Evet canım bi defa verdik hiç içemedi vermedik bi daha.. allah yardımcımız olsunay onun tadı cok kötüdür ya vermeyin kuzuma masaj yapın kizimda 3 ay gaz problemi yaşamıştım masaj yaptık ilaç kullandık geçmedi gazlı yiyecekler içecekler icmemeye çalışın allah kolaylık versin
Benimkide inat hemde ne inat. Bi damla emiyor sonra yirtiyo kendini, sinirleniyor resmenTaze anneler bebişler göğsünüzden emiyor mu, benim ki biraz inatlaşıyor benimle
canım doğumdan önce göğsüne bi şey sürdün mü yumuşasn dyeTaze anneler bebişler göğsünüzden emiyor mu, benim ki biraz inatlaşıyor benimle
Kizlar bizim bugun gobek bagimiz dustu cok sukur. Doktoruna ulasamadim yavrumun, gobekbagi dustukden ne kadar sonra yikayabiliriz ve pansumana devam ediliormu bilen varmi
Hastanede besliyolar bebegi canim eger emziremiyorsan. Gerek olmaz sanirim koymana. Ben mama aldiricaktim emmedigi icin ama yenidogan hemsiresi gerek yok biz burda besliyoruz dediKizlar hastane çantalarınıza mama koydunuz mu? Hazırlamak icin ayrıca kap filan ??
Başın sağolsun canımKizlar birkac gundur takip edemedim. Yeni dogumlar olmus hepsi hayirli olsun. Bugun kontrolum ve cati muayenem vardi. Dunden bu yana inanilmaz bir sekilde hemoroid agrisi cekiyorum. Cok afedersiniz popom yaniyor resmen. Kabizda degildim ama birsey dokundu sanirim. Uzerine oturamiyorum, yatamiyorum. Dun gece dedemin vefat haberini aldim. Sekerim surekli yukseliyor. Uyku uyuyamadim
Yani bugunku kontrole moralsiz gittim. Nst de sancim cikmadi. Doktora durumu anlattim, siz bilirsiniz normal dogum icin motivasyonunuz yoksa persembe sezeryanla alalim yoksa cati muayenesini o gun yapalim dedi. Sezaryansa haftaya birakmak istemedi. Biraz dusunduk ve spinal sezeryan olmaya karar verdik. Artik hakkimizda hayirlisi. Persembe sezeryan olacagim ama bu hemoroidin hemen gecmesi icin ne yapabilirim ? Yoksa hem sezaryan hem bu agri beni mahvedecek.
Canım 1 yaşına kadar şeker onermiyorlar sadece rezene denesen birde geçen hafta gittiğim seminerde rezene çayını gunde 1 cay kaşığı oda kesinlikle emzirmeden sonra verin dedi sanki benim bebisde de gaz var ben yediklerimi gözden gecirecegim sende oyle yap istersenAslında emmeside çok düzensiz bazen yarım saatte bile acıkıyor bazen 2 saate acıkıyor.. bu arada kimyonlu rezene çayı vermeyi denedik ağzında biriktirip tükürüyor tadı kötü diye içine az birşey şeker karıştırsam sıkıntı olur mu acaba
Bizim dün düştü bugün kontrol vardı doktor artık yikayabilir hiçbirşey surmeyin 1 ay boyunca ara ara az miktarda kanama olabilir panik olmayın dediKizlar bizim bugun gobek bagimiz dustu cok sukur. Doktoruna ulasamadim yavrumun, gobekbagi dustukden ne kadar sonra yikayabiliriz ve pansumana devam ediliormu bilen varmi
Kizlar bizim bugun gobek bagimiz dustu cok sukur. Doktoruna ulasamadim yavrumun, gobekbagi dustukden ne kadar sonra yikayabiliriz ve pansumana devam ediliormu bilen varmi
Canim biz göbek bağı düşmeden başladık yıkamaya, pansuman da yapmadık hiç ve düştü bile erkenden
Ay kızlar ctesi doğum yapıcam şimdiden içtiğim yediğim sütüme geçip gaz yapar mı bebişkomda :))
Kızlar doğumdan sonda bize doğum raporu veriyorlar ya o doğum raporunu kurumumuza hemen mi vermemiz gerek? Raporla beraber dilekçe vs veriyor muyuz bilgisi olan var mı
doğum yapan arkadaşlar psikolojiniz ne durumda? lohusa depresyonu olayını yaşayan var mı
Canım yeni sisteme göre sgk anlaşmalı bir yerse bir şey yapmana gerek yok, şirket görmesi lazım otomatik.
Ama yine de bir şirketi arayıp telefonla sormakta fayda var.
ben öğretmenim de o zaman okula sorayım müdürü aramaktan yıldım ztn :)Lohusa depresyonuna en iyi gelen şey balık yağı imiş, canan karatay demişti bir yerde, aklımızda bulunsun
Gerçekten düştümu aramızda 1 gün var bebeklerin bizimkisinde daha tık yok. Çok erkendusmus
ben öğretmenim de o zaman okula sorayım müdürü aramaktan yıldım ztn :)
Ben bayadır balık yağı içiyorm doktor devam edeceksin demişti iyi oldu o zaman :)