2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ben kullanıyorum hala ya tadından midem bulanıyor artık

Ayyy evet bende onları Bebek hareketleri zannediyordum ,doktor dedi onlar kasılma diye .. bnm 2 haftadır belirgin şekilde hissediyorum ,senin ne zamandır var landsarc ?..

Kızlar selam ben birsey sorucam..

Bazen bebeğim hareket ederken "çıt" diye bir ses duyuyorum.
Parmak çıtlaması gibi. Ama benim bir uzvumdan gelmedigine eminim.
Benden başka yaŞayan var mı bu durumu?

Ben de yaşıyorum CNm ,hele özellikle yatarken daha çok ,göğsümün alt kısmında ki kaburgalarım da çıtırdama hissi yaşıyorum özellikle ....

Doğum yaptım kaanamam gelmiyo
Çok ağrım var çok zormuş

Normsl mi sezeryan mi senin G gunesjuly1234 ?..

Bu doktorlarda 40 haftayı geçince niye mırın kırın etmeye başlıyorlar ya bzm de Pazartesi kontrolümüz var , son 2 kontroldür doktor mümkünse artık Doğumda görüşelim diyip duruyo ,ben de gelsin artık yoksa doktor sezeryan diyecek diye stres yapıyorum galiba ....

Ya bende o kasılmalar 2 haftadır oluyo ama hiç adet sancısına benzer bişi olmadı henüz ... heralde bnm de olmaya başlar yavaş yavaş ,inşsllah tabi

@selopi senle günlerimiz ayniydi, takvimimiz cikmiyo artik:)

Bende yarin gidicem sanci ve acilmam yoksa suni sanci istememeye karar verdim.benimkinin kafasi daha yukardaydi bi de.
belki sende acilma olur.hayirlisi olsun hakkimizda

Kaçıncı haftada takvim bitiyor ki M Minikturta ?..
inşallah gittiğinde herşey ilerlemiş olur kendiliğinden de, Doğum yapıverirsin kolayca

Canim hadi insallah. Senin oglus benim kizimdan hizli mi cikacak yoksa?

muhip 40.hafta bitince takvimde gidiyo.40+1deyim.
Normal dogum olsun isterim ama kismet:)

Sanırım çoğu doğum yapan arkadaş eylül anneleri topicibne kaçtı kızlar buraya da yazın bizde bilgilenelim inşallah 10 güne burası bir sürü bebek dolacak :)
Kasım anneleri maşallah 5000 küsur sayfa olmuş. Biz daha 3000i göremedik. Başka ekim anneleri daha açılmış baştan oyüzden bölünmüştür konu diye düşünüyorum. Halbuki keşke herkes buraya yazsaymis iyi olurmuş.

biz bebeklerimizle ilgili konuşamayacğz böyle giderse. Kimse kalmadı. Bebişi olan çoğu arkadaş eylül annelerinde. Kasım anneleri de buraya taşınır belki erken doğururlrsa. Bizde onlarla konuşacağz sanırım. Topic çok sessizleşti valla bu sessizlik beni korkutuyor :)

canim bnmde gunum doldu sata gore ama ultrasonda kucuk cikio snnki haftasiyla uyumlumu m.ettim ?

Benim Bayadır var kasılmalarım,nerdeyse 32-33.haftadan beri sürekli oluyor ama son 2haftadır daha sık ve sert oluyor,nst de çıkıyor zaten gayet düzenli şekilde..ayrıca 36.haftanın başı dan beri de ağrılı sancılar var düzenli düzensiz..dün kontrolüm vardı 1cm açıklık var ama bakalım paşanın keyfi ne Zaman gelirse artık beklemedeyiz

Sanırım çoğu doğum yapan arkadaş eylül anneleri topicibne kaçtı kızlar buraya da yazın bizde bilgilenelim inşallah 10 güne burası bir sürü bebek dolacak :)
Minnoşlar bize de birsey kalmadı :) dagılmayın nolur

Kızlar aklıma bi şey takıldı. Bu pusetler var ya hani tam yatmayanlar. Biliyorsnzdr. Yenidoğan bebek ona koyulur mu acaba bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…