- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 29
Bende anlamadım pinpirikli biraz benim doktorum.acaba zararı olur mu ki.Canım neden verdi o igneyi doktorun? Gunu zaten geldi bebeklerimizin
Canm bnm göbegimde cok kötü oldu su su oldu kabardi cildiyeye gittim baska yerinde de yoksa sorun yok dedi son haftalarda olabiliyormus ama bgn vucudumda da cikmaya başladı:s@ayseseymabayan diyet kızlar hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz :)
Ben de 39+0 kontrolüme gittim, nst de sancı çıkmadı, bebek 3350 olmuş görünüyor, kanala inmemiş. Ben üzüldüm mesela kanala girmesi lazım değil mi artık diye, öyle bişiy yok bi anda girer sancılarla o dedi.
Çatı muyanesi yapmadı dr, yapsak da yapmasak da 1 haftamız var bekliycez her türlü dedi, yürüyüşe devam.. Beklemey devam...
Bu arada, göbeğimde döküntü var çok kaşınıo 1 haftadır dedim, sadece göbekte ise normal tedavisi doğum dedi :)
Aynı ben,o kanepeden kalkıp bu kanepeye geçiyorum.hep bi uyku hali. Bi de deneyimli anneler sertleşme denilen şeyi tarif edebilir mi acaba? Doktor her gordugunde karında sertleşme var mi diyor ama tam nasıl bisey diye soramiyorum da çünkü erkek doktor ne bilsin
Çok normal çıktı canım benim paşanın gelmeye niyeti yok yeri rahat :)Yasinin Prensesi nst sonucun nasıl çıktı cnm?
Allah analı babalı büyütsün canımArda’nın Kısa Doğum Filmi-Doğum Fotoğrafçısı Ayşegül Çetinel
Eki Görüntüle 1894053
fromKısaDoğumFilmi Ayşegül Çeti
1 year agoArkadaşlar sabah doğurdum ben boşuna stres yapmışım bebişlerimze kavuştuk allahın izniyle
Canım doğurunca geçicekmiş.. Doğuralım artık demi..Canm bnm göbegimde cok kötü oldu su su oldu kabardi cildiyeye gittim baska yerinde de yoksa sorun yok dedi son haftalarda olabiliyormus ama bgn vucudumda da cikmaya başladı:s
Canım hikayelerimizi yazıyoruz çok öncelerine bakman lazım mesela ben 27 eylülde doğum yaptım benden önce de sonra da doğum yapanlar oldu hikayelerini anlattılar ben sezeryan olurken bile drum herşeyi bu kadar mükemmel olan birini normal doğum yapmak hiç istemezdim dedi o yüzden hakkımızda hayrlısıMerhaba kızlar bende aralık annesi olucam inşallah ama şimdiden heyecan ve korku başladı bile ....
Ekim annelerine bakayım doğum yapan varsa biraz cesaret alırım dedim ama kimse hikayesini yazmamış normal epidural istiyorum bende bakalım inşallah bizim için hayırlı doğum yöntemi nasılsa o şekil olur ....hikayenizi yazarsanız çok sevinirim merakla bakıyorum her gün buraya ...
Neden öyle dedi acaba cnm merak ettim.Canım hikayelerimizi yazıyoruz çok öncelerine bakman lazım mesela ben 27 eylülde doğum yaptım benden önce de sonra da doğum yapanlar oldu hikayelerini anlattılar ben sezeryan olurken bile drum herşeyi bu kadar mükemmel olan birini normal doğum yapmak hiç istemezdim dedi o yüzden hakkımızda hayrlısı
canım kendini kadar yıpratma sürekli dua et sağlıklı bir şekilde gelsin diye bak bana erken gelsin diye çok istiyorduk eşimle ve 38+0 da geldi kuzum doğalı 9 gün oldu ve hala hastanede ben sadece günde 2 kere eşim de 1 kere görebiliyor o yüzden ne olur 40'ı dolduracam diye üzülme en azından karnında her daim seninle güzel dualar etslm kızlar doktordan geldim ama 5dk bile sürmedi muayene, nst de sancı çıkmadı doktrum ameliyatta olduğu için 2 saat bekledik sırf benim için 5 dk ameliyattan çıktı suyu iyi az biraz büyümüş (3 kg) suyu iyi doğum başlamamış haftaya pazartesi gel dedi. ben de pazartesi alsak mı 40. haftam oluyo dedim o da neden acele ediyosun haftaya konuşuruz dedi ve ameliyata gitti. işin aslı ben bıktım usandım bittim tükendim bu çocuk gelmiycek eminim. elinde olsa sonsuza kadar içimde kalacak sanki. yani ne heves ne neşe ne umut içimde güzel hiçbişey bıramakmadı. ben de vazgeçtim artık herşeyden. yaşama umudum bile kalmadı bide bunun sonrası var doğunca daha da beter olacak herşey.bir insan işte böyle biter.
canım tansiyon şeker yok, çatı müsait bende normal doğum yanlısıydım o yüzden dedi bebeğimin hayati tehlikesi olduğu için sezeryana alındım bir gün daha bekletemem bebeği dediNeden öyle dedi acaba cnm merak ettim.
Bu arada kızlar ben doğum hikayemi paylaşacaktım ama vazgeçtim çünkü zor bir doğumum oldu sizide korkuymak negatif düşüncelere girmenize sebep olmak istemediğim için paylaşmadım. Umarım herşey istediğinz gibi olur
Canim nasilsin. Sancin varmi? Ben hic iyi degilimDualarınızı esirgemeyin arkadaşlar hastane ye geldim, 9 civarı alırlar sanırım ameliyat A, Rabbim herkesin de bizim de yardımcı mız olsun inşallah
Allah bagislasin canim. Bisey sorucam, sezeryanliyken ödemin cok oldumu, bide nasil yattin yani sagina yada soluna hemen ikinci gun yatabildinmi?Herkese gizel dogumlar olsun insallah benim prensesimde pzt si geldi cok sukur iki gundur sutumuzde geldi sez.zor tabi ama her doğum zordur bende 2.sez oldum sukur bi problem yok gaz sıkıntısı oliyor arada oda yuriyus yapinca geciyor..anne olmak cok guzel ikinci kizim kesinlikle negatif dusunmedim. Cok sukur sutumde oldu iyilestimde hersey beyinde bitiyor bence ben cok mutluyum en cok galiba anne olmayi seviyorum kizim sagLikli dogdu kilosud cok cok guzel rahat olmak onemli arkadaslR kendinizi strese sokmayın agrida gecer bebislerde buyur ...
Gözün aydın tatlım boşuna kastın kendiniArda’nın Kısa Doğum Filmi-Doğum Fotoğrafçısı Ayşegül Çetinel
Eki Görüntüle 1894053
fromKısaDoğumFilmi Ayşegül Çeti
1 year agoArkadaşlar sabah doğurdum ben boşuna stres yapmışım bebişlerimze kavuştuk allahın izniyle
Amin canım çok güzel haber inş. Kuzunu da koklamam yakın bakmerhaba kızlar çok yoğun olduğum için formu eskisi gib anlık takip edemiyorum doğum yapan arkadaşlara hayrlı olsun tek tek alıntı yapamadım baya doğum olmuş çünkü, bebeğim Allah'ın izniyle cuma sabahı taburcu oluyor çocuklar gibi şenim evimize gelse de doya doya sevsek koklasak diyoruz Allah hiçbir anneyi babayı evlatsız evladıda annesiz babasız bırakmasın
Olsun tatlım sen stres olma yeterki düzelir inş. Herşey hepimiz alışma sürecini yaşayacağız.Kizlar bugun eve geldik. Ama ben hic iyi degilim, cok fazla sancim var. Ne sirt ustu ne saga ne sola yatamiorum. Oturdugum yerde yarim saat uyumaya calistim anca sali gununden beri. Sezeryan ne zormusRabbim herkese sabir ve şifa versin. Sutum yok, pompa ile acmaya calisiyoruz, mecbur mama verilior bebegime ödem oldum, davul gibi bacaklarim heryerim, sancilarim bi gecse hersey guzel olucak İnsaallah. Lutfen dua edin bana.
Maşallah pozitif olmak nasıl etkiliyor darısı bize olsun inş.Herkese gizel dogumlar olsun insallah benim prensesimde pzt si geldi cok sukur iki gundur sutumuzde geldi sez.zor tabi ama her doğum zordur bende 2.sez oldum sukur bi problem yok gaz sıkıntısı oliyor arada oda yuriyus yapinca geciyor..anne olmak cok guzel ikinci kizim kesinlikle negatif dusunmedim. Cok sukur sutumde oldu iyilestimde hersey beyinde bitiyor bence ben cok mutluyum en cok galiba anne olmayi seviyorum kizim sagLikli dogdu kilosud cok cok guzel rahat olmak onemli arkadaslR kendinizi strese sokmayın agrida gecer bebislerde buyur ...
canım ağrı kesici alıyor musun eğer almıyorsan al derim, süt için telaş etme ilk iki gün benden yok denecek kadar az süt geliyordu sonra yavaş yavaş çoğaldı bebeğin de emiyorsa hiççç telaşlanma, bol sıvı tüket, emzirme için olan çaylardan iç , göğsüne masaj yap ve emzirmeden önce yaa sıcak su ile yıka ya da bir havluyu ütü ile ısıt göğsüne koy bunu dr söyledi. herşey yoluna girecek geçmiş olsunKizlar bugun eve geldik. Ama ben hic iyi degilim, cok fazla sancim var. Ne sirt ustu ne saga ne sola yatamiorum. Oturdugum yerde yarim saat uyumaya calistim anca sali gununden beri. Sezeryan ne zormusRabbim herkese sabir ve şifa versin. Sutum yok, pompa ile acmaya calisiyoruz, mecbur mama verilior bebegime ödem oldum, davul gibi bacaklarim heryerim, sancilarim bi gecse hersey guzel olucak İnsaallah. Lutfen dua edin bana.