2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar ben sabaha kadar çok sık olmayan sancılar çektim.yaklaşık yarım saat bir saat önce nişanım geldi.şuan aralıklarla sancım var inşallah akşama doğururum dua edin lütfen

yok canım doğurmadım.sancılarım şuan düzensiz.dr alttan muaynede etmedi.suyun sancın sıklaşırsa gel dedi beklemedeyim
allah kolaylik versin cnm insallah benim gibi tek nefeste kurtulursun mutlaka yaz bize de

Dr perşembeye kadar doğmazsa yatış dedi zaten.inşallah yarın sabaha doğurmuş olurum.sende çok beklemezsin inşallah
Sağol canım inş.
Bende hala bekliyorum beni goren herkez hala doğurmadinmi artik hayir doğurmadim demekten biktim hamilelik beni hic bukadar bunaltmamisdi etrafdakilarin sorulari bunaltdi :skandal:
Son zamanlar öyle oluyormuş heralde, banada herkes soruyor. Halbuki daha Yarın 38+0 olucam. 42 yi bekleyenlere helal olsun.

İlk gebelik mi acaba nisanın geldiyse ve ağrılar düzenli mi acaba
Yok tatlım 2. Gebelik benim.gece düzenli sancılarım vardı sabah nişanım geldi.sonra sancılarım kesildi tamamen değil ama düzeni bozuldu şimdi düZenli sancı yada suyumu bekliyorum

Yok tatlım 2. Gebelik benim.gece düzenli sancılarım vardı sabah nişanım geldi.sonra sancılarım kesildi tamamen değil ama düzeni bozuldu şimdi düZenli sancı yada suyumu bekliyorum
Anladım hayırlısı insallaah nisan geldikten sonra bir gün içinde de 1 hafta içinde de olabilir diye biliyorum inşallah perşembeye kalmadan dogurursun

Kızlar bugün 9.30da doğuma girdik suni sancı ile 2 cm açıklık 0 sancı ile saat 13:55 te kucağımdaydı kuzum çok şükür 40+5 te Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın
Aaa ne güzel zorladı mi suni sancı.rabbim sağlıklı ömürler versin.

Tecrübeli anneler bebeğin soğuk alıp almadığını nasıl anlarız bugün ilk defa çok kustu normalde azicik kusar normalde sadece 1 göğsümü emer yarim yada 1 saat sonra diğerini emer ilk defa ikisini arka arkaya emdi ondan olabilir mi şu an takipteyim inş soğuk almamıştır

Bence çok doymuştur da ondan :)

Canım ancak geceleri uyuyabiliyorum eğer o uyuyorsa oda yetmiyor annem erken uyuyup erken kalkıyor hemen kahvaltı hazirliyayim mı modunda sonra kahvaltı derken bebek uyanıyor uyandımi geç uyuyor sonra evde ufak tefek işler annem konuşmayı sever sohbet ediyor ben konusmasamda o anlatıyor akşama kadar böyle haftaya da kaynvalide gelecek inş az kalır da bende bir an önce dinlenirim lohusaligin nimetlerinden faydalanamadim maalesef henüz sağolsun annem evimi temizliyor birşeyler yapıyor ama yapı meselesi herhalde ben evimde biri varken rahat edemiyorum şimdi bebegimi doyurdum süt sagiyorum sonra esimi uyandiracam derken bizim ufaklıktan once annem uyanacak daha yatacak mısın diyecek ben yatmadim ki dedigimde sabaha kadar uyumasa ne yapacaktin deyip 2 dk sonra aynı soruyu tekrarlayacak
Canim Allah yardımcın olsun ben o konuda şanslıyım bebeğin yükü üstümde değil henüz, ev işlerini de bıraktım o yüzden düşünemiyorum, insanı annesi anlamazsa kim anlar ki
Ikinmana gerek kalmio o hosafi icince. Sabah sadece bi bardak, taneli ve ac karnina ic. Sana lagman yapmadilarmi? Bana ikinci gun hastanede tuvalete cikamayinca lagman yaptilar, ben evde kendim hosafla devam ettim ama sivi oldugu icin ikinmiosun
Canim şansıma ameliyat tan önce de lağman olmadım, hastane de hazırlık yaparken kendim çıktım, ameliyat tan çıkınca da gaz çıkarmak önemli, bağırsaklar hareketli diye yapmadılar, neyse bugün çıktım bol su ve kayısı sayesinde, zor günler geçiyor inşallah

Kızlar bugün 9.30da doğuma girdik suni sancı ile 2 cm açıklık 0 sancı ile saat 13:55 te kucağımdaydı kuzum çok şükür 40+5 te Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın
Gözün aydın canım
17 ekime günümüz kesinleşti bugün kısmetse bakalım. Gün belli olunca beklemek daha kolay olacak gibi :)
Banada 20 21 ekim gibi alırız dedı. Son dk ya bi ben kalicam heralde, senin bebiş kaç kilo olmuş canım?

Kızlar merhaba.
Bebegim spinal sezaryenle doğdu çok şükür.
Ameliyatta hiçbirsey
Hissetmedim. Spinal iğnesi bile hiç ağrıtmadı.

Ameliyattan sonra iğnenin etkisi gecene kadarda ağrı hissetmedim.
Sonradan olan hafif agrılarımı da agrı kesici kesti. Yürüdüm biraz. Minnoş da iyi. Masış bir
Hismis anlatamam.
Maşallah canım rabbim evladinizi size bagislasin

X