- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 41
Ben sanirim oyle bisey yasiyorumdoğum yapan arkadaşlar psikolojiniz ne durumda? lohusa depresyonu olayını yaşayan var mı
Ben dün sezeryanla doğum yaptım bugün ikinci günümüz ama şükür herhangi bir sorun yaşamıyorum . Fazla üzerinde durmamaya çalışın gerçekten ilerlemesin böyle bir durum yaşıyorsanız. Şükredin halinize sevinin Allahım aratmadan evlat nasip etmiş o duyguyu tattırmış. Böyle şeylerle o güzel anları mahvetmeyin tadını çıkarın :)doğum yapan arkadaşlar psikolojiniz ne durumda? lohusa depresyonu olayını yaşayan var mı
Aynı durumdayım ama geçecek hepsiBen sanirim oyle bisey yasiyorumdurup durup agliyorum, bebegime bakiorum agliorum, bi umitsizlik bi korku, bogulma hissi.. Garip bi haldeyim. Lohusalik melankolisiymis. Ama hic guzel bisey degil
canım benimde ilk zamanlar cok inatlasiyordu simdi de bazen inatlasiyor onu yere birakiyorum kendi kendine sakinlessin diye birde gazı olan çocuk emmez ben sırtını sivazliyor yere yatırıp masaj yapiyorum sonra o kıvrım kıvraniyo ne zaman ki gazını cisini yapsa sakinlesiyor bizim pipinin ağzında darlık var o yüzden cis yaparkende zorlaniyoruzTaze anneler bebişler göğsünüzden emiyor mu, benim ki biraz inatlaşıyor benimle
geçmiş olsun kutucuğa çocukların da hastalanmasina hiç dayanamamHerkes doğum yapmak ister ben istemiyorum çünkü kızım cok hasta onu birakip hastaneye gitmek istemiyorum aklım burada kalacak biliyorum evim yakın olsa kuzum gelse ama 2 saat uzaklıkta hastanem bu hafta olmasın nolur yavrum iyi olsun en azından
doğum yapan arkadaşlar psikolojiniz ne durumda? lohusa depresyonu olayını yaşayan var mı
Canım benim bebeği kuvezde iken yikiyorlardi ve 13. Gun düştü gobegimiz bebekle alakalı bir durum olabilir yada kordonumuzun kalınlığı ile bilemedim yaniYıkanınca daha erken düşüyor olabilir.
Ben de ilk oğlumu göbek bağı düşmeden yıkamıştım, hem de kaç kez, bir haftalıkken düşmüştü. Yıkamayı tercih etmeyen arkadaşımın da 12-13 günlükken düşmüştü diye hatırlıyorum.
Maşallah canım, hayırlı olsun.Dogduk biz:) normal dogumla geldi oglum.
Biz de arada kaşık arada biberon ile besliyoruz, kimi diyor kaşıktan bol gelir bi daha almaz meme. Kimi biberon A alışmasın seni almaz ben kafama göre takılıyorumBenimkide inat hemde ne inat. Bi damla emiyor sonra yirtiyo kendini, sinirleniyor resmenbende mecbur sagıp kasikla yediriorum
Yok sürmedim duşa giriyorum masaj yapıyorum bide lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum her güncanım doğumdan önce göğsüne bi şey sürdün mü yumuşasn dye
Benim de hastane de verdiler mama koymamıştımKizlar hastane çantalarınıza mama koydunuz mu? Hazırlamak icin ayrıca kap filan ??
Evet canım biz de şaşırdık kimseye söylemedik daha nazar olmasın diyeGerçekten düştümu aramızda 1 gün var bebeklerin bizimkisinde daha tık yok. Çok erkendusmus
Elhamdülillah iyiyim ben bi rahatlama var hattadoğum yapan arkadaşlar psikolojiniz ne durumda? lohusa depresyonu olayını yaşayan var mı
Olsun geçmiş gitmiştir ne güzelHee mantıklıymış canım bizde oldu o, sünnet olduğu gece ağladı da düşündük derdi ne acaba diye
Yok bizim hastane gerekli görürse kendi veriyormuş.Kizlar hastane çantalarınıza mama koydunuz mu? Hazırlamak icin ayrıca kap filan ??
Annemde düşmese de yikayalim, rahat uyur dedi.Yıkanınca daha erken düşüyor olabilir.
Ben de ilk oğlumu göbek bağı düşmeden yıkamıştım, hem de kaç kez, bir haftalıkken düşmüştü. Yıkamayı tercih etmeyen arkadaşımın da 12-13 günlükken düşmüştü diye hatırlıyorum.
Canım maşallah gözün aydın.Ben dün sezeryanla doğum yaptım bugün ikinci günümüz ama şükür herhangi bir sorun yaşamıyorum . Fazla üzerinde durmamaya çalışın gerçekten ilerlemesin böyle bir durum yaşıyorsanız. Şükredin halinize sevinin Allahım aratmadan evlat nasip etmiş o duyguyu tattırmış. Böyle şeylerle o güzel anları mahvetmeyin tadını çıkarın :)
Amin cnm insallahCanım hakkında hayırlısı olsun inş çok bekletmez fındık
Cnm karnimda bile baya hickiriyo artik dogunca ne yapar bilmiyorum midesi genisliyo normalGünaydin kizlar, dogum yapanlar hayirli olsun İnsaallah..
Hıçkırık durumlariniz nasil anneler, biz cok hickiriyoruz, artik endise etmeye basladim. Normalmidir sizce
gözün aydın canım Allah analı babalı abili büyütsün :)Dogduk biz:) normal dogumla geldi oglum.
normaldir canım bende de aynı durum var dün kontrolde sordum dr'a hıçkırık ve hapşırma yeni doğanlarda gayet normal hapşırma içi günde 20 defa bile hapşırabilir sorun değil dediGünaydin kizlar, dogum yapanlar hayirli olsun İnsaallah..
Hıçkırık durumlariniz nasil anneler, biz cok hickiriyoruz, artik endise etmeye basladim. Normalmidir sizce
Aynen canım şeker önermiyorlar bende çocuk doktorumdan memnun kalmadım çok ilgisizdi şimdi doktorumu değiştirdim bugün akşam götüreceğiz bakalım ne diyecek inanırmısın gündüzleri 2 saat zor uyuyorCanım 1 yaşına kadar şeker onermiyorlar sadece rezene denesen birde geçen hafta gittiğim seminerde rezene çayını gunde 1 cay kaşığı oda kesinlikle emzirmeden sonra verin dedi sanki benim bebisde de gaz var ben yediklerimi gözden gecirecegim sende oyle yap istersen
Hadi canım hayırlısııı aşırı guzel bişiyyyyyyyyKızlar doktorumla görüştük sezaryanı bi gün öne aldı. 15 ekimde izinli olacakmış 14 ekime aldık günü :)) cuma günü