2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar selam ben birsey sorucam..

Bazen bebeğim hareket ederken "çıt" diye bir ses duyuyorum.
Parmak çıtlaması gibi. Ama benim bir uzvumdan gelmedigine eminim.
Benden başka yaŞayan var mı bu durumu?
evet canım bende yaşadım ve formda yaşayan çok bu durumu normal yani netten de araştırabilirsin

Günaydın kızlar sıra bugün bizde allah kısmet ederse. Dualarinizi bekliyoruz. 8 gibi hastane olacağım.kac gibi alırlar bilmiyorum. Allah hakkımızda hayirlsini versin. Korkunun Ecele faydası yok bu mantıkla gidiyorum. Acim olacak biliyorum. Inşallah az olur dayanicak gücüm olur. Herşey sıkıntısız sorunsuz olur. Sağ salim evimize geliriz. Kapalı kutuyuz sonuç olarak. Herkesten dua bekliyorum.

Gozun aydin canim. Allah bi daha yasatmasin insallah

Canim cok gecmis olsun, insallah eve gelmen iyi gelir de bir an evvel toparlarsin

Tamam canım geçmişe dönük okuyim o zaman sağlıkla büyüt bebişini darısı bizim başımıza ekim annesi olmana rağmen eylülde gelmiş Kuzucuk kaç ekimdi doğum 27 eylül geldi?

Insallah kolaycacik ni operasyon olur canim. Allah saglikla kucagina aldirsin yavrunu insallah:)

Canim nasilsin. Sancin varmi? Ben hic iyi degilim uyuyamiorum acidan
Ben de gaz çıkarmak için karnımı ovdum sürekli, ayakları mı oynattım yattığım yerden elhamdülillah ara ara çıkardım ama tabi rahmimde ağrı var adet ağrısı gibi kımıldarken acıyor da yine de yürümeye çalışıyorum, o yüzden dalamadım uykuya derin ama kafam iyi şimdilik, ayrıyeten makine varken hastane de sağıyorum göğsümü süt gelsin diye su çıkmaya başladı en azından

İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım Allah yardimcin olsun
Elhamdülillah aldım canım
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım:)
Canim tam yazdığın dakikada doğmuş bebeğim
Allah yardımcın olsun cnm bnm, hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Elhamdülillah iyiyiz sağolun
Ca nim Allah yardinmcin olsun.
Allah razı olsun canım iyi geçiyor

Sol tarafimda cok oluyor öyle.demwk ki o kasilma miymiş?ben de sol tarafa yaslıyo kendini sanıyorum.

Kızlar selam ben birsey sorucam..

Bazen bebeğim hareket ederken "çıt" diye bir ses duyuyorum.
Parmak çıtlaması gibi. Ama benim bir uzvumdan gelmedigine eminim.
Benden başka yaŞayan var mı bu durumu?
bende oluyr ama benden geliyor diye tahmin etmiştim ben. Omurgalarımı ittriyo sanmıştm ama bilmiyorm. Korkacak bşy yok ama korkma yani herkeste oluyor

Canım bu dediklerinin tıpa tıp aynısını yaşıyırum sancıları mı gösteriyor ya da erken doğum olabileceğini mi sırt üstü yatınca anca düzeliyo taş gibi karınla geziyorum 37.haftamdayım

Elhamdülillah aldım canım

Canim tam yazdığın dakikada doğmuş bebeğim

Elhamdülillah iyiyiz sağolun

Allah razı olsun canım iyi geçiyor
Masallah:)))) kalbime dogmus demek ki:) Allah anali babali buyutsun canim:)

Allah yardimciniz olsun.

Yalancı sancılar bunlar yanı braxton hiks kasılmaları derler,rahim doğuma hazırlık yapıyor yanı antrenman gibi düşün..bu haftalarda iyi birşey endişe edilecek bir durum değil,erken doğum tehdidi sayılmaz yanı..olsa ben çoktan doğururdum sanırım
Bu arada hala magnezyum içen var mı? Ben 37de bıraktım Dr da onayladı..

kızlar artık uzandığım zaman kaburgalarımın başlangıç kısmı ortaya çıkmış, bebikim baya inmiş aşağı.. bi tuhaf oldum ya sanki ömrüm boyunca hamileydim de kaburgam yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…