evet canım bende yaşadım ve formda yaşayan çok bu durumu normal yani netten de araştırabilirsinKızlar selam ben birsey sorucam..
Bazen bebeğim hareket ederken "çıt" diye bir ses duyuyorum.
Parmak çıtlaması gibi. Ama benim bir uzvumdan gelmedigine eminim.
Benden başka yaŞayan var mı bu durumu?
Gozun aydin canim. Allah bi daha yasatmasin insallahmerhaba kızlar çok yoğun olduğum için formu eskisi gib anlık takip edemiyorum doğum yapan arkadaşlara hayrlı olsun tek tek alıntı yapamadım baya doğum olmuş çünkü, bebeğim Allah'ın izniyle cuma sabahı taburcu oluyor çocuklar gibi şenim evimize gelse de doya doya sevsek koklasak diyoruz Allah hiçbir anneyi babayı evlatsız evladıda annesiz babasız bırakmasın
Canim cok gecmis olsun, insallah eve gelmen iyi gelir de bir an evvel toparlarsinKizlar bugun eve geldik. Ama ben hic iyi degilim, cok fazla sancim var. Ne sirt ustu ne saga ne sola yatamiorum. Oturdugum yerde yarim saat uyumaya calistim anca sali gununden beri. Sezeryan ne zormusRabbim herkese sabir ve şifa versin. Sutum yok, pompa ile acmaya calisiyoruz, mecbur mama verilior bebegime ödem oldum, davul gibi bacaklarim heryerim, sancilarim bi gecse hersey guzel olucak İnsaallah. Lutfen dua edin bana.
Tamam canım geçmişe dönük okuyim o zaman sağlıkla büyüt bebişini darısı bizim başımıza ekim annesi olmana rağmen eylülde gelmiş Kuzucuk kaç ekimdi doğum 27 eylül geldi?Canım hikayelerimizi yazıyoruz çok öncelerine bakman lazım mesela ben 27 eylülde doğum yaptım benden önce de sonra da doğum yapanlar oldu hikayelerini anlattılar ben sezeryan olurken bile drum herşeyi bu kadar mükemmel olan birini normal doğum yapmak hiç istemezdim dedi o yüzden hakkımızda hayrlısı
Insallah kolaycacik ni operasyon olur canim. Allah saglikla kucagina aldirsin yavrunu insallah:)Günaydın kızlar sıra bugün bizde allah kısmet ederse. Dualarinizi bekliyoruz. 8 gibi hastane olacağım.kac gibi alırlar bilmiyorum. Allah hakkımızda hayirlsini versin. Korkunun Ecele faydası yok bu mantıkla gidiyorum. Acim olacak biliyorum. Inşallah az olur dayanicak gücüm olur. Herşey sıkıntısız sorunsuz olur. Sağ salim evimize geliriz. Kapalı kutuyuz sonuç olarak. Herkesten dua bekliyorum.
Her gece yatarken bu gece dogururumuyum acaba diye yatıyorum canm ama yok en ufak belirti bile yok:)Canım doğurunca geçicekmiş.. Doğuralım artık demi..
Ben de gaz çıkarmak için karnımı ovdum sürekli, ayakları mı oynattım yattığım yerden elhamdülillah ara ara çıkardım ama tabi rahmimde ağrı var adet ağrısı gibi kımıldarken acıyor da yine de yürümeye çalışıyorum, o yüzden dalamadım uykuya derin ama kafam iyi şimdilik, ayrıyeten makine varken hastane de sağıyorum göğsümü süt gelsin diye su çıkmaya başladı en azındanCanim nasilsin. Sancin varmi? Ben hic iyi degilimuyuyamiorum acidan
Doktorun ne dedi cnm bekleyecek misinizBugün 39+6 olarak son gününüzü yaşıyoruz.bakalım paşam daha ne kadar kalcak ne kadar geç gelcek.merak içinde beklemedeyim
Elhamdülillah aldım canımİnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım Allah yardimcin olsun
Canim tam yazdığın dakikada doğmuş bebeğimİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım:)
Elhamdülillah iyiyiz sağolunAllah yardımcın olsun cnm bnm, hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Allah razı olsun canım iyi geçiyorCa nim Allah yardinmcin olsun.
Sol tarafimda cok oluyor öyle.demwk ki o kasilma miymiş?ben de sol tarafa yaslıyo kendini sanıyorum.Karnın bir tarafta toplanıp taş gibi olur,30-40sn gibi sürer sonra düzelir.. Genelde üst bölümlerinde olur,popo dayaması gibi algılanır ama farklı oluyor ikisi,kasılmada çok gergin oluyor karnın tamamı ve süresi bitince düzeliyor...
Ben çok yaşadığım için çok alıştım artık
bende oluyr ama benden geliyor diye tahmin etmiştim ben. Omurgalarımı ittriyo sanmıştm ama bilmiyorm. Korkacak bşy yok ama korkma yani herkeste oluyorKızlar selam ben birsey sorucam..
Bazen bebeğim hareket ederken "çıt" diye bir ses duyuyorum.
Parmak çıtlaması gibi. Ama benim bir uzvumdan gelmedigine eminim.
Benden başka yaŞayan var mı bu durumu?
Canım bu dediklerinin tıpa tıp aynısını yaşıyırum sancıları mı gösteriyor ya da erken doğum olabileceğini mi sırt üstü yatınca anca düzeliyo taş gibi karınla geziyorum 37.haftamdayımKarnın bir tarafta toplanıp taş gibi olur,30-40sn gibi sürer sonra düzelir.. Genelde üst bölümlerinde olur,popo dayaması gibi algılanır ama farklı oluyor ikisi,kasılmada çok gergin oluyor karnın tamamı ve süresi bitince düzeliyor...
Ben çok yaşadığım için çok alıştım artık
Masallah:)))) kalbime dogmus demek ki:) Allah anali babali buyutsun canim:)Elhamdülillah aldım canım
Canim tam yazdığın dakikada doğmuş bebeğim
Elhamdülillah iyiyiz sağolun
Allah razı olsun canım iyi geçiyor
Allah yardimciniz olsun.Günaydın kızlar sıra bugün bizde allah kısmet ederse. Dualarinizi bekliyoruz. 8 gibi hastane olacağım.kac gibi alırlar bilmiyorum. Allah hakkımızda hayirlsini versin. Korkunun Ecele faydası yok bu mantıkla gidiyorum. Acim olacak biliyorum. Inşallah az olur dayanicak gücüm olur. Herşey sıkıntısız sorunsuz olur. Sağ salim evimize geliriz. Kapalı kutuyuz sonuç olarak. Herkesten dua bekliyorum.
Yalancı sancılar bunlar yanı braxton hiks kasılmaları derler,rahim doğuma hazırlık yapıyor yanı antrenman gibi düşün..bu haftalarda iyi birşey endişe edilecek bir durum değil,erken doğum tehdidi sayılmaz yanı..olsa ben çoktan doğururdum sanırımCanım bu dediklerinin tıpa tıp aynısını yaşıyırum sancıları mı gösteriyor ya da erken doğum olabileceğini mi sırt üstü yatınca anca düzeliyo taş gibi karınla geziyorum 37.haftamdayım
Sata göre 11 ekimdi tam 38+0 da doğum yaptımTamam canım geçmişe dönük okuyim o zaman sağlıkla büyüt bebişini darısı bizim başımıza ekim annesi olmana rağmen eylülde gelmiş Kuzucuk kaç ekimdi doğum 27 eylül geldi?