2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Doğum yaptım kaanamam gelmiyo
Çok ağrım var çok zormuş
Hayirli olsun Allah anali babali buyumeyi nasip etsin bebeginizi. Sezeryan mi oldunuz bende sezeryan dogum yaptim iki gun sonrasinda kanamam bitti sayilir neredeyse . Dun kontrole gittim bi sorun olmadigini soyledi doktor

Bugün kontrole gittim sancım çıkmadı 1 cm açıklık var bebeğin kafasına iyice kanaldaymış yatışını yapalım suni sancı verelim istersen dedi bekleyemez miyim dedim oda p.tesi 40+5e kadar bekleyelim ozaman dedi olmazsa yatışını yaparız suni sancı veririz dedi. C.tesi yine gidicem nst için benim oğlan pek doğmaya çalışmıyor galiba kısacası kafam iyice karıştı.

Canim bol bol dua et allahin izniyle gelir bebis..benim oglumda da son gun cuma gel suni ile baslariz demisti.oglusum persembe geldi

Bende hep kafası sanıyordum. Demek o kasılma mi oluyor ki

Buarada benimde karnım indi iyice bir umut bebiş dönmüştür diye umut ediyorum. Birde bugün sabahtan beri 4 kere adet sancısı gibi sancı girdi çıktı. Düzensiz ama sanırım benimki pek bekleyecek gibi değil

Sezeryan olan arkadaslar, ne zaman yan yatmaya basladiniz. Ben ne saga ne sola ne sirt ustu yatamiorum, siz ne zaman yatmaya basladiniz

selopi senle günlerimiz ayniydi, takvimimiz cikmiyo artik:)

Bende yarin gidicem sanci ve acilmam yoksa suni sanci istememeye karar verdim.benimkinin kafasi daha yukardaydi bi de.
belki sende acilma olur.hayirlisi olsun hakkimizda

Sezeryan olan arkadaslar, ne zaman yan yatmaya basladiniz. Ben ne saga ne sola ne sirt ustu yatamiorum, siz ne zaman yatmaya basladiniz
kuzum dualarım seninle ya inşallah ağrıların geçer. Neden öyle oldun acaba? Devlette mi yapıldı ameliyatın? Yanında bakacak birileri var dmi

Canım kanaldaymış açıklık başlamış her an herşey olabilir bnce

Canim bol bol dua et allahin izniyle gelir bebis..benim oglumda da son gun cuma gel suni ile baslariz demisti.oglusum persembe geldi

selopi senle günlerimiz ayniydi, takvimimiz cikmiyo artik:)

Bende yarin gidicem sanci ve acilmam yoksa suni sanci istememeye karar verdim.benimkinin kafasi daha yukardaydi bi de.
belki sende acilma olur.hayirlisi olsun hakkimizda

Canım kanaldaymış açıklık başlamış her an herşey olabilir bnce
Sağolun kızlar artık elimden geleni yaptım oğlum için bundan sonrası tevekkül zaten

Kızlar gazım çıkıyo sorun gazdan değil. Kanama da başladı. ama dikiş yerlerim çok ağrıyor ve hiç yürümeye kalkamadim. Çok acayip bi ağrı tuz dokmus gibi. Nasıl yurudunjz arkadaşlar nolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…