2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar bnde cati muayenesi oldum cok acimisti simdide dogumdan korkuyorum epidural normal dogum yapan yada olmak isteyen var mi aranizda:110:

kızlar ben de kontrolden geliyorum, 38+0 ım, bu sefer alttan muayene yapmadı, kilosu değişmemiş, 2900gr hala, çok önemsemedi çok hareketli ve çok sağlıklı çok sorun değil dedi ama ben taktım biraz.. son haftadaki iştahsızlık bulantı ve kusma şikayetlerimden bahsettim, doğum yaklaşırken normal dedi.. boyu 3 cm uzamış 52 olmuş .. ama ben22 sine kadar doğsun istiyorum ya bu durumu tetikleyebilmek için eşim de yok yanımda.. doktorum hep gelio gelio diodu bu sefer 25 ine kadar bekliycez dedi sonrası suni sancı sanırım:KK43:
meryem ana otu sipariş ettim doğumu kolaylaştıran bir şeymiş ama o sanırım doğuma giderken kullanılıyor en azından deniycem
ahududu yaprağı çayı kullanan oldu mu, duyan bilen var mı hiç aranızda ?
hurma yemekten hurma ağacı çıkacak içimde..
gerçi bu hafta beklesin istiyorum kendimi besiye çekicem umarım kilo alır yawrum

Kızlar bu arada benim doktorum sezeryandan sonra sezeryan korsesi aldırdı sezeryan göbeği kalmaması ve rahmin çabuk toparlanması için bilginiz olsun demekki sarmak veya korse takmak bi zarar vermiyo hatta çok rahat oluyo :) serum verdiler lavman yapıldı meyve suyu ılık su denedim o halde gazım çıkmadı çok ağrım var bi gaz çıkartsam kuş gibi olacağımı hissediyorum ama çıkmıyo:KK16:

Kızlar bu arada benim doktorum sezeryandan sonra sezeryan korsesi aldırdı sezeryan göbeği kalmaması ve rahmin çabuk toparlanması için bilginiz olsun demekki sarmak veya korse takmak bi zarar vermiyo hatta çok rahat oluyo :) serum verdiler lavman yapıldı meyve suyu ılık su denedim o halde gazım çıkmadı çok ağrım var bi gaz çıkartsam kuş gibi olacağımı hissediyorum ama çıkmıyo:KK16:
korseyi nereden aldın canım benim de cumartesi sezaryanın var

Merhaba kizlar takipteyim ama cok yazamiyorum anne olan arkadaslar hayirli olsun allah anali babali buyutsun darisi da bize olsun bugun kontrolden geldim 3350 olmus oglusum hersey normal dogum kanalinda ama sanci hic yok cati muayenesi yapmiyo doktorum sanci olmayinca beklemedeyiz yani ama ben cok sabirsizlandim artik dogsun kucagima alayim yavrumu

sezeryan korsesi nasıl bir şeyki cnm sadece göbek bel kısmını mı kaplıyor?

Merhaba kizlar takipteyim ama cok yazamiyorum anne olan arkadaslar hayirli olsun allah anali babali buyutsun darisi da bize olsun bugun kontrolden geldim 3350 olmus oglusum hersey normal dogum kanalinda ama sanci hic yok cati muayenesi yapmiyo doktorum sanci olmayinca beklemedeyiz yani ama ben cok sabirsizlandim artik dogsun kucagima alayim yavrumu

aynen cnm krizdeyim resmen ben .. herkesler kucağına aldı ben de istiyorum ama ne kadar yırtınsam da vakti gelince doğacak bu çocuk.. özellikle kontrol günleri daha bi sabırsızım bugün moralim bozuldu tansiyonum 9-6 filan çıktı, napsam netsem bu süreçte skldım dizi film izlemekten daha doğmadı mı sorularından:KK53: bu arada Aşure günümüz, muharrem ayımız mübarek olsun, kendimi yine yeni meşgaleler bulucam yoksa huzur bulamıycam

X