Ahh canım bende zorlasam heyet raporu alabilirim ama özelde olduğum için heyet raporu sıkıntılı alabildiğim kadar rapor alacam herkes farklı sınanıyor ama inş . bulabilirsin.Beni de şimdiden bebeğe kim bakacak düşüncesi sardı. Zaman çabuk geçiyor. Heyet raporu verecek bir yer bulmalıyım..
Ph olcumlu ped olabilir, rengine gore suyun mu geliyor yoksa normal vajinal akıntı mı onu anlıyorlar. Endiseye gerek yok bence mor olursa dogum baslıyor olabilir:)Kizlar dr a gittim her sey yolunda dedi.ben akintim fazla deyince ped verdi.mor olursa gel dedi hafif mor gibi,bu ne anlama geliyor bilen var mi?
canım walla ben anlamadım lohusalıktamıyım değilmiyim bende bir değişiklik yok ama hergün kabuslar görüyorum oğlumu benden almaya çalışıyorlar hep onu kötü adamlardan kurtarmaya çalışıyorum :)Dogum yapan anneler, lohusalik nasil gidior? Kendinizi nasil hissediyorsunuz
anım kan sekeri düştügü için dogar dogmaz yogun bakıma aldılar bebegi kokrkum oyuzden mecburen mama veriyorum doymuorröncelikle beynine olumlu mesajlar gönderiyorsunuz sutum var diye bol bol emziriyorsun ve 3 litreden fazla su içiyorsunuz zamanla artacak merak etme sutum yok diye mamaya yüklenme alisirsa bırakır bu zevkten mahrum kalma bencw
3 tane yastık koyuyoruz canım basımın altınaSirt ustu karnin dikislerin gerilmiormu
eve geldigimden beri dinlenemedim ki canımn yaCanım rahat ol, sen stress yaptıkça daha da etkilenir. Bol bol su, meyve suyu (özellikle elma suyu, kayısı suyu) iç. Kabaca her emzirmede bir şişe su içmeye çalış. En azından içebildiğin kadarını. Bir de şu aşamada en önemlisi her fırsatında dinlenip uyumaya çalış. Bırak işler görülmesin, onlar fani şeyler sonra da hallolur. Sen sezeryan olmuştun sanırım, tahminim zaten dinleniyorsundur, ama benim dediğim emzir sonra da çocuk uyudukça sen de uyumaya çalış. Misafire falan bakma. Emzirme kampı diyolardı buna sanki. Bir iki gün böyle yaparsan sütün çoğalır, rahatlarsın. Ha tabi bir de sık sık emzir. Aşağıdaki blog baya güzel tavsiye ederim.
https://bebekyapimbakimonarim.kadin.../tomrisin-emzirme-notlar-3-peki-sutu.html?m=1
kzuu daha senın dogum olmadı mı?Kızlar ya ben stres olmaya başladım.geceler rahat uyurdum ama şmdi uyanıp uyanıp acaba sancım mı var falan diye yokluyorum kendimi. Ama gelen giden yok hiçbişi yok. Daha vakit var her an herşey olabilir ama bebek aşağı doğru inmiyo inse fark ederdim sanırım. Hurma yiyorm yürüyüş yapıorm Dua ediyorum başka da bişi yok, bekkliyorum
yok canım doğurmadım.sancılarım şuan düzensiz.dr alttan muaynede etmedi.suyun sancın sıklaşırsa gel dedi beklemedeyim
yorgunluk uykusuzluk bebek doydu mu acaba kan sekeri yine düser mi telasıDogum yapan anneler, lohusalik nasil gidior? Kendinizi nasil hissediyorsunuz
canım mor olursa suyun gelıyor demek bende o supheyle hastaneye yatmıstıma banada vermıstı ordan bılıyorumKizlar dr a gittim her sey yolunda dedi.ben akintim fazla deyince ped verdi.mor olursa gel dedi hafif mor gibi,bu ne anlama geliyor bilen var mi?
Yok canım daha dogurmadim:) sancım var hafif hafif yarın sezaryen günümüz. Bu gün bişey olmaz ise yarın sabah Allahin izniyle sezaryene gircem
canım mor olursa suyun gelıyor demek bende o supheyle hastaneye yatmıstıma banada vermıstı ordan bılıyorum
Canım ben az önce oldum.doktora cok bağlı inan ki.benim doktorum öyle hızlı yanıma geldi,cok seri hareket etti ki ben anlamadan baktim muayene ediyor.gereksiz konusma yapmadı,gereksiz oyalanmadi.kendimi kasmama ragmen ağrı olmadı desem yeridir.rahat olursan cok daha kolay geçer.
Canım bende o dusuncelerdeyim ya varya bebeğimi babasının yanında buyutebildigim kadar kendim büyütmek istiyorum. Sen hangi sehirdesin? Bulursak birbirimizi haberdar edelim.Beni de şimdiden bebeğe kim bakacak düşüncesi sardı. Zaman çabuk geçiyor. Heyet raporu verecek bir yer bulmalıyım..
Canım çok geçmiş olsun. Çok sevindim maşallah sizlereKızlar merhaba.
Bebegim spinal sezaryenle doğdu çok şükür.
Ameliyatta hiçbirsey
Hissetmedim. Spinal iğnesi bile hiç ağrıtmadı.
Ameliyattan sonra iğnenin etkisi gecene kadarda ağrı hissetmedim.
Sonradan olan hafif agrılarımı da agrı kesici kesti. Yürüdüm biraz. Minnoş da iyi. Masış bir
Hismis anlatamam.
Kızlar doğumu bekleyen kaç kişi kaldık?
Ben hala bekliyorum canım artık sinir bastı.gelmeyen bi suyum kaldı onu da bu gece bekliyorumKızlar doğumu bekleyen kaç kişi kaldık?