2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ayy çok güzell :) çok heyecanlıyım inşallah bende yazarm yskında böylem :) kendine de bebişini de dikkat et

Canım sakinliğine hayran kaldım. Ne güzel bir doğum olmuş. Yavruna kavusmussun maşallah
Canım allah yardımcın olsun inş. Güzel haberlerini bekliyoruz. Kızına kavusuyorsun sonunda :)

En sona ben kaldım sanırım sondan birinci ben olucam heralde, bu cuma netleşecek artık sezeryan günü
Geçmiyor günler. . .

Hayirlisi olsun canim. Bak ben de sona kalirim derken 2 gun sonraya tarih aldik. Ben 41.veya 42. Haftaya kaliriz diyordum ama sezeryana karar verince doktor haftaya bile birakmak istemedi. Simdi saatler vizir vizir geciyor. Odamizi babamiz almis, bilekligimi bile getirmis. Yarin aksamimi cook merak ediyorum simdiden.

Bugün oğlum ile ilk defa baş başa kaldık, altını bile değiştirdim kendi başıma, normalde büyük çocuk bile giydirmişliğim yok, çok şükür bu günlerime, kendim kontrol e gittim artık korse takabilirsin dedi, ameliyat izi kalmasın diye bir krem tavsiye etti 82 liralık ama eşim alalım dedi, bakalım inşallah fayda eder, çatlak da yok çok şükür, bugün hava güzeldi kontrol dönüşü biraz sahilde yürüyüp bi yerde bişeyler bile içtik, Rabbim e her an şükrediyorum

Ayy canım çok heyecanlı ya sona geldin valla bende haftaya bugünü bekliyorum dört gözle. ..
bırak sonu ben ümidimi kestim kasıma kalıcam bu gidişle galiba
Hehe yokmu sendede hiç ses?
Bende variiiiiiimmmm
sona kalanlar yazışalım burada kimse yazmıyor.

Benim ameliyat yerim sizjnti yapti kızlar
Geçmiş olsun canım, iltihap mı yapmış bide neden acaba hemen mi ayaklandın gerçi ben de ayaklandım da yürümekten çok oturmak yoruyor, süt sağma için de hep öne doğru eğilerek oturmak zorunda kaldım bugün arabada da oturdum derken sanki hafif şişlik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…