2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar doğumu bekleyen kaç kişi kaldık?
Ben de varım Doktorlar erken dogum diye diye bugun yarın dedik bekledik, cok sukur bu haftaları gördük. Yarın kontrolüm var ve muhtemelen dogumdan önceki son kontrol. En son 1 cm acıklığım vardı ve bebek kanala yerleşmişti, bakalım ne durumdayız.

A Ankaaa hayırlı olsun Allah ayrmasın hicbir zaman yoklugunu gostermesin. Kolay gecmesine sevindim.

ah canım bana cesaret verdin :)) kaç hafta kaç günlükken alındı bebeğin

Kızlar doğumu bekleyen kaç kişi kaldık?
Beeen :))
17 ekime günümüz kesinleşti bugün kısmetse bakalım. Gün belli olunca beklemek daha kolay olacak gibi :)
goha senin sezaryanın kaç haftalık kaç günlükken olacak tam olarak??

Merhaba kızlar mecburi sezeryanla doğum yaptım sancılar çok sıktı açılmada çok hızlı ilerliyordu ama bebeğim tersti muayenede bebeğimin başı değil elleri geliyordu sabah 7 buçuk 8 arası sezeryan oldum :) bebeğim şuan uyuyo bende gaz sancısı çekiyorum sürekli küçük idrarım geliyo onun harici iyi gibiyim bide bebeğim gerçekten tembel yorgunluktan memeyi tutamayacak kadar halsiz zorla emziriyorum süt gelsin diye

Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun

hayırlı olsun cnm, güle güle büyüt evladını :)

Kizlar 39+5 de oglumu normal dogumla dunyaya getirdimm...hic korkulaack bisey yokmus...her sey yolunda gidiyor siz yeterki kendinize ve yavrunuza inanin ...evinize yavrunuz kucaginizda gideceginizi hep akliniza getirin...Allah kolayligini veriyor...bu arada ben bile dogurduysam herkes dogurur cok da ahim sahim korkulaack bisey yokmus:) ben cok hassas bunyeye sahibimde damar yolu bulmak icin 1 saat ugrastilar anlayin artik :)

hayırlı olsun sağlıklı olsunlar da napalim annelik degil mi bütün eza cefa bize

Canım gözün aydın olsun :
Kızlar yarın ben de hastaneye yatış yapacağım ilk önce suni sancı deneyecek dr. um olmazsa sezeryana alacak dua edin bnm için de...
Allah yardımcın olsun canım

Sezeryan olan hanimlar ne zaman yikandiniz yada ne zaman yikanabilirsin dedi doktorunuz? Bana bi hafta sonra yikanabilirsin dedi doktor, bi hafta oldu ama ben hala korkuyorum

Sezeryan olan hanimlar ne zaman yikandiniz yada ne zaman yikanabilirsin dedi doktorunuz? Bana bi hafta sonra yikanabilirsin dedi doktor, bi hafta oldu ama ben hala korkuyorum

Canim ben hastanede 1 gece kaldim ertesi gun yikandim su gecirmez bant yapistirilmisti dr hic bisey olmaz dedi.sorunda yasamadim.4 5 kere dus aldim sezeryandan sonra.sut inmesi icinde faydali dus.

Tecrubeli anneler aydinlatabilirmi bebegim surekli uyuyor emsirmek icin uyandirmak cok zor.sariliktan 1 gece kuvezde kaldi.dr sarilikta uyutur dedigi icin surekli tedirginim.birde 15 dk bir gogus 15 dk diger gogusu vericen dediler mumkunndegil okadar emmiyo.5 dk 8 dk sonrs uyuyo diger gogsume gecemiyorum bile.napicagimi sasirdim.ayagini cimdiklemekten kipkirmizi oldu yavrumun.ama onada alistirdi.

wc oturdugumuzda dizimiz kalcamızdan yuksek olması bağırsak yolunu açıyormuş.Diğer türlü tıkadığı için hemoroid kabızlık sorunları yaşanıyormuş.Bu yuzden alaturka wc ler daha sağlıklı.
Klozete ( Alafranga) otururken ayaklarınızı yuksek birşeyin üstüne koyup dizinizi yukseldiğinizde aynı etki oluyor.Ben denedim ve kesinlikle etkili.

Kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı... ❤

Canım emmesini bekleme. Sütünü sağ ya kaşıkla ya da şırıngaya ağzına ver. Öyle uykusunda da besleyebilirsin. En fazla bir haftadan sonra emmeye başlar seni uzun uzun endişelenme.

bayan diyet canım ben de eve gelir gelmez yikandim su geçirmez bant ile. O da iki gün kaldı sonra yara açık olarak yikandim. Bir sıkıntı oluşturmaz. Yıkandıktan sonra iyice kurula yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…