio ben kullanmak istemiyorum.boyle durumda olan var mi diye danışmak istedimEvet canım doktor bana gebelikte olabileceğini fakat doğumdan sonra böyle bir sorun olmayacağını söyledi.ki doktorumuz da kontrol de herhangi bişeyi olmadığını söyledi.
Kızlar ben dün bebeğime 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim hemen ardından emzirdim ama kuzum dünden beri doğtu dürüst uyumuyor kıvrım kıvranıyor dokundumu acaba brbeğime çok kızıyorum kendime yada nazarım değdi yiğitime çok iyi emiyor kilo alımı iyi sütüm yarıyor diye yavrum karın ağrısından emmiyor şimdi
Kızlar sütünü sağan var mı? Benim tek göğsüme az süt indi onun kanallarını açmak için daha çok o taraftan emziriyorm diğer göğsümü bazen sağıyorm. Ama sağdığım süt poşetin tamamını doldurmuyor. Buzdolabına koyuyorm buzdolabnda 3 güne kdr saklanabiliyor. Şimdi mesela bugün sağdığım süt poşetin yarısını doldurdu diyelim diğer yarısını da yarınki sütle doldurabilir miyim? Soğuk sütün üstüne süt eklersem süt bozulur mu? Bilgisi olan var mı?
Zeytinyagini bebege kac gunlukten itibaren verebilirz emelcim, bide gaza mi iyi geliorcanım bizim doktor gunde 8 kereye kadar 1 çay kaşığı mamasına karıştırıp verebilirsin bi zararı yok dedi... daha düzenli kullan, bi de içebiliyorsan kendin de iç ben her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı alıyorum, ben de sezeryandan dolayı çok gaz sancısı ve kabızlık çektim ölecek gibi oluyordum düşün şişkinlikten dikişlerim kanadı... ama zeytinyağı çok iyi geldi çok şükür...
Çok yaptığı zaman ben de yıkıyorum canım. Diğer zamanlarda tupper in ıslak mendil kutusuna pamuk koyup ıslattım onunla siliyorum. Her defasında da kurulayıp sudocrem sürüyorum.Kızlar siz her kakadan sonra bebeginizin poposunu yıkıyor musunuz?
Ben yıkamıyordum pişik oldu. Arkadasım bebegininkinin her kakadan sonra yıkıyormuş. Pişik vs olmamış.
evet gaza iyi geliyor dene kesinlikle biz denedik fayda gördük üç saat kdr deliksiz uyuduZeytinyagini bebege kac gunlukten itibaren verebilirz emelcim, bide gaza mi iyi gelior
Canım poşeti doldurmaya uğraşma bence. Daha sonra o sütü erittiğinde bebeğin içemediğini atmak zorunda kalacaksın.Kızlar sütünü sağan var mı? Benim tek göğsüme az süt indi onun kanallarını açmak için daha çok o taraftan emziriyorm diğer göğsümü bazen sağıyorm. Ama sağdığım süt poşetin tamamını doldurmuyor. Buzdolabına koyuyorm buzdolabnda 3 güne kdr saklanabiliyor. Şimdi mesela bugün sağdığım süt poşetin yarısını doldurdu diyelim diğer yarısını da yarınki sütle doldurabilir miyim? Soğuk sütün üstüne süt eklersem süt bozulur mu? Bilgisi olan var mı?
ay doğru söylüyosun ya ben bunu hiç düşenemedim direk poşet israfı olmasn diye düşünmüştümCanım poşeti doldurmaya uğraşma bence. Daha sonra o sütü erittiğinde bebeğin içemediğini atmak zorunda kalacaksın.