ben kullanıyorum hala yaYalancı sancılar bunlar yanı braxton hiks kasılmaları derler,rahim doğuma hazırlık yapıyor yanı antrenman gibi düşün..bu haftalarda iyi birşey endişe edilecek bir durum değil,erken doğum tehdidi sayılmaz yanı..olsa ben çoktan doğururdum sanırım
Bu arada hala magnezyum içen var mı? Ben 37de bıraktım Dr da onayladı..
canım nolur sabret dayan geçecek bi sürü kadın bu yollardan geçiyor. Dua et geçecek. Ağrı kesici kullanıyosun dimiYuruyemezsem nolacak bana çocuğumu hiç tutamadım. Bu ağrılar gecmicekmi cikamayacakmiyim hastaneden
canım nolur sabret dayan geçecek bi sürü kadın bu yollardan geçiyor. Dua et geçecek. Ağrı kesici kullanıyosun dimi
Karnın bir tarafta toplanıp taş gibi olur,30-40sn gibi sürer sonra düzelir.. Genelde üst bölümlerinde olur,popo dayaması gibi algılanır ama farklı oluyor ikisi,kasılmada çok gergin oluyor karnın tamamı ve süresi bitince düzeliyor...
Ben çok yaşadığım için çok alıştım artık
Canım bu dediklerinin tıpa tıp aynısını yaşıyırum sancıları mı gösteriyor ya da erken doğum olabileceğini mi sırt üstü yatınca anca düzeliyo taş gibi karınla geziyorum 37.haftamdayım
Kızlar selam ben birsey sorucam..
Bazen bebeğim hareket ederken "çıt" diye bir ses duyuyorum.
Parmak çıtlaması gibi. Ama benim bir uzvumdan gelmedigine eminim.
Benden başka yaŞayan var mı bu durumu?
Doğum yaptım kaanamam gelmiyo
Çok ağrım var çok zormuş
Bugün kontrole gittim sancım çıkmadı 1 cm açıklık var bebeğin kafasına iyice kanaldaymış yatışını yapalım suni sancı verelim istersen dedi bekleyemez miyim dedim oda p.tesi 40+5e kadar bekleyelim ozaman dedi olmazsa yatışını yaparız suni sancı veririz dedi. C.tesi yine gidicem nst için benim oğlan pek doğmaya çalışmıyor galiba kısacası kafam iyice karıştı.
Bende hep kafası sanıyordum. Demek o kasılma mi oluyor ki
Buarada benimde karnım indi iyice bir umut bebiş dönmüştür diye umut ediyorum. Birde bugün sabahtan beri 4 kere adet sancısı gibi sancı girdi çıktı. Düzensiz ama sanırım benimki pek bekleyecek gibi değil
@selopi senle günlerimiz ayniydi, takvimimiz cikmiyo artik:)
Bende yarin gidicem sanci ve acilmam yoksa suni sanci istememeye karar verdim.benimkinin kafasi daha yukardaydi bi de.
belki sende acilma olur.hayirlisi olsun hakkimizda
Bende hala yatamiyorum ya ne zormuşSezeryan olan arkadaslar, ne zaman yan yatmaya basladiniz. Ben ne saga ne sola ne sirt ustu yatamiorum, siz ne zaman yatmaya basladiniz
Bende hep kafası sanıyordum. Demek o kasılma mi oluyor ki
Buarada benimde karnım indi iyice bir umut bebiş dönmüştür diye umut ediyorum. Birde bugün sabahtan beri 4 kere adet sancısı gibi sancı girdi çıktı. Düzensiz ama sanırım benimki pek bekleyecek gibi değil
Ayyy evet bende onları Bebek hareketleri zannediyordum ,doktor dedi onlar kasılma diye .. bnm 2 haftadır belirgin şekilde hissediyorum ,senin ne zamandır varlandsarc ?..
Ben de yaşıyorum CNm ,hele özellikle yatarken daha çok ,göğsümün alt kısmında ki kaburgalarım da çıtırdama hissi yaşıyorum özellikle ....
Normsl mi sezeryan mi senin G gunesjuly1234 ?..
Bu doktorlarda 40 haftayı geçince niye mırın kırın etmeye başlıyorlar yabzm de Pazartesi kontrolümüz var , son 2 kontroldür doktor mümkünse artık Doğumda görüşelim diyip duruyo ,ben de gelsin artık yoksa doktor sezeryan diyecek diye stres yapıyorum galiba ....
Ya bende o kasılmalar 2 haftadır oluyo ama hiç adet sancısına benzer bişi olmadı henüz ... heralde bnm de olmaya başlar yavaş yavaş ,inşsllah tabi
Kaçıncı haftada takvim bitiyor ki M Minikturta ?..
inşallah gittiğinde herşey ilerlemiş olur kendiliğinden de, Doğum yapıverirsin kolayca
Allah tez zamanda şifa versin canım umarım bebisin de iyidirDoğum yaptım kaanamam gelmiyo
Çok ağrım var çok zormuş
Canm sen de belirti var mi hic bn de 40+2 deyim
Bende hala yatamiyorum ya ne zormuşbide spinal anastezi oldum belim de ağrıyor nedeeeen
Valla canım hiç bilmiyorum. Yarın kontrol var. Bakalım nst de belli olur sancılar sanırım. Ama içimden bir ses en fazla 1 hafta daha bekleyecek diyor. Senin yokmu hiç belirtin?Canim hadi insallah. Senin oglus benim kizimdan hizli mi cikacak yoksa?
canım sen nerelerdesiin hiç sesin çıkmıyor merak ettim iyi misin?Ağzın bal yesin hislerine tercüman olmussun canım. Tamda anlattığın gibi hersey rabbim tez zamanda hayırlı doğum nasip etsin hepimize inşallah
Kasım anneleri maşallah 5000 küsur sayfa olmuş. Biz daha 3000i göremedik. Başka ekim anneleri daha açılmış baştan oyüzden bölünmüştür konu diye düşünüyorum. Halbuki keşke herkes buraya yazsaymis iyi olurmuş.Sanırım çoğu doğum yapan arkadaş eylül anneleri topicibne kaçtı kızlar buraya da yazın bizde bilgilenelim inşallah 10 güne burası bir sürü bebek dolacak :)
biz bebeklerimizle ilgili konuşamayacğz böyle giderse. Kimse kalmadı. Bebişi olan çoğu arkadaş eylül annelerinde. Kasım anneleri de buraya taşınır belki erken doğururlrsa. Bizde onlarla konuşacağz sanırım. Topic çok sessizleşti valla bu sessizlik beni korkutuyor :)Kasım anneleri maşallah 5000 küsur sayfa olmuş. Biz daha 3000i göremedik. Başka ekim anneleri daha açılmış baştan oyüzden bölünmüştür konu diye düşünüyorum. Halbuki keşke herkes buraya yazsaymis iyi olurmuş.
canim bnmde gunum doldu sata gore ama ultrasonda kucuk cikio snnki haftasiyla uyumlumu m.ettim ?Bugün kontrole gittim sancım çıkmadı 1 cm açıklık var bebeğin kafasına iyice kanaldaymış yatışını yapalım suni sancı verelim istersen dedi bekleyemez miyim dedim oda p.tesi 40+5e kadar bekleyelim ozaman dedi olmazsa yatışını yaparız suni sancı veririz dedi. C.tesi yine gidicem nst için benim oğlan pek doğmaya çalışmıyor galiba kısacası kafam iyice karıştı.
Ayyy evet bende onları Bebek hareketleri zannediyordum ,doktor dedi onlar kasılma diye .. bnm 2 haftadır belirgin şekilde hissediyorum ,senin ne zamandır varlandsarc ?..
Ben de yaşıyorum CNm ,hele özellikle yatarken daha çok ,göğsümün alt kısmında ki kaburgalarım da çıtırdama hissi yaşıyorum özellikle ....
Normsl mi sezeryan mi senin G gunesjuly1234 ?..
Bu doktorlarda 40 haftayı geçince niye mırın kırın etmeye başlıyorlar yabzm de Pazartesi kontrolümüz var , son 2 kontroldür doktor mümkünse artık Doğumda görüşelim diyip duruyo ,ben de gelsin artık yoksa doktor sezeryan diyecek diye stres yapıyorum galiba ....
Ya bende o kasılmalar 2 haftadır oluyo ama hiç adet sancısına benzer bişi olmadı henüz ... heralde bnm de olmaya başlar yavaş yavaş ,inşsllah tabi
Kaçıncı haftada takvim bitiyor ki M Minikturta ?..
inşallah gittiğinde herşey ilerlemiş olur kendiliğinden de, Doğum yapıverirsin kolayca
Minnoşlar bize de birsey kalmadı :) dagılmayın nolurSanırım çoğu doğum yapan arkadaş eylül anneleri topicibne kaçtı kızlar buraya da yazın bizde bilgilenelim inşallah 10 güne burası bir sürü bebek dolacak :)