- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Canım şimdi sana yazacaktım. Merak ettim seni sesin cikmayincaKizlar birkac gundur takip edemedim. Yeni dogumlar olmus hepsi hayirli olsun. Bugun kontrolum ve cati muayenem vardi. Dunden bu yana inanilmaz bir sekilde hemoroid agrisi cekiyorum. Cok afedersiniz popom yaniyor resmen. Kabizda degildim ama birsey dokundu sanirim. Uzerine oturamiyorum, yatamiyorum. Dun gece dedemin vefat haberini aldim. Sekerim surekli yukseliyor. Uyku uyuyamadim
Yani bugunku kontrole moralsiz gittim. Nst de sancim cikmadi. Doktora durumu anlattim, siz bilirsiniz normal dogum icin motivasyonunuz yoksa persembe sezeryanla alalim yoksa cati muayenesini o gun yapalim dedi. Sezaryansa haftaya birakmak istemedi. Biraz dusunduk ve spinal sezeryan olmaya karar verdik. Artik hakkimizda hayirlisi. Persembe sezeryan olacagim ama bu hemoroidin hemen gecmesi icin ne yapabilirim ? Yoksa hem sezaryan hem bu agri beni mahvedecek.
Aslında emmeside çok düzensiz bazen yarım saatte bile acıkıyor bazen 2 saate acıkıyor.. bu arada kimyonlu rezene çayı vermeyi denedik ağzında biriktirip tükürüyor tadı kötü diye içine az birşey şeker karıştırsam sıkıntı olur mu acabacanım merak etme üşütmemiştir çok yediğinden yada gazını çıkaramadığından kusmuştur, gaz problemi için rezene çayı içiyorum, oğlumun karnına saat yönünde masajlar yapıyorum, ayaklarını 3-4 defa karnına doğru ittiriyorum sırtına yapılan masajı yapıyorsundur ama onu doyunca değil az bişey yediğinde bir mola veriyoruz gazı çıkartıyoruz ya da biraz rahatlatıyorum tekrardan emziriyorum
ay onun tadı cok kötüdür ya vermeyin kuzuma masaj yapın kizimda 3 ay gaz problemi yaşamıştım masaj yaptık ilaç kullandık geçmedi gazlı yiyecekler içecekler icmemeye çalışın allah kolaylık versinAslında emmeside çok düzensiz bazen yarım saatte bile acıkıyor bazen 2 saate acıkıyor.. bu arada kimyonlu rezene çayı vermeyi denedik ağzında biriktirip tükürüyor tadı kötü diye içine az birşey şeker karıştırsam sıkıntı olur mu acaba
Ayyy gözün aydın, Doğum hikayeni bekliyorum cnm, sağlıkla büyüt Yawruşunu, darısı basımıza :)Dogduk biz:) normal dogumla geldi oglum.
Gözün aydın canım maşallahDogduk biz:) normal dogumla geldi oglum.
Cnm bende annemin yanina geldim sikilmam diyodum ama yok zaman gecmiyo artik gercekten hepimizin miharremi mubarek olsunaynen cnm krizdeyim resmen ben .. herkesler kucağına aldı ben de istiyorum ama ne kadar yırtınsam da vakti gelince doğacak bu çocuk.. özellikle kontrol günleri daha bi sabırsızım bugün moralim bozuldu tansiyonum 9-6 filan çıktı, napsam netsem bu süreçte skldım dizi film izlemekten daha doğmadı mı sorularındanbu arada Aşure günümüz, muharrem ayımız mübarek olsun, kendimi yine yeni meşgaleler bulucam yoksa huzur bulamıycam
Cnm insallah yakindir bende ole olsun istiyorum doktorda sabah aksam heran olabilir die ama bu sekilde 41 haftayi gorende oluyo dedi tamamen muallak yaniBende normal korse var onu takacağım. Sezeryandan sonra da takmak lazımmış dediğin gibi yoksa kalıyormuş gobus
Benimde her yemekten sonra mutlaka oluyor kuzumun hıçkırıgi, birde reflum var devamlı benimde mideme baskıdan dolayı
Oyy ne güzel canım yakındır ozaman dogumun bence
Canim biz cerrah A sorduk ilk 48 saat içinde olursa çok çabuk iyileşiyormuş dedi siz de danışın benceOlsun canım 5 günde yine iyi olur. Biraz daha olur guzel guzel doğar kuzucugun inş.
Benimde bu cuma netleşecek doğum tarihi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Ayy minik erkek sünnette olmuş maşallah, bende inş. Sağlıkla gelsin 1 hafta sonra yaptırmayı düşünüyorum.
Canm hayirli olsun normal dogmasina cok sevindim cektigin sanci bosa gitmemis cok sukur darisi basimaDogduk biz:) normal dogumla geldi oglum.
Canım bende sordum, ilk 1 hafta bebeğe alışın. Acaba gazdanmi sarılıktan mı yoksa sunnettenmi sıkıntısı var anlamazsınız dedi. Oyüzden 1 hafta bi geçirin, sonra yaptırın dedi. Hastane prosedürü bu şekilde oluyormuş geneldeCanim biz cerrah A sorduk ilk 48 saat içinde olursa çok çabuk iyileşiyormuş dedi siz de danışın bence
Canım hakkında hayırlısı olsun inş çok bekletmez fındıkCnm insallah yakindir bende ole olsun istiyorum doktorda sabah aksam heran olabilir die ama bu sekilde 41 haftayi gorende oluyo dedi tamamen muallak yani
Canım şimdi sana yazacaktım. Merak ettim seni sesin cikmayinca
Basın sağolsun çok üzüldüm. Buarada geçmiş olsun, bende buara kabızlık problemi yaşıyorum. Annem kayısı veya erik hoşafı yapıyor. Hatta posalı posalı yemeye çalışıyorum ben o baya rahatlattı beni sende deneyebilirsin. Oraya da zeytinyağı sür bence iyice rahatlasın.
Buarada hakkında hayırlısı olsun nasıl rahat edeceksen bebeğin öyle gelsin.
Kendini çok uzmemeye çalış. Yavrun sana muhtaç onunla avunacaksin inş.Sagolasin canim. Hersey ustuste geldi malesef. Bakalim hayirlisi olsun hakkimizda. Artik ben de herseyi oluruna biraktim.
Hee mantıklıymış canım bizde oldu o, sünnet olduğu gece ağladı da düşündük derdi ne acaba diyeCanım bende sordum, ilk 1 hafta bebeğe alışın. Acaba gazdanmi sarılıktan mı yoksa sunnettenmi sıkıntısı var anlamazsınız dedi. Oyüzden 1 hafta bi geçirin, sonra yaptırın dedi. Hastane prosedürü bu şekilde oluyormuş genelde
Canim biz göbek bağı düşmeden başladık yıkamaya, pansuman da yapmadık hiç ve düştü bile erkendenKizlar bizim bugun gobek bagimiz dustu cok sukur. Doktoruna ulasamadim yavrumun, gobekbagi dustukden ne kadar sonra yikayabiliriz ve pansumana devam ediliormu bilen varmi