- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden gelmedi kanaman cnm doktor ne dediDoğum yaptım kaanamam gelmiyo
Çok ağrım var çok zormuş
Hayirli olsun Allah anali babali buyumeyi nasip etsin bebeginizi. Sezeryan mi oldunuz bende sezeryan dogum yaptim iki gun sonrasinda kanamam bitti sayilir neredeyse . Dun kontrole gittim bi sorun olmadigini soyledi doktorDoğum yaptım kaanamam gelmiyo
Çok ağrım var çok zormuş
Bugün kontrole gittim sancım çıkmadı 1 cm açıklık var bebeğin kafasına iyice kanaldaymış yatışını yapalım suni sancı verelim istersen dedi bekleyemez miyim dedim oda p.tesi 40+5e kadar bekleyelim ozaman dedi olmazsa yatışını yaparız suni sancı veririz dedi. C.tesi yine gidicem nst için benim oğlan pek doğmaya çalışmıyor galiba kısacası kafam iyice karıştı.
Canim benim Allah şifa versin, bende oyleyim. Dun geldim bende eve, cok sancim var. Dikis yerim, belim sirtim hatta butun organlarim agriyor sanki cok zormus cokDoğum yaptım kaanamam gelmiyo
Çok ağrım var çok zormuş
Gecmis olsun canimDoğum yaptım kaanamam gelmiyo
Çok ağrım var çok zormuş
Canim Allah kolay dogumlar versin. Hemen ayaklanirsin insallahKızlar beni sezeryana alıyor Dr duanizi bekliyorum
Bende hep kafası sanıyordum. Demek o kasılma mi oluyor kiCanım bu dediklerinin tıpa tıp aynısını yaşıyırum sancıları mı gösteriyor ya da erken doğum olabileceğini mi sırt üstü yatınca anca düzeliyo taş gibi karınla geziyorum 37.haftamdayım
Allah yardımcın olsun canımKızlar beni sezeryana alıyor Dr duanizi bekliyorum
Bugün kontrole gittim sancım çıkmadı 1 cm açıklık var bebeğin kafasına iyice kanaldaymış yatışını yapalım suni sancı verelim istersen dedi bekleyemez miyim dedim oda p.tesi 40+5e kadar bekleyelim ozaman dedi olmazsa yatışını yaparız suni sancı veririz dedi. C.tesi yine gidicem nst için benim oğlan pek doğmaya çalışmıyor galiba kısacası kafam iyice karıştı.
kuzum dualarım seninle ya inşallah ağrıların geçer. Neden öyle oldun acaba? Devlette mi yapıldı ameliyatın? Yanında bakacak birileri var dmiSezeryan olan arkadaslar, ne zaman yan yatmaya basladiniz. Ben ne saga ne sola ne sirt ustu yatamiorum, siz ne zaman yatmaya basladiniz
Canım kanaldaymış açıklık başlamış her an herşey olabilir bnceBugün kontrole gittim sancım çıkmadı 1 cm açıklık var bebeğin kafasına iyice kanaldaymış yatışını yapalım suni sancı verelim istersen dedi bekleyemez miyim dedim oda p.tesi 40+5e kadar bekleyelim ozaman dedi olmazsa yatışını yaparız suni sancı veririz dedi. C.tesi yine gidicem nst için benim oğlan pek doğmaya çalışmıyor galiba kısacası kafam iyice karıştı.
Canim bol bol dua et allahin izniyle gelir bebis..benim oglumda da son gun cuma gel suni ile baslariz demisti.oglusum persembe geldi
selopi senle günlerimiz ayniydi, takvimimiz cikmiyo artik:)
Bende yarin gidicem sanci ve acilmam yoksa suni sanci istememeye karar verdim.benimkinin kafasi daha yukardaydi bi de.
belki sende acilma olur.hayirlisi olsun hakkimizda
Sağolun kızlar artık elimden geleni yaptım oğlum için bundan sonrası tevekkül zatenCanım kanaldaymış açıklık başlamış her an herşey olabilir bnce
Sezeryandan 5 gün sonra korse ile yan yattım ama çok uzun süreli olmadıSezeryan olan arkadaslar, ne zaman yan yatmaya basladiniz. Ben ne saga ne sola ne sirt ustu yatamiorum, siz ne zaman yatmaya basladiniz
Anladım cnm bebeğin ilk zaman küvezde miş kaç gün kaldı sağlık durumunuz nasıl ?Sata göre 11 ekimdi tam 38+0 da doğum yaptım