- 21 Kasım 2011
- 1.128
- 957
Ben de varımKızlar doğumu bekleyen kaç kişi kaldık?
ah canım bana cesaret verdin :)) kaç hafta kaç günlükken alındı bebeğinKızlar merhaba.
Bebegim spinal sezaryenle doğdu çok şükür.
Ameliyatta hiçbirsey
Hissetmedim. Spinal iğnesi bile hiç ağrıtmadı.
Ameliyattan sonra iğnenin etkisi gecene kadarda ağrı hissetmedim.
Sonradan olan hafif agrılarımı da agrı kesici kesti. Yürüdüm biraz. Minnoş da iyi. Masış bir
Hismis anlatamam.
Beeen :))Kızlar doğumu bekleyen kaç kişi kaldık?
goha senin sezaryanın kaç haftalık kaç günlükken olacak tam olarak??17 ekime günümüz kesinleşti bugün kısmetse bakalım. Gün belli olunca beklemek daha kolay olacak gibi :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsunMerhaba kızlar mecburi sezeryanla doğum yaptım sancılar çok sıktı açılmada çok hızlı ilerliyordu ama bebeğim tersti muayenede bebeğimin başı değil elleri geliyordu sabah 7 buçuk 8 arası sezeryan oldum :) bebeğim şuan uyuyo bende gaz sancısı çekiyorum sürekli küçük idrarım geliyo onun harici iyi gibiyim bide bebeğim gerçekten tembel yorgunluktan memeyi tutamayacak kadar halsiz zorla emziriyorum süt gelsin diye
hayırlı olsun cnm, güle güle büyüt evladını :)Merhaba kızlar mecburi sezeryanla doğum yaptım sancılar çok sıktı açılmada çok hızlı ilerliyordu ama bebeğim tersti muayenede bebeğimin başı değil elleri geliyordu sabah 7 buçuk 8 arası sezeryan oldum :) bebeğim şuan uyuyo bende gaz sancısı çekiyorum sürekli küçük idrarım geliyo onun harici iyi gibiyim bide bebeğim gerçekten tembel yorgunluktan memeyi tutamayacak kadar halsiz zorla emziriyorum süt gelsin diye
hayırlı olsun sağlıklı olsunlar da napalim annelik degil mi bütün eza cefa bizeMerhaba kızlar mecburi sezeryanla doğum yaptım sancılar çok sıktı açılmada çok hızlı ilerliyordu ama bebeğim tersti muayenede bebeğimin başı değil elleri geliyordu sabah 7 buçuk 8 arası sezeryan oldum :) bebeğim şuan uyuyo bende gaz sancısı çekiyorum sürekli küçük idrarım geliyo onun harici iyi gibiyim bide bebeğim gerçekten tembel yorgunluktan memeyi tutamayacak kadar halsiz zorla emziriyorum süt gelsin diye
Kızlar merhaba.
Bebegim spinal sezaryenle doğdu çok şükür.
Ameliyatta hiçbirsey
Hissetmedim. Spinal iğnesi bile hiç ağrıtmadı.
Canim cok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ameliyattan sonra iğnenin etkisi gecene kadarda ağrı hissetmedim.
Sonradan olan hafif agrılarımı da agrı kesici kesti. Yürüdüm biraz. Minnoş da iyi. Masış bir
Hismis anlatamam.
Canım gözün aydın olsun :Merhaba kızlar mecburi sezeryanla doğum yaptım sancılar çok sıktı açılmada çok hızlı ilerliyordu ama bebeğim tersti muayenede bebeğimin başı değil elleri geliyordu sabah 7 buçuk 8 arası sezeryan oldum :) bebeğim şuan uyuyo bende gaz sancısı çekiyorum sürekli küçük idrarım geliyo onun harici iyi gibiyim bide bebeğim gerçekten tembel yorgunluktan memeyi tutamayacak kadar halsiz zorla emziriyorum süt gelsin diye
Allah yardımcın olsun canımKızlar yarın ben de hastaneye yatış yapacağım ilk önce suni sancı deneyecek dr. um olmazsa sezeryana alacak dua edin bnm için de...
ah canım bana cesaret verdin :)) kaç hafta kaç günlükken alındı bebeğin
Beeen :))
goha senin sezaryanın kaç haftalık kaç günlükken olacak tam olarak??
bizim de 38 5 te alınacak inşallah hayırlısyla kucağıma alırım :)Canım 38+6 da alındı canımmm
Sezeryan olan hanimlar ne zaman yikandiniz yada ne zaman yikanabilirsin dedi doktorunuz? Bana bi hafta sonra yikanabilirsin dedi doktor, bi hafta oldu ama ben hala korkuyorum
Meraba canım belki yardimci olurum sana. Ben 3.4 gün hastanede kaldım. Ve buyuk tuvalete çıktınmi diye soruyolardi.klozete oturduğum sürece çıkamadım .çok dikkat ederek normal tuvalete oturdum.ve yapabildim. Karnım öyle hafifledi öyle rahatladım ki.istersen dene canım. Belki ise yarar sende de
Canım emmesini bekleme. Sütünü sağ ya kaşıkla ya da şırıngaya ağzına ver. Öyle uykusunda da besleyebilirsin. En fazla bir haftadan sonra emmeye başlar seni uzun uzun endişelenme.Tecrubeli anneler aydinlatabilirmi bebegim surekli uyuyor emsirmek icin uyandirmak cok zor.sariliktan 1 gece kuvezde kaldi.dr sarilikta uyutur dedigi icin surekli tedirginim.birde 15 dk bir gogus 15 dk diger gogusu vericen dediler mumkunndegil okadar emmiyo.5 dk 8 dk sonrs uyuyo diger gogsume gecemiyorum bile.napicagimi sasirdim.ayagini cimdiklemekten kipkirmizi oldu yavrumun.ama onada alistirdi.