2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım şimdi sana yazacaktım. Merak ettim seni sesin cikmayinca
Basın sağolsun çok üzüldüm. Buarada geçmiş olsun, bende buara kabızlık problemi yaşıyorum. Annem kayısı veya erik hoşafı yapıyor. Hatta posalı posalı yemeye çalışıyorum ben o baya rahatlattı beni sende deneyebilirsin. Oraya da zeytinyağı sür bence iyice rahatlasın.
Buarada hakkında hayırlısı olsun nasıl rahat edeceksen bebeğin öyle gelsin.

Aslında emmeside çok düzensiz bazen yarım saatte bile acıkıyor bazen 2 saate acıkıyor.. bu arada kimyonlu rezene çayı vermeyi denedik ağzında biriktirip tükürüyor tadı kötü diye içine az birşey şeker karıştırsam sıkıntı olur mu acaba

ay onun tadı cok kötüdür ya vermeyin kuzuma masaj yapın kizimda 3 ay gaz problemi yaşamıştım masaj yaptık ilaç kullandık geçmedi gazlı yiyecekler içecekler icmemeye çalışın allah kolaylık versin

Cnm bende annemin yanina geldim sikilmam diyodum ama yok zaman gecmiyo artik gercekten hepimizin miharremi mubarek olsun

Cnm insallah yakindir bende ole olsun istiyorum doktorda sabah aksam heran olabilir die ama bu sekilde 41 haftayi gorende oluyo dedi tamamen muallak yani

Canim biz cerrah A sorduk ilk 48 saat içinde olursa çok çabuk iyileşiyormuş dedi siz de danışın bence

Canim biz cerrah A sorduk ilk 48 saat içinde olursa çok çabuk iyileşiyormuş dedi siz de danışın bence
Canım bende sordum, ilk 1 hafta bebeğe alışın. Acaba gazdanmi sarılıktan mı yoksa sunnettenmi sıkıntısı var anlamazsınız dedi. Oyüzden 1 hafta bi geçirin, sonra yaptırın dedi. Hastane prosedürü bu şekilde oluyormuş genelde

Kızlar doğumdan sonda bize doğum raporu veriyorlar ya o doğum raporunu kurumumuza hemen mi vermemiz gerek? Raporla beraber dilekçe vs veriyor muyuz bilgisi olan var mı

Sagolasin canim. Hersey ustuste geldi malesef. Bakalim hayirlisi olsun hakkimizda. Artik ben de herseyi oluruna biraktim.

Sagolasin canim. Hersey ustuste geldi malesef. Bakalim hayirlisi olsun hakkimizda. Artik ben de herseyi oluruna biraktim.
Kendini çok uzmemeye çalış. Yavrun sana muhtaç onunla avunacaksin inş.
Buara çok stresli ortamlara girmemeye çalış, biliyorum zor ama kızın için yap bunu ne yazık ki hayat devam ediyor. . .

Kizlar bizim bugun gobek bagimiz dustu cok sukur. Doktoruna ulasamadim yavrumun, gobekbagi dustukden ne kadar sonra yikayabiliriz ve pansumana devam ediliormu bilen varmi

Hee mantıklıymış canım bizde oldu o, sünnet olduğu gece ağladı da düşündük derdi ne acaba diye

Kizlar bizim bugun gobek bagimiz dustu cok sukur. Doktoruna ulasamadim yavrumun, gobekbagi dustukden ne kadar sonra yikayabiliriz ve pansumana devam ediliormu bilen varmi
Canim biz göbek bağı düşmeden başladık yıkamaya, pansuman da yapmadık hiç ve düştü bile erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…