- 1 Mart 2016
- 137
- 67
Son haftamiz canım nasipseKaçıncı haftadasın? Aynen hayırlısı nasılsa öyle olsun önemli olan sağlıkla kucağımıza almak
Allah bir avazda kurtarsın inşallahKizlar yatis verdiler,suyumu patlattilar bebis geliyor dua edin nolur
korseyi nereden aldın canım benim de cumartesi sezaryanın varKızlar bu arada benim doktorum sezeryandan sonra sezeryan korsesi aldırdı sezeryan göbeği kalmaması ve rahmin çabuk toparlanması için bilginiz olsun demekki sarmak veya korse takmak bi zarar vermiyo hatta çok rahat oluyo :) serum verdiler lavman yapıldı meyve suyu ılık su denedim o halde gazım çıkmadı çok ağrım var bi gaz çıkartsam kuş gibi olacağımı hissediyorum ama çıkmıyo
daha karnımda ama cevaplayaym günde 3 4 kere hıçkırık tutuyor miniğimi :)Kızlar bebeklerinizin hıçkırık durumu nasıl?benim oglumun gunde 3, 5 defa hickirigi oluyor. Normal midir acaba ya
Çok normal canım hıçkıran bebeklere miğdesini büyütüyo derler endişelenme bebeğin miğdede süt için daha fazla yer açıyoKızlar bebeklerinizin hıçkırık durumu nasıl?benim oglumun gunde 3, 5 defa hickirigi oluyor. Normal midir acaba ya
sezeryan korsesi nasıl bir şeyki cnm sadece göbek bel kısmını mı kaplıyor?Kızlar bu arada benim doktorum sezeryandan sonra sezeryan korsesi aldırdı sezeryan göbeği kalmaması ve rahmin çabuk toparlanması için bilginiz olsun demekki sarmak veya korse takmak bi zarar vermiyo hatta çok rahat oluyo :) serum verdiler lavman yapıldı meyve suyu ılık su denedim o halde gazım çıkmadı çok ağrım var bi gaz çıkartsam kuş gibi olacağımı hissediyorum ama çıkmıyo
Medikalcilerden aldırdılar canım hastane çevresinde bol bol var doktoruna sor tabiki yinede her doktorun uygulaması farklıdır.korseyi nereden aldın canım benim de cumartesi sezaryanın var
Evet canım göğüs altından kasık bölgesine kadar önden cırt cırtlısezeryan korsesi nasıl bir şeyki cnm sadece göbek bel kısmını mı kaplıyor?
Benimki de karnımda henüz, ben de daha doguramayanlardanım.daha karnımda ama cevaplayaym günde 3 4 kere hıçkırık tutuyor miniğimi :)
Merhaba kizlar takipteyim ama cok yazamiyorum anne olan arkadaslar hayirli olsun allah anali babali buyutsun darisi da bize olsun bugun kontrolden geldim 3350 olmus oglusum hersey normal dogum kanalinda ama sanci hic yok cati muayenesi yapmiyo doktorum sanci olmayinca beklemedeyiz yani ama ben cok sabirsizlandim artik dogsun kucagima alayim yavrumu
Insallah iştahlı olur oğlum,zaten simdi kilosuz.bari dışarda alsın kilo. Babasına çeksin o konudaÇok normal canım hıçkıran bebeklere miğdesini büyütüyo derler endişelenme bebeğin miğdede süt için daha fazla yer açıyo
Benimkide oyle canim. Ama normaldir benceKızlar bebeklerinizin hıçkırık durumu nasıl?benim oglumun gunde 3, 5 defa hickirigi oluyor. Normal midir acaba ya
canım sen ne yaptın daha iyi misin?Benimkide oyle canim. Ama normaldir bence
Gözün aydın canım
Banada 20 21 ekim gibi alırız dedı. Son dk ya bi ben kalicam heralde, senin bebiş kaç kilo olmuş canım?
ah canım bana cesaret verdin :)) kaç hafta kaç günlükken alındı bebeğin
Beeen :))
goha senin sezaryanın kaç haftalık kaç günlükken olacak tam olarak??