2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Maşallah canım Allah analı babalı buyutsun
Kizlar yatis verdiler,suyumu patlattilar bebis geliyor dua edin nolur
Allah bir avazda kurtarsin
Kızlar bebeklerinizin hıçkırık durumu nasıl?benim oglumun gunde 3, 5 defa hickirigi oluyor. Normal midir acaba ya
Canım şimdi doktordan geldik ayni dert bende de var bebek hickirmasi ve hapsurmasi normalmis hapsirma için gunde 20 defa da olabilir yeni doğan hapsururda hıçkırırda dedi dr profdu

Son düzenleme:
Canim benim de 10 günde sadece 100 gram almıştı çok üzülmüştüm çünkü hep et, balık, muz pekmez falan yemiştim ama sonra anladım ki stresliydim son günlerde belki de o erkiledi, özetle 2,750 dedi ama 2,960 doğdu maşallah gayet de sağlıklı, minnak Minnak seviyorum onu şimdi, üstelik teyzeler biz 2. Gün adam olduk bile, sünnetini yaptırdık, elhamdülillah iyileşti
Bana da aksine hemşire meyve suyu içme dedi gaz yapmasın diye

aynen katılıyorm stres anne karnında bebeğin kilosunu aşırı etkiliyor

Kızlar sabah 10 dan beri suni sancı aldım ama tık hissetmedim
Bebeğin başı 2 hafta önde o yüzden aşağı tam inmedi birazdan sezeryana giricem dua eder misiniz
Bugün tam 40 haftalık oldum
Tansiyonumda çıktı 13 den aşağı inmiyo
Bebekte iri beklemenin anlamı yok diyoruz napalım
Suni sancı saatlerdir alıp tık acı çekmeyen insan olarak tarihe geçicem :)
Nst de 2 dk bir sancı çıkıyo ama ben az bi karın ağrısı hissediyorum o kadar :)

ay canıım tabiki dua ederiz. Ben normal doğumu beklesem kesin aynılarını yaşardım :)) mutlu haberlerle gell

Rabbim en kolay şekilde doğumu, iyileşmeyi nasip etsin inşallah

Daha iyiyim cok sukur. Ameliyat yerimin sag tarafi yaniyor sadece ama oda normal. Şişliklerde iniyor, duzelicez İnsallah Sende bi an evvel saglikla kurtul İnsaallah

Benimde sol tarafı yanıyor normal mi acaba bu yanma. Doktor kontrolune gittin mi ne dedi. Ben perşembe gideceğim bakalım inşallah enfeksiyon olmamisimdir

Kızlar asyam 12 günlük oldu bugün.. çok şükür herşey iyiydi ama dünden beri huzursuz gazı var sanırım sürekli geriliyor.. arada da kusuyordu ama dün gece aşırı avuç dolusu kustu neredeyse.. inşallah üşütmemiştir.. gaz için neler yapıyorsunuz ? Bu arada doğum yapan herkese hayırlı olsun yapacakların allah yardımcısı olsun.. biz bebeklemizle ilgilenmekten yazamıyoruz pek inşallah sağlıkla büyüdüklerini görürüz buralarda..

Canim Allah sağlık sihhatle ikinizi de kurtarsin iki defa sanci ile hastane yapisi yapilan ben suni sancida 120 de bile zerre aci hissetmedim ve sanci acilmada olmadı doğumdan sonra daha da iyi anladım ki Allah'ın işine karışılmaz bebeğim hasta doğdu belki gücü olmadığından kanalda sıkışacaktı doktor bile iyi ki normal olmamış çok sıkıntı yaşardık dedi o yüzden demek ki senin içinde hayrlısı buymuş

canım merak etme üşütmemiştir çok yediğinden yada gazını çıkaramadığından kusmuştur, gaz problemi için rezene çayı içiyorum, oğlumun karnına saat yönünde masajlar yapıyorum, ayaklarını 3-4 defa karnına doğru ittiriyorum sırtına yapılan masajı yapıyorsundur ama onu doyunca değil az bişey yediğinde bir mola veriyoruz gazı çıkartıyoruz ya da biraz rahatlatıyorum tekrardan emziriyorum

aynen katılıyorm stres anne karnında bebeğin kilosunu aşırı etkiliyor
ayseyma
ay bilmiyorumki stres de etkilio olabilir, doğum yaklaşınca bulantı kusma da çok olur dedi doktorum, ben beslenemediğim için muhtemelen kilo alamadı sadece boyu uzamış, şimdi yediklerimden dolayı acayip midem bulanıyor kusmamak için dikkatimi dağıtacak şeylerle ilgileniyorum, çünkü kendim de baya dermansız kalıyordum

Bende normal korse var onu takacağım. Sezeryandan sonra da takmak lazımmış dediğin gibi yoksa kalıyormuş gobus
Kızlar bebeklerinizin hıçkırık durumu nasıl?benim oglumun gunde 3, 5 defa hickirigi oluyor. Normal midir acaba ya
Benimde her yemekten sonra mutlaka oluyor kuzumun hıçkırıgi, birde reflum var devamlı benimde mideme baskıdan dolayı
Oyy ne güzel canım yakındır ozaman dogumun bence

Şuan 3200, sadece bir hafta önde gibi, önceki haftalarda 2 hafta öndeydi
Olsun canım 5 günde yine iyi olur. Biraz daha olur guzel guzel doğar kuzucugun inş.
Benimde bu cuma netleşecek doğum tarihi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Ayy minik erkek sünnette olmuş maşallah, bende inş. Sağlıkla gelsin 1 hafta sonra yaptırmayı düşünüyorum.

Kizlar birkac gundur takip edemedim. Yeni dogumlar olmus hepsi hayirli olsun. Bugun kontrolum ve cati muayenem vardi. Dunden bu yana inanilmaz bir sekilde hemoroid agrisi cekiyorum. Cok afedersiniz popom yaniyor resmen. Kabizda degildim ama birsey dokundu sanirim. Uzerine oturamiyorum, yatamiyorum. Dun gece dedemin vefat haberini aldim. Sekerim surekli yukseliyor. Uyku uyuyamadim
Yani bugunku kontrole moralsiz gittim. Nst de sancim cikmadi. Doktora durumu anlattim, siz bilirsiniz normal dogum icin motivasyonunuz yoksa persembe sezeryanla alalim yoksa cati muayenesini o gun yapalim dedi. Sezaryansa haftaya birakmak istemedi. Biraz dusunduk ve spinal sezeryan olmaya karar verdik. Artik hakkimizda hayirlisi. Persembe sezeryan olacagim ama bu hemoroidin hemen gecmesi icin ne yapabilirim ? Yoksa hem sezaryan hem bu agri beni mahvedecek.

Benimde sol tarafı yanıyor normal mi acaba bu yanma. Doktor kontrolune gittin mi ne dedi. Ben perşembe gideceğim bakalım inşallah enfeksiyon olmamisimdir
Dun gittim doktora, düğüm yerleri sag tarafta o yuzden acir dedi ama dun benim az agriyordu, bugun oturup kalkarken fln cok yaniyor. Hic yoktu bugune kadar bukadar yanma, bebegime dogru egilemiorum, koltuktan kalkarken fln tua basar gibi yanio ama içerde biyer yanior. bide benim doktorum telefonla gorusmede kabul etmior. Napicam bilmiorum, sen sorunca banada haber verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…