- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Canım şimdi sana yazacaktım. Merak ettim seni sesin cikmayincaKizlar birkac gundur takip edemedim. Yeni dogumlar olmus hepsi hayirli olsun. Bugun kontrolum ve cati muayenem vardi. Dunden bu yana inanilmaz bir sekilde hemoroid agrisi cekiyorum. Cok afedersiniz popom yaniyor resmen. Kabizda degildim ama birsey dokundu sanirim. Uzerine oturamiyorum, yatamiyorum. Dun gece dedemin vefat haberini aldim. Sekerim surekli yukseliyor. Uyku uyuyamadim
Yani bugunku kontrole moralsiz gittim. Nst de sancim cikmadi. Doktora durumu anlattim, siz bilirsiniz normal dogum icin motivasyonunuz yoksa persembe sezeryanla alalim yoksa cati muayenesini o gun yapalim dedi. Sezaryansa haftaya birakmak istemedi. Biraz dusunduk ve spinal sezeryan olmaya karar verdik. Artik hakkimizda hayirlisi. Persembe sezeryan olacagim ama bu hemoroidin hemen gecmesi icin ne yapabilirim ? Yoksa hem sezaryan hem bu agri beni mahvedecek.
Basın sağolsun çok üzüldüm. Buarada geçmiş olsun, bende buara kabızlık problemi yaşıyorum. Annem kayısı veya erik hoşafı yapıyor. Hatta posalı posalı yemeye çalışıyorum ben o baya rahatlattı beni sende deneyebilirsin. Oraya da zeytinyağı sür bence iyice rahatlasın.
Buarada hakkında hayırlısı olsun nasıl rahat edeceksen bebeğin öyle gelsin.